|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9 nebesa
30.7.2005 20:17:44   
GoYa
Punce, nekaj me zanima.

Ne sodim še v ta forum, sem pa lani bila za kratek čas tu zelo aktivna. Takrat smo imeli nadaljevanja z naslovom 9. nebesa in smo se javljale vse nosečke. Zdaj pa vidim, da ste se razdelile po mesecih (julijke, septembrke, aprilčice,...). Zakaj ta delitev :zmeden2::zmeden: Res, da sem pokukam mogoče 1x na mesec, al pa še to ne, sam se mi zdi da ni več 9. nebes. Al se motim :ups:

Evo, jst prisežem, da ko pridem nazaj sem, začnem znova s temi nadaljevanji. Če me ne bo že katera druga prehitela ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   9 nebesa
30.7.2005 20:21:45   
Teni_
Mislim,da jih res več ni, samo ta delitev pa je bila že prej. Tudi, ko sem bila jaz 1. noseča(2003. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   9 nebesa
30.7.2005 20:27:03   
GoYa
aha
l. 2004 (junij - avgust) tega ni bilo. za prej in pol pa ne vem

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   9 nebesa
30.7.2005 20:34:20   
Udb
Meni je pa taka delitev kar simpatična! NEkako imaš iste probleme, ko si v istem mesecu, pa tudi manj nas je - in se lahko bolj spoznamo. Velikokrat pa preberem tudi kaj napišejo punce, ki so pred ali za mano!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   9 nebesa
30.7.2005 21:19:36   
Talči
Po mesecih je meni tudi zelo praktično.
Smo se vmes tudi dogovorile in se dobile na :kava:, izmenjale izkušnje, čebljale o dogodivščinah, zdravnikih, dogodkih....
Res fajn.
Talči

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9 nebesa
30.7.2005 22:01:01   
Pikapolonica
GOYA,

vidiš, tudi jaz včasih kakšno solzico potočim za 9nebesa. Ko sem jih jaz "zapustila" so nekaj časa še bila, potem pa....

No, držim pesti, da s čimprej najdeta s pikico in potem najdeta še izgubljena 9nebesa!

LP, :pika:

PS: Kako pa kaj motor? Pri nas je tudi letos bolj bogo. Pa ne zaradi vročine... Žal se s Tio ne morava furati okoli. :love: je kar malo žalosten. Pravi, da bi ga najraje kar prodal. Jaz pa še nisem za to!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9 nebesa
31.7.2005 9:50:02   
bambi
Ja, tudi jaz sem celo lansko leto hrepenela, da bi se lahko pridružila razpravam v 9nebesa, sedaj pa ko sem tukaj pa 9nebesa več ni...... No, na zanositev in ovulacija se je pa Za nas..... kar lepo obdržalo. Meni je bilo všeč 9nebesa, pa tudi ta razdelitev po mesecih ni slaba, jaz sem v glavnem vesela :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, da sem tukaj, da sem sploh odkrila RR, ne glede na to v katerem forumu sodelujem :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Mi je pa res naslov takoj padel v oči in sem si rekla: Evo ga, zdaj pa boš lahko nekaj napisala v 9nebesa.....

Pikapolonica, tvoja Tia je pa že tako velika in lepa punčka, tudi moja :duda: bo rojena oktobraa, no upam, da se ji ne bo mudilo že prej......

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   9 nebesa
31.7.2005 10:32:42   
GoYa
To vem, da imaste iste simptome in vprašanja, ampak meni se je vseeno zdelo, da nas 9nebesa bolj združijo.
No, sej je vseeno...ko jaz pridem nazaj, odprem nova nadaljevanja 9nebesa
A zmenjeno ;) Sej takrat vas večine ne bo več tle.

Pikapolonica, motor je pri nama letos tako tako. Zidava in nimava toliko časa kot pred dvemi leti, ko sva čisto vsak vikend o maja dalje :kuza: na morje. Lani je bil problem z mojim :angel: Letos pa zidarija, ampak vseeno greva. Za motor si že najdeva čas ;)

Uf, moj niti pomislit noče na prodajo. Pa če bi nam denarja tako manjkalo. Meni je tudi ful užitek vsakič znova ko se usedem gor, tako da tudi ne bi rada prodajala.

Ja, kaj pa Tio h kakšni noni za kako urco v varstvo, vidva pa :kuza::kuza:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?