|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9.nebesa (****.nadaljevanje)
30.9.2004 13:19:53   
Bejba
Hoj hoj
Mi smo še vedno v enem kosu. Prejšni teden se je tok dogajalo, da smo res mislili, da gre zares, sedaj pa je spet vse potihnilo.
Počutim se odlično, od kar jem antibiotike za ledvica me nič več ne boli in tudi spim v redu. Pa ne vem ali je to le zatišje pred "nevihto".
Jaz bi že kar rodila, komaj čakam in tudi moj dragi je že hudo nestrpen.
Pripravljeno je vse za prihod našega princa. Sobica in oblekice čakajo, on bi se pa še kar grel v maminem trebuščku. Saj ima še čas 14 dni, ampak jaz sem že vsega naveličana. Bomo videli kako se bo odločil.

Mala maja nič prijetno tole z bolnico. Naj ti čas tam čim hitreje mine in, da se vse srečno izteče.

Pikapolonica, ti pa se le pazi in se sedaj ne stiskaj preveč k možeku. Tudi jaz sem namreč nekaj fasala, pa ni ravno prijetno, ko te že vse ostale stavri mučijo.

Boni, čestitke ob selitvi in naj vaju (vas) čakajo sami lepi trenutki v novem domeku. Ižanci so zakon, a ne? Tudi moj je, čeprav bolj pravi da je Iškovarc. No, tam nekje.

Malo sem se javila, da ne boste mislile, da že kaj pestujemo. Sedaj pa grem dokončat kosilo, ker bo moj dragi kmalu doma, lačen kot volk.

Uživajte!

LP; Bejba

Neposredna povezava do sporočila: 1
30.9.2004 15:36:31   
pia1
ojla!
ja bejba, verjamem, da komi cakas na vasega princa. jaz sem v 25 tednu pa bi ze kr dons rodila. pa ne da bi se kej ekstra slabo pocutila, sam komi cakam. no upam, da se vas skratek cimprej odloci priti na ta svet in da bo vse skupaj cimlepse in cimmanj bolece. pa ostale? kje ste kaj?
izkoristite se te lepe dneve in lepo se imejte;)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2004 19:44:53   
Pikapolonica
Dober večer!

BEJBA, sem žal že prepozna. Sem se le preveč stiskala k možeku in zdaj jaz na veliko smrkam in kašljam in vse me boli... Pa s čaji se nalivam, ko drugega ne smem. A kot kaže bo kmalu dobro.

Sicer bi te pa nekaj lepo prosila. Glede na to, da si kar se tiče urejanja zadev na centru za socialno delo še precej sveža, jaz se pa z njimi ubadam zdaj, bi te vprašala tole:

1) Na obrazcu za uveljavitev pravice (moje) do starševskega nadomestila ti dajo pod vrsto starš. nadom. za obkrožiti 4 možnosti. Je prav če obkrožim le dve od teh in sicer porodniško nadomestilo in nadomestilo za dopust za nego in varstvo otroka (ne pa možnosti očetovsko nadomestilo in posvojiteljsko nadomestilo).

2) Ali potem na enakem obrazcu, vendar z moževimi podatki, obkrožim možnost - očetovsko nadomestilo?

3) Glede na to, da se z nastopom porodniške prekine tudi plačevanje zdravstv. zavarovanja preko službe in moram to potem eno leto početi preko položnic (vse to seveda vpišem na obrazec), me zanima, če se enako zgodi tudi za tistih 15 dni očetovskega dopusta, ali pa to vseeno plača kar njegova služba.

4) Kako si v glavnem ti izpolnila vse te obrazce?

Čisto sem zmedena in na našem centru so tako prekleto prijazni, da manj ko vprašaš raje te imajo. Ker takoj ko pa kaj vprašaš, dobiš pa pod nos: Ja, gospa, jaz imam stranke!!! Ja kaj hudiča sem pa potem jaz, če ne stranka??? Sem bila tako slabe volje včeraj....

PIA1, ja kje si se pa ti skrivala ves ta čas. No, lepo da si se spet malo oglasila.

BONI, tudi od mene čestitke za uspešno selitev. :bravo::bravo::bravo: Zdaj pa začni malo počivati, ker boš potem čisto utrujena, ko bo škratek prišel v tvoje naročje.

