BONI*
|
Hojla punce! Jaz sem še vedno prehlajena kot sam :hudicek:. Nos imam čisto zabasan, kašljam in glas mi mutira. Hvala bogu me pa vsaj grlo nič ne boli- po eni strani čudno, ker po navadi je to prva stvar, ki se pojavi pri meni ob prehladu. No, sedaj pridno pijem čajčke z medom in limonco, občasno pa vzamem tudi en Lekadol C plus granule za napitek. Baje to lahko. Moram pa se pohvaliti, da sem uspela včeraj do končno vse :duda: oblekce, pleničke, kovtrček, dekice, posteljnino,... oprati in zlikati. Sedaj je že vse na svojem mestu v omari. Samo še nekaj malenkosti, pa bo sobica za našega Lukata čisto pripravljena in samo še čakala na njegov prihod. Pikapolonica, tvoj :duda: pa zgleda ni ravno najbolj navdušen/a nad snegom. Zgleda da je poslušal/a vremensko napoved, pa se je snega ustrašil/a in se odločil, da se bo raje še malo na toplem stiskal/a;). Malo heca! Upam, da te ne bo predolgo za nos vlekel/a. Držim pesti:miska::miska::miska: Si sploh ne predstavljam (no, ubistvu si lahko predstavljam), kako zgleda, če si že nekaj časa ves v pričakovanju enega dogodka, tega pa od nikjer. Če se jaz kaj dobro poznam, bi jaz na tvojem mestu že vsa živčna na uro gledala in še druge zdraven živčne delala. Še dobro, da niste vse take kot jaz in znate ohraniti mirno glavo. Kako pa kaj Bejba? A se komu kaj javi? Me zanima, kako gre sedaj njenemu Anžetu. Upam,da se tisto z bruhanjem ni ponovilo in da sedaj lepo pridno papcajo. Pa Svetka se tudi že dolgo ni nič javila, pa Mavrica tudi ne. Me zanima, kako gre mamicam in njihovim :angel: Asso se je zadnjič nekaj javila, pa bi se spet lahko malo Pa v77.... Kje ste zdej vse mamice? Kako vam gre? Ah,sej vem, najbrž so res 100% zasedene z svojimi malimi :angel:, pa ne utegnejo do računalnika. A veste, da ne razumem čisto tega o temah za dva, al kako se že temu reče. A če bi jaz recimo začela v 9nebesa ali pod kakšnim drugim naslovom nekaj spraševati točno določeno osebo in bi mi ona odgovorila, pa bi jo jaz potem mogoče še kaj vprašala,... bi naju zbrisali?:zmeden2: Lp, Boni & :duda: (35t1d)
|