|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
14.11.2004 17:52:16   
Anonimen
Ojla, :nosecka:!

A vas je tale veter odpihnil?:zmeden2:

Jaz sem še zmeri bolana, vročina je sicer na meji med ja in ne, dones se mi je pa še nos zamašil, glas mam pa čist drugačen. Štala skratka:)

In se mi ne da učit...:( Sestre gresta zdele v Grosuplje k teti&co., mami je nek v mestu (se je neki naprdnla spet:zmeden: ), oči pa spi:zmeden:

Joj, ta šola. upam vsaj, da bom jutr doma:zaspan:

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
14.11.2004 21:42:49   
Mina1
ku-ku

po dolgi pauzi, čeprav bo tudi to izredno na kratko:

Ribi, a ti si tudi zbolela:zmeden:, mi doma tudi, razen škratka, ki pa sicer grozno kašlja že od septembra, odkra je šel v vrtec. Mene tako zelo grlo in glava bolita, pa itak smrkam že 14 dni skupaj, ampak zdej sem pa kar uboga in tako, pa še nič ne smem vzeti, razen nalivanja s čaji in kakšno limono ali pomarančo.

Drugače pa, trebušček raste;), pikec brca res zelo intenzivno, čaka me še nekaj pregledov: drugi teden preventivno UZ pri isti dr., ki mi je delala NS, poleg mojega G, ki me tako ali tako čekira. Pa v 28. tednu kri in inekcija, ker sem A negativna.

Skratka, zaenkrat sem še doma, nevem, ali bom šla v službo 1.12. do 22.12 in potem na dopust, ali pa bom direkt iz bolniške šla na dopust, se moram še dogovoriti kako in kaj.

Punce, odkar me ni bilo na RR, vas je kar nekaj rodilo in za vse vas najlepše želje in CMOK za nove:duda: nadobudneže:)

Vse ostale :nosecka: pa lepo pozdravljam, do naslednjega branja oz. javljanja na RR.

pa-pa in lahko noč, Mina1:nosecka:, 26t in pol

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2004 21:54:48   
BONI*
Ribica, šola gor al pa dol, jst upam, da se boš kmalu pozdravila in boš lahko spet okoli letala. Vidm, da maš itak ful opravkov, tko da si bolniške (koncerti, srečanja, obiski,...)glih ne moreš privoščit;)
Zdej pa hitro v pojstlo, pa enga vročga čajčka,...

Punce, hvala za informacije glede modrcov za dojenje. Sicer me vse skupaj še malo bega in nisem še čisto prepričana, kaj naj sploh kupim, ampak bo že.
Hvala tudi za namig glede knjigic (Mali jaz, Moj otrok). Bom šla malo pogledati, katera mi bo bolj všeč.

Kaj pa blazinice za dojenje? Katere pa te priporočate? Jaz jih sicer še ne rabim, ker mi glih na vsake kvatre ena kapljica priteče. Sem pa že slišala, da so ene boljše od drugih.

Pikapolonica, a si že na poti? A se že kej dogaja?
Tale tvoj nosečkobus je pa tudi mene fino nasmejal.

Kaj pa ostale srečke:nosecka:? Kje se potepate? Pia73, kako se počutiš v 9nebesa?

Punce, meni se že ful :zaspan:, zato bom nehala nakladati. Se jutri spet beremo.

Lp, Boni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2004 22:42:06   
Anonimen
Ojla!

Moja večerna doza RR in IRCa:)

Mina, lepo da si se oglaisla...ja, v petek sem začela kašljat zvečer, v soboto pa že vročina:zmeden: Sicer samo 37,2, pa mene to vseeno zdela. Pol pa še obiski cel dan, česar res nismo vajeni:zmeden:

Ja, v četrtek spoznam Piko74:love:, ker greva na isti kocert:)

Tko, grem še mal IRCat!

