Pikapolonica
|
Dobro jutro! Kaj pa je z nami, čisto zares. Kje pa ste vse? Že dva dni nobenega glasu. Še dobro, da imamo RIBICO, da nas vsake toliko časa malo podreza…. No, jaz sem bila dva dni zdaj kar precej zaposlena. Malo z letanjem okoli s temi presnetimi papirji, sicer sem pa dala skozi že dve tretjimi materinske šole. Pri nas, v Celju, je to bolj »schnell kurs«, tri dni, po 4 ure, in potem kar vse veš. V torek smo že rojevali in dihali, včeraj smo dojili, zdaj pa me naslednji teden čaka še kopanje in previjanje dojenčka. Jaz bi pa tako rada v rokah držala že svojega… Pa vem, da je še prezgodaj. Da še ne sme ven. Samo, ti zadnji tedni bodo še tako presneto dolgi. No, saj po eni strani pa tako bolje, da bo le sobica pravi čas pripravljena in cotke pospravljene. Tudi midva imava velike nakupe načeloma za nama. Voziček, banjica za kopanje, oprema za sobico… to je že vse doma in samo čaka. Drug teden greva pa še v Avstrijo in se bom jasno zagnala še v H&M in Toys'ur'us in sigurno kupila kaj lepega za mojega otročička. Kakšen zimski pajacek morda, ker bo mraz kmalu tu, na sprehod bo pa treba! Sicer se pa še vedno nisem čisto pozdravila. Je kar hudo, ko se boriš samo s čaji in brez zdravil. Zdaj že dva tedna kašljam in smrkam in sem tega že pošteno naveličana. Aerobiko sem že trikrat spustila in mi to sploh nič ni všeč, ker tja zelo rada hodim. Pa bo že, samo da je s škratkom vse OK. To pa menda je. Mislim, da se kar dobro počuti tam notri in mi to tudi kar naprej daje vedeti. MALA MAJA, lepo da si spet doma. V domači postelji je kar lažje vse prenašati, kajne? Čuvaj se in ubogaj zdravnike, da bo vse tako kot mora biti. MINA1, kaj pa je tvoj veliki škratek po horoskopu. Moja sestra ima namreč punčko, staro skoraj tri leta in je tudi čisto taka, kot opisuješ. Mala trmica. Je pa škorpijon. Čeprav jaz ne dam veliko na horoskope, pa vseeno vidim, kako so si njeni trije otroci med sabo različni. In kot sem enkrat brala v eni reviji Moj malček opise otrok po horoskopu, se je vse čisto ujemalo. LU, čestitam za voziček. Zdaj ga pa ne preveč gledat, da se ne bo barva preveč obrabila…. Saj se samo hecam. In to samo zato, ker vem, kako lušten je, tale pramette! BEJBA, sem bila kar presenečena, ko si napisala, da tudi medenično vstavo puščajo rojevati po naravni poti. Jaz sem pa mislila, da je to že kar razlog za carski rez. No, jaz vsekakor upam, da kakorkoli bo, naj ti mine hitro in čim manj boleče. A sicer pa, ko jutri greš v bolnico, že tudi prideš nazaj. HI, mogoče boš pa že kar notri ostala in prišla domov z eno malo štručko….. No, upam, da se vse dobro počutite. Zunaj je spet en lep dan in naj vas ta sonček ogreje, ter čimprej zbudi vaše palčke, da vas bodo malo pobrcali tam notri. Vsaki eno :rozica: in pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda: (35t 1d)
|