ASSO, je bilo tokrat barvanje uspešnejše? Sicer pa si napisala, da te mali (ali mala) fejst brca v rebra. Hvala enako! Ga moram potem silno lepo prositi naj neha, in včasih me celo posluša.

Punce, mene tako firbec matra, kakšnega spola je. Pa če do zdaj nisem vprašala, tudi zdaj ne bom. Sva se z možekom tako zmenila in bi se grozno počutila, če bi za njegovim hrbtom delala nekaj po svoje.

Aja, še nekaj. ASSO, BEJBA, BONI... a ste poleg oblačilc že nakupile tudi kaj kozmetike in plenic. Sem danes videla neko reklamo za akcijo BABYBONUS v DM, za njihove izdelke BABY LOVE, pa ne vem, ali bi se spustila v ta malo večji nakup, ali raje ne, ker nikoli ne veš, kako bo dojenček reagiral na njihove izdelke. Čeprav te izdelke kar pohvalijo.

Ah, kaj pa vem. Polna sem nekih vprašanj. Tipično za čas, ko se približuješ finalu...

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda: (34t 1d)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2004 20:13:47   
eva1
Ojla!
No da vam povem, da sem bila danes na kontroli in mam tako vnetje da je joj! Sej sem vedla da se nekaj dogaja, ker me je kr mal bolelo in skelelo, G je bil pa čist zgrožen, da kaj takega že dolgo ni videl! kaj čmo, sam da se bo urihtal!
Ja PIKAPOLONICA te kar občudujem, ker si zdržala in nisi vprašala kaj boste imeli! Mene je firbec že takoj ful matral in se že na NS vprašala, pa je G rekla, da vse kaže na fantka! Je rekla da je 99% da bomo meli:modri:! No čez 1 mesec imam pa morfologijo in bom spet vprašala-babji firbec:)-!
A katera kaj ve, kako je z našo MALO MAJO? Še vedno v bolnici? Reva, se mi kr smili, vem, kako se počuti, sem že preležala to nosečnost 14 dni v bolnici:(!
Joj punce men se zdi da ta čas nikamor ne gre! Jaz tudi že komaj čakam, da bom rodila, pa še na polovici nisem, ej kok gre vse počas! Kdaj ste začele ve nakupovat za bebico? Mene že kar mika, da bi kej nakupla, pa ne vem:zmeden:!
No, užvajte še teh nekaj dni na sončku, ker bo potlej baje kr hitro mraz-brrr....pa pobožajte bušije in bodite v 9nebesa!
Eva 16t in :duda:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2004 21:52:45   
Anonimen
Nosečke, ki ste že na koncu- ste že angažirale možke, da na RR sporočijo? Ali pa katero RRjevko?
lp,:fis:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2004 9:02:31   
Lu
Ojla dekleta!

Kako smo?

Pri meni so se, zdele 3 dni, začele neprespane noči. Kar zbudim se in ne morem zaspati. Zjutraj pa v službo. Za znoret. Sem čisto crknjena. Le kaj bi bil vzrok temu? Ima mogoče katera iste probleme?

V pon. imam UZ. Komaj čakam. Sploh ne vem kaj mi je. Očitno mi hormončki zopet malo nagajajo. Skoz mislim, da bi bilo kaj narobe. Pa ne vem zakaj. Mogoče zato, ker otroček ni še nič brcnil. Še vedno v bistvu čutim sem pa tja samo eno metuljčkanje. No v pon. bomo videli kako in kaj. Še vedno ne vem ali naj kar vprašam za spol ali ne. Enkrat sva oba z dragijem za, drugič zopet ne. Bova videla.

Pikapolonica verjetno bodo te vozičke, ki sem zg. spraševala verjetno res prodajali samo v Toyrusu. Bova šla drugo soboto pogledat. Cena je tudi ugodna. Me ima dragi že poln kufer zaradi teh vozičkov, hi hi hi.

Od torka dalje bom pa malo manj na internetu zato ker dobim novo delavko za uvajat. Mi bo kar manjkalo. Pa samo en rač. imam, ki ima internet :(( Bom že potrpela. Se bom od doma javljala.;)

In drugače. Meni je tebuh zrastel nenormalno hitro. Kar na enkrat.:)

Punce lep preostanek dneva vam želim.

lp Lu in :duda:
20t 3/7:love:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2004 9:20:04   
Mina1
dan;), čeprav malo meglen ter oblačen in tako.