Aja, Boni, še ena knjiga obstaja. Tt full luškana. Vprašam sosedo jutri!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2004 7:37:12   
Dolina
Jutro :nosecka:,

Pikapolonica, a je že kej? Sej prejšnjič nisem mislila tako dobesedno (ena od vaju je pač mogla prav rodit). Sej zdej pa samo še za tebe pesti držimo tako, da ma da pride pikec hitro ven. :rozica::rozica:

Boni, jaz sem dobila vzorce od Chicco sensitive blazinic in so mi prav prijetne. Drugih še nisem probala. Jaz jih doma že kar nosim, ker nimam podloženega modrčka in potem imam vse majčke poflekane (men kar priteče ene dvakrat na dan :().

Joj punce, včeraj na sprehodu me je pa en sosedov zlati prinašalec hotu kr naskočt. Moja psica se namreč ženi in očitno še na mene prenese at vonj in je bilo čist grozno. Sama sem bila v gozdu, gospodarja od tega psa tud nikjer, težek je ko krava in me je do krvi opraskal. Ful sem bila panična, da me ne bo po trebuščku. :((:(( Na srečo me ni po bušiju in moja pikica je zvečer migala, tako da je vse ok. Sem bila pa res čist v solzah, ker se ga nisem mogla znebit...

Upam, da vas veter ni preveč zdelal. Danes je že lepše vreme. Lepo se imejte, pa pobožajte bušije. :rozica::rozica:

Pa pa, Dolina 24t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2004 7:46:08   
deily

Mina1 kolikor vem ne moreš takoj iz bolniške na dopust, vmes moraš vsaj en dan delat. Pozanimaj se!

Deily in :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2004 8:25:11   
Pikapolonica
Dobro jutro!

Zdaj se pa že tako počutim kot LASSIE SE VRAČA :kuza:. Mislim, ko že misliš, da ga ne bo več, pa spet pride nazaj. Pa ne mislim, da bi jaz takole hodila že v porodnišnico in nazaj, ker se to še v sanjah ne dogaja. Mislim na tole, ko se poslovim od vas na koncu sporočila in upam, da vas morda naslednjič pozdravim z veselo novičko, potem pa.... Vam povem da tole čakanje je pa nekaj najbolj groznega. Ker zdaj mi gre pa že na živce. Zdaj sem pa res že tečna in jezna in razočarana in zaskrbljena in....

DOLINA, joj, saj nisem bila nič huda. Da mi nikoli več ne pomisliš na kaj takega. Ampak veš, ko sem napisala tisti stavek, sem že imela tak občutek, da boš mislila, da sem kaj huda nate. Pa nisem. Res ne. Samo hvala ti lahko rečem za vse te rožice in dobre misli, ki mi jih pošiljaš. RES!!!!

In TIA in ANITKA! Kako sem bila presenečena, ko sta prišli na obisk v 9nebesa. Sploh pa, saj teren je treba preveriti, preden zares stopiš vanj. Zdaj sta videli, da je tukaj vse super, kajne, in da lahko prideta za dlje časa. Tudi vama hvala za lepe želje.

Pa vsem ostalim tudi. BONI, PINJA.... Ko bi vas vsaj kdo slišal. Moje telo se je pa očitno odločilo, da štrajka. Ne vem zakaj, ker sva se vedno kar dobro razumela.... Zdaj pa. Saj vem, dojenček :duda: bo prišel ven. Tako ali drugače. Samo jaz si želim da po naravni poti. Tako kot bi moralo biti. Ne pa z umetnimi popadki, ki v najhujšem primeru sploh ne primejo in potem greš na carski rez. Zdaj res razmišljam že tudi o tem, ker mi nič ne pomaga razmišljati drugače.

Žalostna sem. :((

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2004 8:28:20   
Lu
Jutro :nosecka:!

