|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (8. nadaljevanje)
12.11.2004 8:42:24   
Pikapolonica
Dobro jutro!

No tako, noseča sem 40 tednov in 2 dni. Počutim sem odlično, poskočna sem kot srnica, trebuh me nič ne ovira, sploh nisem nič nestrpna ali tečna, in oravzaprav priporočam vsem, da še malce potegnejo čez rok..... SEJ NE!! SEJ SE SAMO MAL HECAM. :((:((:((:((:((:((:((:(( PA KDAJ BO TO MOJE DETE DALO KAK SIGNAL?????

Že od včeraj je sploh nekam leno in sem jasno čisto zaskrbljena, ker prej je moj trebuh kar naprej nekaj migal, zdaj pa ga moram skorajda na kolenih prositi, da se premakne. Dobro, če je umiritev otroka nekaj dni pred porodom normalna zadeva, OK - samo da ni kaj narobe. Saj, tistih 10 gibov na dan že naštejem, skrbi me le ta očitna sprememba. No, danes imam tako spet CTG pa bomo videli, če je vse OK.

Aja, DOLINA, res sem pretipkala tisto. Pa saj ni bilo veliko. Sem pa razmišljala, da bi ti v bistvu lahko najbrž kar celo knjigo prepisala - glede na to, da imam očitno še ogromno časa na voljo, preden bom rodila..... ;) :)-

Tisto z imenovanjem bebike je pa res hecno, če ne veš. MIdva sva dolgo časa govorila o pikici (torej je bila ženskega spola), zdaj pa že kar lep čas kar o dojenčku (njem). No, kadar se pogovarjava z drugimi ljudmi, vedno uporabiva kar oba spola, ker vsak kar zastriže z ušesi, ko sliši npr. samo ON ali ONA. Češ. aha, sta se izdala.... Ampak midva res ne veva in zdaj naju pa že tako firbec matra. Tudi občutki niso vredni nič, ker mi nič ne govorijo. Sicer pa, samo da bo zdrav. Jaz samo o tem sanjam in razmišljam. Je kar hudo, če imaš prijatelje s prizadeto deklico in ti to na vsakem obisku pusti eno tako ogromno skrb :( v srčku....

TINCA7, kaj počneš? Prideš k meni, pa bova skupaj meglo mešali! Ali pa morda zaplesali kak porodni indijanski ples :sloncek::sloncek::sloncek: ?

BONI, si že kaj boljše?

In kje so BEJBA, MAVRICA, SVETKA, ŽIŽA, ŽORŽ.... Zgleda da je materinsko življenje res zahtevno! AJAJAJ! ;) ASSO, ti pa dobiš javno pohvalo, ker si še vedno vzameš malček časa za nas! PRIDNA! :rozica:

No, zdaj ko smo spet na prvem mestu (beri čisto zgoraj) se pa lahko spet izkažete!!

Pa vsaki eno :rozica:!

Pozravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (40t 2d)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   9nebesa (8. nadaljevanje)
12.11.2004 8:43:44   
Pikapolonica
JOJ, KJE SEM PA DOBILA TISTO 8. NADALJEVANJE???? MI JE KAR NERODNO. BOM HITRO ODPRLA ŠE ENO TEMO S PRAVIM NASLOVOKM IN SE VIDIMO TAM. VELJA????

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?