Ja, zadnje dneve pa že kar zelo čutim brcanje pikice, sicer rahlo brcanje, ampak je kar zelo živahen;)

Pa krči na nogah so se začeli (ponoči med spanjem), tako kot v prvi nosečnosti, pa zgaga me peče po vsakem zaužitju hrane, tako kot v prvi nosečnosti, pa še vedno lulamo veliko:)-:)-:)-, pa nizko v križu me boli, pa... skratka ni, da ni;)

Težko pričakujem tista dva UZ v 21.tednu, pa mi obadva G povesta, če je vse tako kot mora biti. Bo potrebno počakati še dober teden do 11.10 in potem še malo do 14.10.

Ja, trebušček je že zelo viden, čeprav sem še vedno "predrobna" za kakršnokoli nosečniško zadevico in so mi prodajalke povedale, da pri nas sigurno nimajo tako malih številkic. Torej nosim kar normalno XS in S konfekcijo od MNGja ali pa kakšno lepšo trenerkico. Edino, ko bom šla še malo v službo, bo problemček:zmeden:

Kaj naj še dodam:zmeden:, pravzaprav nič posebnega, čakamo in čakamo, čeprav smo šele na dobri polovički nosečnosti, do februarja je pa še dolga.

Pozdravček vsem nosečkam in dobro počutje in še lepše dneve.

pa-pa Mina1 (zaključila z 19. tednom);)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2004 9:48:55   
Bejba
Dobro jutro!
Ja, jaz sem šele dobro vstala. V bistvu me je dragi zbudil. Čisto je zmeden zadnje dni. Me je poklical, da imam danes G, pa ga sploh nimam. Zadnje dni, ko smo tako v pričakovanju se mu ful dogaja. V soboto sva šla v porodnišnico na CTG, ker nisem dovolj čutila našega škratka in je bil že prepričan, da bomo kar notri vstali, pa je bil tako zmeden, da ko se je šel tuširat, se je samo zmočil in se začel že brisati. Pa ga vprašam, kaj pa milo in me pogleda, pa pravi da to se mu pa še ni zgodilo. Res, glede na to da se tušira skoraj enkrat dlje od mene-hi, hi.

Včeraj pa se mi je začelo nekaj dogajati, kar še nisem čutila. Trikrat v celem dnevu sem v križu začutila špikajočo bolečino, ki se je stopnjevala do neke točke, potem pa prenehala. Ali je možno, da so to popadki?

Pikapolonica, zdaj pa še tebi odgovorim po svojih močeh:
1. zase obkrožiš na obrazcih le porodniško nadomestilo in nega in varstvo otroka.
2. za očeta na enakih obrazcih obkrožiš očetovsko nadomestilo.
3. kar pa se tiče zavarovanja, pa sem jaz uredila tako, da mi ga sedaj oni avtomatsko odtegujejo, kot prej preko službe. Tam kjer moraš vpisati podatke o tem, naj ti v vaši kadrovski povejo vse podatke (številka tvoje zav.police in vse kar sodi zraven) ter jih na CSD opozori, da želiš, da ti to urejajo oni, da se ne boš obremenjevala s položnicami. Pri nas je šlo.
Upam, da sem ti kaj pomagala. Če te še kaj zanima, kar vprašaj.

Mina1, lepo da si se oglasila. Samo, da je vse v redu in, da uživaš ob brckah. Veliko sreče še naprej.

Ribica, jaz sem mojemu sicer naročila, da bo treba sporočiti novičko na RR, pa upam da ne bo pozabil. Saj veš kakšno "garanje" vse čaka moške, ki postanejo očki. Moj že sedaj išče naokoli kje bi dobil odojka in vse kar zraven paše. Garaža za žur je že pripravljena, jaz pa se tega kar malo bojim, saj veste kako so neusmiljeni z očkom v takih trenutkih. Ampak tudi to mora biti, a ne?

Lepo se imejte, jaz imam danes dan za lenarjenje, ker mi ni treba nikamor iti, pa tudi doma je kolikor tolikor vse zrihtano (razen kosila).

LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2004 11:31:03   
Anonimen
Naj ne pozabi:) Če ne pa meni ali pa Boni pošlji sms:)

Mina, sori, ker ti še zmerej nisem nič odgovorila, ti bom danes!

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2004 11:59:18   
Bejba
Ga bom opomnila, Ribica. Brez skrbi, boste sigurno obveščene o našem srečnem dogodku.

Me je pa ravnokar dragi klical in rekel, da mi ni treba kuhati, da greva ven jest. Juhuhu, sedaj pa lahko res samo lenarim :bravo: in čakam na kakšen popadek ;).

Oglasite se še ostale, da ne bo dolgčas.

LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2004 13:56:49   
BONI*
Hojla punce! Vidim da ste danes že ornk debato začele. Danes je tak dan, da itak ni kaj drugega za počet. Meni se že cel dopoldan spi. Sem se končno spravila likati, pa mi nekako ne gre preveč dobro od rok. Se mi kr neki ne da. Pa sesati, popspravljati,... tudi ne. Kuhati tudi še nisem začela, saj ima moj dragi danes takoj po službi še fax do večera tako, da imam še čas.
Najraje bi šla kar še malo spat.
Mi je pa ful zoprno, ker imajo v tej bajti vsi navado, da se prosto sprehajajo gor pa dol po hiši. To kar pridejo in vstopijo v najino stanovanje, meni nič, tebi nič. Sicer prej vljudno potrkajo, na odgovor pa ne čakajo. Sploh pa, če jaz recimo ne slišim trkanja. To pa ni ravno prijetno, če sem jaz npr. glih na WCju, pod tušem, spim,... Se bom začela kar zaklepati. Pa zvonc namontirati na vhodna vrata. Upam, da jim bo potem potegnilo. Hočem malo zasebnosti! Drugače pa za enkrat kar gre. Za enkrat se tašča ne vtikuje preveč v moje gospodinjstvo, sicer pa ji tudi ne pustim.

ej, Bejba, a ti pa še kar lepo noseča (izraz v enem kosu mi ni preveč všeč - preveč mesarski?). Zgleda, da je tvojemu :angel: res tako lepo v tvojem trebuhu, da se mu nič ne lušta ven v to kmislo vreme. Ga čisto zastopim! Pa sej ima še čas! Si pa kar predstavljam nestrpnost zadnje dni pred porodom. Pa tudi to si čisto dobro predstavljam, kako znajo biti moški vsi zmešani v takih situacijah. Še dobro, da znajo po navadi vsaj ženske ohraniti trezno glavo. Najbrž zato, ker se psihično veliko dlje časa in bolj intenzivno pripravljamo na ta dogodek.
No, vseeno upam, da se ti ne bo več predolgo zavleklo in da boš kmalu lahko pestvovala svojega sineka.
Ps: ja Ižanci so pa res zakon, čeprav tudi moj ni ravno pravi ižanec, saj ta del spada še pod Ljubljano.

Pikapolonica, tudi mene že kar malo skrbi urejanje teh papirjev na centru za socialno delo, čeprav imam še čas. Nasploh se mi vsa taka in drugačna birokracija že od nekdaj upira. Vedno so tako skopi z podatki, nihče ti nič ne pove in ne pomaga, znajdi se sam, kot veš in znaš, prijaznost pa tudi nikoli ni bila njihova vrlina. Poročaj, kako si opravila! Potem bom jaz še tebe spraševala za nasvete.
Spraševala si glede kozmetike in plenic. Midva sva nekaj že kupila. Moj dela v Leku, pa dobijo bone za Lekovo kozmetiko, pa sva kar tam kupila nekaj kremic, pa olje, kopeli, milo, šampone, puder (če prav ga odsvetujejo), vatirane palčke ipd. Če poznate kaj Lumpi kozmetiko, naj vam povem, da jo dela Lek in to kar sva midva kupila, je vbistvu isto. Upam, da je (bo) vredu. Če ne bomo pa kaj drugega sproti kupili. Itak ne moreš v naprej vedeti, kaj tvojemu otroku odgovarja. Zadnjič, ko sva bila v Gradcu, pa sva v Tojsu kupila tudi en mega paket pampersk in en mega paket čistilnih robčkov Pampers. Oboje je bilo v akciji. V tosami pa sva že kar nekaj časa nazaj kupila tetra in kaliko plenice, pa povijalke, krpice za umivanje,... Prav zaprav imava sedaj več ali manj že vse nabavljeno, samo še sem pa tja kakšna malenkost manjka, kot je npr. lavor, termometer za v vodo,..take manj pomembne stvari. Tudi z oblekicami sva se že kar pošteno založila. Sva sproti kupovala, da ne bi bilo na koncu vse na kupu, ker nisem vedela, kako bo s to selitvijo, pa z časom in denarjem.

