BONI*
|
Uboga Ribica! Še v bolniški ti ne damo miru;). No, hvala za info. o teh knjigicah. Jutri dopoldan me bo dragi peljal malo v BTC, ker si moram iti nove spodnjice kupiti, pa za modrce grem pogledat, potem pa bom šla še v kakšno knjigarno za te knjigice pogledat, potem pa upam, da bo še kaj časa ostalo za hitri ogled HMa. Ob 15h pa imam že ginekologa. Potem pa se bo moj osebni taksi skupaj z avtomobilom žal moral (z že veliko zamudo) odpeljati v službo in moje ekskurzije bo konec. Komaj čakam jutri, da bom imela G. Čeprav kaj dosti od pregleda ne pričakujem, ker je vse skupaj bolj v smislu dober dan, poslušanje srčka in nasvidenje, ampak vseeno. Že samo če slišim srčka sem vsa blažena. Kot vem so v zadnjem mesecu pregledi pogostejši, se mi zdi da na 1 teden:zmeden2:? Se že veselim, tako mi bo čas hitreje minil. Sedaj že jaz postajam nestrpna in bi po svoje že kar jutri rada rodila in stisnila svojega sončka k sebi. Sobica je že čisto pripravljena, oblekice in ostalo vse oprano, zlikano in zloženo,...vse že čaka, njega pa od nikjer. Pikapolonica, no kaj je zdej? A bo res treba kakšen čarovniški zvarek skupaj zmešati? Veš, res se mi prav smiliš, ker ˝moraš˝ takole čakati. Te čisto razumem. Čakanje ubija. Res upam, da se bo tale tvoj :duda: kmalu odločil zapustiti tvoj preveč udoben trebušček in pokukal še malo na ta svet. Mina1, upam, da se tudi ti kmalu pozdraviš. Tole vreme je res tako, da ti (najmanj) prehlad težko uide. Najbolj pasji je tale veter. Jaz še vedno smrkam, vendar je že precej bolje. Punce, imejte se lepo! Pazite na svoje bušije in :duda: v njih. Lepo jih pobožajte in jim kaj lepega povejte. Se beremo! Lp, Boni Ps: A ja, smo še to! Jaz bi si pred porodom še ful rada malo frizuro zrihtala. Poleg striženja, bi si zelo rada tudi malo pobarvala lase (sama), da ne bi bila kot ena siva miška. Pa me zanima, če lahko barva kaj škoduje mojemu :duda:? Ali kaj veste o tem?
|