Bom danes malo dlajša. Pikapolonica upam, da že kaj dogaja, a ne ;)

Mina1 čimpreje se pozdravi, pa lahko nas malo večkrat obiščeš na tej strani, a ne;)

Pia73 dobrodošla v 9nebesa. Zdaj je treba samo uživat in se pustiti razvaht, čeprav pri meni ni ravno tako. Še kar delam pa delam,... Bo že.

Dolina biga reva. Sama imam zlatega prinašalca in vem kakšni teleti so to. Pa vztrajni so tudi kot sam :hudicek:. No samo da ni nič hujšega pa da je z :duda: vse OK, da pridno brca.

Sama sem šla pa v soboto z bodočo taščo malo v BTC. Sve šle kupit novo ležišče za mojega Kina. Je imel prej košaro pa jo je skoraj celo pojedel in zdaj sva kupili novo ležišče, ki je pravo ugodje za mojega :kuza:. Je kot nekak ˝poušter˝. Skoz spi na njej. Je tako luškan, da je kaj.
No gledali sva pa tudi že posteljice, čeprav je še kar nekaj mesecev ne bom potrebovala. Od začetka bom imela zibko potem bomo kupili ( bo tašča ) posteljico. Z dragijem sva že malo pogledala po spalnici glede omar, prostora, kje bi posteljica potem bila in se res vse lepo ujema. Ena omara bolj v levo, druga omaro bo treba prestaviti in ekola plac bo. :bravo::bravo::bravo: Za posteljico 140x70. Bo za dlje časa. Sem res vesela. Ker nimava še ene sobice morava izkoristit prostor kolikor se da in za zdaj res super kaže.

Drage :nosecka: in že mamice javite se kaj pa lep dan vam želim še naprej kljub mrazu. Brbrbrb.

papa Lu in :duda:
26t 6/7:love:

P.S. Punce a je pri 30t UZ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2004 10:48:45   
pia1
ojla!
evo mene spet po dolgem casu. najprej moram vprasat, kar sem v sporocilu od Lu zasledila. no sej bom sla se mal precekirat, ampak sem tko vesela, da moram kr kuj vprasat, A JE PIA73 NOSECA? YEEEEEEEESSSSS!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: no evo, sej zdej nam je pa ze skori vsem zacetnicam teme za nas iz foruma zanositev,ovulacija uspelo. dejte se mal javit!
ja jest sem pa zdej ze cist taprava :nosecka:. ze kr orenk trebuh, no zredila sem se 7,5 kg ampak me ze to kr moti, sej ne drugac sam k sem tko nerodna pri vstajanju in pocepanju itd. sploh popoldne in zvecer k me se kriz boli patrtica, pa zgaga pece kot :hudicek:. no pa sej ni tko hudo, mal pocitka kaksen kozarc mleka pa je. mali/a pa tud tko veselo brca, da moram bit kr lepo tiho in zadovoljna.
mene tud zanima ce je kaksen UZ se zdej. na zadnje sem imela morfologijo v 20 tednu. pa bi spet rada mal nasega :duda: vidla, sej je zdej ze cel korenjak. po knjigah naj bi bil velik ze 40 cm pa cca 1,6 kg.
ha, najprej me ful dolg ni, pol pa kr nalagam, ane. no bom zaenkrat zakljucila, pa gem se mal pogledat kva je novga...
lepo se mejte, cavcav
pia1 32t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2004 11:08:56   
Anonimen
ojla, izgubljena:)

Ja, pia73 je :nosecka::nosecka::nosecka:!!!