Kaj pa se dogaja z Asso, pa Svetko in v77. Nič nisem še zasledila.

Lp, Boni & :duda::angel:

grem naprej likat

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.10.2004 15:06:41   
Ivi33
Hojla, hojla srečke nosečke:)

Vam moram povedat, da jaz to nisem več. Od sobote naprej - rodili smo Nejca.

Me je v soboto začelo že ob ene 3h nekaj špikat. Potem pa sva z predragim ob 7h štartala v porodnišnico. Sledili so vsi postopki (CTG, vaginalni pregled, klistir) in selitev v porodno. Nisem mogla verjt, ko smo bili ob 11h že trije:love:.

Sicer pa moj miškec :((. Najbrž bo kakšen kupček.

Pobožajte bušije in uživajte, se kmalu spet kaj javim.

Svetka in Nejc

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2004 15:35:25   
Anonimen
Oooooooo, čestitke!!!!:bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa:rozica::rozica::rozica:
lp,:fis:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2004 15:43:19   
Lu
Svetka čestitke.

:bravo::sloncek::bravo:

lp Lu in :duda:
20t 3/7:love:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2004 16:37:54   
Pikapolonica
SVETKA,

sej sem vedla da se je nekaj dogajalo, ko pa ni bilo od tebe nobenega glasu.

:bravo::bravo: Vse čestitke! :bravo::bravo:In veliko :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
zate in za tvojega :angel:

Zdaj si nam malo ušla, pa saj te kmalu dohitimo.... hi,hi!

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (34t 2d)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.10.2004 16:38:33   
Bejba
Svetka, čestitke. Pa si dočakala. Sedaj mislim, da smo mi na ciljni ravnini. V nedeljo imam pregled v porodnišnici pri dr.Pušenjaku pa bomo videli pri čem smo.

Danes me je parkrat špiknilo v križu, samo ni bilo tako hudo kot včeraj. Me res zanima, če so to popadki.

Boni, naj ti položim na dušo, da začrtaj svoje meje glede domeka že sedaj od začetka, saj se tašče in drugi prehitro navadijo na take stvari.
Midva sva tudi v zgornjem nadstropju njegovih staršev kot že veš, a imava zvonec in sva vedno zaklenjena (tudi če nisva, pozvonijo in počakajo). Sicer imava svoj vhod, a vseeno se mi nima kdo kar takole prikazati sredi dnevne sobe ko se mu to zljubi. To sva povedala že na začetku in moram rečt, da do sedaj uspešno laufa, pa sva tukaj že tri leta. V bistvu tašča in tast prideta gor samo ene petkrat na leto, tako da s tem ni problemov. Sva več midva dol, ko kaj rabiva - hi, hi.

Glede kozmetike in pleničk pa sva midva nabavila kozmetiko od Bubchena, ker jo zelo priporočajo. Pleničke pa imava en paket za čisti začetek in še dva za malo več kilc, ker pravijo, da prehitro prerastejo.
Sedaj je res že vse pripravljeno in nakupljeno. Otroška sobica je tako lepa, da bi jo ves čas gledala. Danes sem nalepla še zvezdice na strop in je super.
Ne vem, če sem vam rekla. Zadnjič sva kupila v Baby centru nalepke za na steno od Disney-jevih junakov, ki se v temi malo svetijo in je super, tako da če katera išče jih imajo tam kar veliko na izbiro. Dalmatinčke, Medvedek Pu, Disney, Barbie,...So sicer kar drage, ampak res lepe.

Boni, kaj so kaliko plenice (ali pa če katera druga ve)???

Vas sproti obveščam o tem kaj se z nami dogaja.

LP; Bejba (38)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2004 18:16:59   
BONI*
Hojla punce! No, kaj počnete danes, ko je tako kilavo vreme?

Svetka, :bravo::bravo::bravo:! Se mi je kar zdelo, da se je nekaj vendar le zgodilo. Si mi bila sumljiva, ker se tako dolgo nisi javila.
Še enkrat ČESTITKE :rozica::rozica::rozica:! Uživaj sedaj z svojim zakladkom. Seveda oči tudi! Veliko sreče in veselja vam želim vsem skupaj! Pa seveda ZDRAVJA!

Bejba, naj ti povem, da si res prava srečnica, da se tvoji spodnji sosedje tako redko prikažejo gor. Moji so mnenja, da moramo non stop skup viseti in da moram prec, ko zjutraj vstanem najprej dol leteti voščiti dobro jutro, z njimi spiti kavo in klepetati. Jaz pa sem tako navajena imeti svoj ljubi mir, da me nikamor ne vleče. Pa še dela imam doma več kot dovolj.
Ma, se bomo že nekak zmenili. Malo kompromisov pa bo! Zaklepati se bom pa tudi jaz začela in bom zjutraj odklenila šele ko bom jaz pripravljena na to. Pa tudi o zvoncu bomo še debatirali.

Kaliko plenice so podobne kot tetra, samo tanjše in jih uporabljaš za npr. podiranje kupčka, podlaganje na previjalno, v posteljico, voziček,... Po moje jih sploh ne rabiš kupovati, če imaš dovolj tetra plenic oz. se kako drugače znajdeš.

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.10.2004 10:55:33   
Dolina
Ojla punce,
se še jaz malo pofočkam. Sem imela precej dela v službi, pa na faksu, pa pregled pri G in nisem bila nič pridna na forumu. :ups:
Boni, jaz mislim, da se morate pogovoriti, da je to vajino stanovanje in naj se lepo držijo vajinih želja. Jaz tud živim pri moje, mansarda, spodaj pa njogov brat z ženo in čist spodaj še tašča. Pa se je on že na začetku zmenil: ni vstopa kar tako, naj se najavijo, potrkajo in če ni odgovora se tud not ne sme. In deluje. Res ni prijetno, če ti kar utelavajo. :(
Pikapolonica, upam, da se kmalu sestaviš in pozdraviš. Pa tud tebi Eva1, da se čim prej pozdraviš. Jaz sem ravno dala eno vnetje skoz, samo ne hudo.
V77, a tvoja :duda: še noče nič na svet pokukat?
Svetka, :bravo::bravo::bravo: ČESTITKE!

Tud meni hitro raste trebušček, jaz lahko samo še nosečniške hlače oblečem, mojih al pa večje konfekcije pa ne več. Sem na srečo dobila od ene nosečke dvoje hlače in eno obleko (ki pa je precej tanka - bomo pa še nogavice oblekili;))

Jaz tud nočem vedet za spol, moj pa. Sem imela ravno včeraj pregled, pa je moj sonček lepo ritko pokazal. :)- Hura, še ne bomo vedeli!:bravo: Je pa velik 18cm in težek 40dag. Aja, punce, tiste, ki ne veste kaj bo, kateri spol pa uporabljate pri klepetanju (jza kar reče je težek in velik in ... ker je moj sonček)?
Bejba, upam, da boste čim prej rodili in da se bo očka mal pomiril. Si predtavljam, kako so zmedeni zadnje dni. Mojemu vsi pravijo, da mora naštimat, da rodimo v petek ali soboto, da ga grejo lahko pit potem...:)-:)- No, upam, da rodimo sredi tedna. :)-

Punce, lep vikend vam želim, čeprav ni lepo vreme, pa čim več se cartajte in bušije pobožajte (aja, moj že brca :sloncek::sloncek::sloncek:, in je to parv lep občutek 9nebesa).
:rozica::rozica:
Lp, Dolina 18t

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.10.2004 21:27:57   
Anonimen
Punce, pogrešam Mavrico!!!
Grem zdajle pogledat, kdaj se je nazadnje javila:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.10.2004 21:29:03   
Anonimen
Nazadnje se je javila 9.9. Mavricaaaaaaa, javi se, prosim!!!:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.10.2004 21:53:15   
BONI*
Uuuu, sej res, kje pa je Mavrica? Upam, da je vse vredu z njo in njenim :duda:!