No, jst sem pa dones doma na bolniški:)- Se odpravljam v trgovino zdejle po žemljo...me nč ne vleče v ta mraz:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2004 11:21:36   
pia1
cimprej se pozdravi!!!!! pol pa se ene dobr mesec pa mas spet pocitnice, yuhuhu!!!
no pa se enkrat :bravo: za pio 73. kje pa je? a se bolj mal oglasa zdej tuki???
a sej res, kaj pa Blacky? a kej veste kva se z njo dogaja? po moje nora bit mal manj noseca kot jaz. na zacetku nosecnosti se mi je se na privat kej javla, pol je pa nisem vec zasledila. ribica, mogoce ti kej ves?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2004 14:14:41   
Anonimen
Ne, blacky pa tut jst pogrešam:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2004 15:20:58   
Anonimen
Skor pozabla, madona!:ups:

Boni- knjigici Mali jaz in Moj otrok sta meni všeč, tista k sem rekla, da je pa zelena je pa To sem jaz (same modro zelene puste barve).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2004 19:08:29   
BONI*
Uboga Ribica! Še v bolniški ti ne damo miru;). No, hvala za info. o teh knjigicah.
Jutri dopoldan me bo dragi peljal malo v BTC, ker si moram iti nove spodnjice kupiti, pa za modrce grem pogledat, potem pa bom šla še v kakšno knjigarno za te knjigice pogledat, potem pa upam, da bo še kaj časa ostalo za hitri ogled HMa. Ob 15h pa imam že ginekologa. Potem pa se bo moj osebni taksi skupaj z avtomobilom žal moral (z že veliko zamudo) odpeljati v službo in moje ekskurzije bo konec.
Komaj čakam jutri, da bom imela G. Čeprav kaj dosti od pregleda ne pričakujem, ker je vse skupaj bolj v smislu dober dan, poslušanje srčka in nasvidenje, ampak vseeno. Že samo če slišim srčka sem vsa blažena.
Kot vem so v zadnjem mesecu pregledi pogostejši, se mi zdi da na 1 teden:zmeden2:? Se že veselim, tako mi bo čas hitreje minil. Sedaj že jaz postajam nestrpna in bi po svoje že kar jutri rada rodila in stisnila svojega sončka k sebi. Sobica je že čisto pripravljena, oblekice in ostalo vse oprano, zlikano in zloženo,...vse že čaka, njega pa od nikjer.

Pikapolonica, no kaj je zdej? A bo res treba kakšen čarovniški zvarek skupaj zmešati?
Veš, res se mi prav smiliš, ker ˝moraš˝ takole čakati. Te čisto razumem. Čakanje ubija. Res upam, da se bo tale tvoj :duda: kmalu odločil zapustiti tvoj preveč udoben trebušček in pokukal še malo na ta svet.

Mina1, upam, da se tudi ti kmalu pozdraviš. Tole vreme je res tako, da ti (najmanj) prehlad težko uide. Najbolj pasji je tale veter. Jaz še vedno smrkam, vendar je že precej bolje.

Punce, imejte se lepo! Pazite na svoje bušije in :duda: v njih. Lepo jih pobožajte in jim kaj lepega povejte. Se beremo!

Lp, Boni

Ps: A ja, smo še to! Jaz bi si pred porodom še ful rada malo frizuro zrihtala. Poleg striženja, bi si zelo rada tudi malo pobarvala lase (sama), da ne bi bila kot ena siva miška. Pa me zanima, če lahko barva kaj škoduje mojemu :duda:? Ali kaj veste o tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2004 21:38:42   
Pinja
Boni,

barva nič ne škoduje :duda:, samo predolgo ne vdihavaj hidrogena, da ne boš dol padla. Tud jst v tej smeri razmišljam, sam mi tok slabo barva prijema zdaj ko sem :nosecka:, da ne vem če ima smisel. Probaj, pa poročaj!

Hej, kdaj bomo šle pa kej na :kava:? Jst skoz težim, pa ni nobena preveč zainteresirana!? Če je prevoz problem, se grem tud taksista (zdej se še lohk za volan zbašem :)-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2004 22:23:56   
BONI*
Jaz pa zadnje čase že prav z muko vozim avto, zato ga raje kar ne. Stvar je v tem, da moram dati naslonjalo zica čisto v pokončen položaj tako da sem skor na šipo napopana, če ne me začne kar dušiti. Zelo pa me moti tudi varnostni pas, ki se mi tudi slučajno ne sme dotikati trebuha, ker na ovinkih preveč zategne. Sami problemi. Ja, tako je če hočeš :sloncek: spraviti za volan:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.11.2004 11:38:45   
Dolina
Pinja, jaz sem za :kava:, samo urnik bo treba naštimat na ta pravi čas. Kdaj imaš ti čas? Jaz danes žal ne, jutri pa lahko po četrrti uri popoldan pridem v City, al pa kam drugam? V četrtek in petek pa tud lahko kadarkoli. Gremo na :kava:.

Men je pa dons spet neki slabo. :zmeden2: Vsake toliko časa se zjutraj prav obupno počutim (kot bi bila sita, mal mi je slabo, mal mi vroče postane, pa če spijem kej vode, mi je še slabše). Potem se pa mal uležem, pa je čez neki časa boljš.

Mina1, Ribica, čim prej se pozdravit? Boni, a ti si ok?

Tale mraz ni prav nič ugoden. Bo treba rokavičke nabavit, ker ko se usedem v atvo se mi skoraj roke na volan zalepijo. :)-:)-

Ponoči me je pa moja pikica zbudila, ker je me je tako "nežno" :sloncek:. Sploh je ne morem pogruntat: en dan samo kolca, en dan ima maraton, druga dan kar neki vmes... :)-

No, zdej pa grem mal za knjige, dokler se mi še da. :nosecka: fajn se mejte. Pinja, javi za :kava:!

Pa pa, Dolina 24t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.11.2004 11:56:19   
Pinja
Evo mene Dolina!

Jst sem se spomnila, da jutri ne morem, moram na CSD, pa ob 14.30 mam zavod. Jagoda ne more v četrtek, v petek smo pa menda vse brez obveznosti. Se je pofočkala tudi mateja 26. Za uro se bomo pa zmenile, enkrat dopoldan.

A SE ŠE KATERA POFOČKA ZA PETEK DOPOLDAN ZA :kava:???

Da ti ni mogoče slabo ko si lačna :zmeden2:? Men je včasih tud če se preveč najem! Nikol ni prov, najbolš, da bi cel dan neki po malem v usta dajala, ampak ne vem kam bi šle pol kg :)-!

lp :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.11.2004 12:33:11   
Anonimen
Ojla!

Ja, dones sem spet doma...nisem šla niti pisat kontrolke...ker s enisem mogla učit..učeri so se mi tko solzile oči...in tolk tekl iz nosa da je kr kapljal....:zmeden:

Pinja, napiši še na srečanja, jih bo več vidlo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.11.2004 12:42:30   
Pinja
Ja ribica sem že razmišljala, da dam še na srečanja! A boš ti tud pršla, če se pozdraviš seveda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.11.2004 12:46:48   
Pinja
Boni, za varnostni pas si nabavi zatič! Jst ga imam, pa je super. Če se pa kaj vidimo na :kava:, ti pa lahko enega dam, ker sta v kompletu dva, pa jst sam v svojem avtu to uporabljam!

Javi se! lp :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.11.2004 15:46:48   
Dolina
Kje je pa Pikapolonica? Halo???? A si že v akciji? :love::love::love:

Lp, Dolina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.11.2004 15:51:16   
Pinja
Ja pa se res danes ni še nič javila. Sem že cel dan na RR pa je verjetno nisem spregledala :zmeden:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.11.2004 15:53:31   
Anonimen
Pinja, dopoldne ne bo šlo...pred 14 ni šans...potem ob 18h moram bit pa že doma, ker ena mejhna prjatlca pr men prespi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
16.11.2004 15:59:10   
Pinja
Te bomo že ujele Fish, nič bat :bravo:! Moj dragi itak prav, da sem zajedavka :)-, če si neki zamislim, izvedem, bom pa tud tebe spravla na en :kava:!

lp :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?