Punce, masažna banja je pa zakon! Po enem tednu bivanja v novem fletu sva jo končno uspela stestirati. Si sploh nisem mislila, da je tako dobro. Kot v jacuzziju! vse skrbi so šle vsaj za nekaj časa pa pa.

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.10.2004 22:03:26   
Anonimen
Boni, a lahko pridem na obisk???:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 22
3.10.2004 11:54:44   
BONI*
Ribica, ti kar! Pa ostale ste tudi vabljene! Samo ne vem če bo glih za vse placa v banji, ker tolk velka pa spet ni. Placa je glih za dva, tretji je pa že gužva.

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.10.2004 12:32:24   
Ivi33
:) Hvala punce za čestitke. Ena :rozica: za vse vas nosečke.

Boni*, zdaj, ko ste 3-je v banji je pa najbrž res mal gužva hi, hi:). Sicer pa vsaka ti čast, da si izpeljala selitev. Aja, pa glede neželenih obiskov - a si mogoče pomislila na menjavo kljuke. Taka kljuka na "bunko" na zunanji strani vrat je res praktična in zadrži :hudicek: zunaj.

Bejba, špikanje, ki ga opisuješ je nabrž priprava na ta zaresne popadke. Mene je kar dober teden kaj špiknilo, ko sem pa čakala na ponovitev, je pa ni bilo tako kmal. Ko pa je zagrablo je šlo pa zares. Ena taka bolečina iz križa se je razširla naprej po celem trebuščku. Nič bat, boš vedla ko bo to to.

Mina, omenila si krče v nogah. Meni so zelo pomagale šumeče Magnezijeve tablete - Magnesol. Ena ali dve sta bili kar dovolj.

Pa pozdravček še vsem ostalim. Uživajte z bušiji, jaz ga kar mal že pogrešam. Sam še en "šlaufek" mi je ostal:), pa to je pa zaloga za našega malega - hi, hi.

LP, Svetka

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.10.2004 14:19:15   
BONI*
Hojla Svetka, novopečena mamica! Kako gre tebi in tvojemu :angel:?

Bejba, kaj pa je pri tebi novega? A že kaj dogaja?

Pa v77?

Mavrica? Haloooo?

Mina, tudi jaz sem si pomagala z Mg šumečimi tabletami (kar tistimi iz navadne trgovine). Sicer me pa še sedaj včasih hoče zjutraj prijeti krč v noge, pa ga nekako preprečim tako, da zelo počasi napnem mišico.

Glede kljuk je tako, da sva midva kupila vse kljuke na enkrat (vse enake) v tovarniški trgovini Vovko in sva imela malo popusta.
Sedaj prakticirava zaklepanje, vendar imava za enkrat samo notranjo ključavnico in en ključ. Cilinder morava še kupiti. Moram pa rečti, da jim je očitno kar hitro potegnilo, da mi ni do tega, da non stop gor hodijo in sprašujejo, če bova to ali ono,... in nama dajo sedaj mir. Le Robijev oče še nima čisto osvojenih manir. Tudi njega bomo še naučili.
Prve dni je tašča kar naprej spraševala, kaj naj naredi za kosilo, pa kaj bomo večerjali, pa če smo že zajtrkovali,... Potem pa sem ji rekla, naj ne skrbi za naju, ker imava midva svoje gospodinjstvo in znava čisto dobro poskrbeti zase. Sedaj je mir, le da nama kar naprej pošilja gor npr. štrudelj, piškote, štruklje,... Kaj čem, ne more iz svoje kože. No, to bom že preživela.

Moja mačka pa se je že naučil hoditi po strehi , pa tudi po dvižnih stopnicah (lojtri) za na podstrešje že zna hodoiti. Ne vem, kaj je tako zanimivega na podstrešju, da bi kar naprej rada gor visela, potem je pa dol ne spraviš. Je kot otrok! Non stop moram ahtati kje je in kaj počne. Bojim se samo to, da bi kdaj pobegnila ven iz hiše, ker je cesta zelooo blizu, moj mačka pa je že 7 let vajena samo stanovanja.

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?