Pikapolonica
|
Ku-ku, srečke nosečke!! Najprej naj se zahvalim za vse nasvete in želje, da se mojih težav čimprej znebim, še posebej tebi MALA MAJA. Očitno je vse skupaj le nekako delovalo, ker se te zgage nepotrebne počasi res poslavljajo. Sicer ne gre tako hitro kot bi si želela, ampak je iz dneva v dan boljše. Zdaj že lahko normalno sedim…. BEJBA, ASSO, kako lepo da sta se spet malo oglasili. Sem že mislila, da sta kar pozabili na nas. Pa le nista. Ne vem pa, kaj se dogaja z MAVRICO. Tudi od nje ni nobenega glasu. ASSO, Si me vprašala za materinsko šolo. Ko sem klicala in se prijavila, mi je sestra dala datum šele 5. oktobra. Meni se to zdi sicer malo pozno, ampak, bo že menda v redu. Sploh pa ta naša materinska šola v Celju ni »bog ve kaj«, tako, da se sploh ne sekiram. Mislim, da bom več (in sem jih že več) informacij izvedela kar na urah aerobike, kjer slišimo vse sorte. Še dihti se učimo zadnje čase – predvsem zaradi mene, pravi naša voditeljica, ker sem zdaj prva od njih na vrsti. Hm, ko sem pred poletjem začenjala s to aerobiko, sem se pridružila trem, ki so bile že vse v nizkem štartu. Pa se mi je zdelo še tako daleč, da bom tudi sama v njihovi koži. In zdaj!!! Zdaj tedni kar letijo. Datum se nezadržno bliža in jaz sploh ne morem verjeti. Joj, ASSO, še malo, pa bova tudi midve v naročju držali najini štručki… BEJBA, vidim, da si res že čisto pripravljena. Vse opremljeno, vse v predalčkih… Kaj ko bi še malo k meni domov prišla, pa bi še meni pomagala. Ne, saj se samo hecam. Upam, da bo tudi pri nas kmalu vse OK. Kakšen teden še, da bo tudi nova podstrešna sobica nared, potem pa gremo v barvanje in okraševanje. Predvsem pa komaj čakam zlaganja tistih malih oblačilc. Danes se nisem mogla premagati in sem odprla eno izmed vrečk, ki mi jih je dala sestra. Notri pa cel kup majhnih pižamic. Sem kar solzice v očke dobila, ko sem si predstavljala, kako bo moj malček spančkal v njih. DOLINA, kar se tiče spanja v spalnici ali kje drugje. Mnenj boš najbrž slišala toliko kolikor deklet ti bo kaj napisalo. Pri nas doma bo tako, da bo od začetka spal v zibelki in sicer v spalnici. Preprosto zato, da bo dojenje lažje. Otroška sobica je namreč čisto na drugem koncu stanovanja in mi nič ne diši to, da bi se ponoči kar naprej sprehajala po stanovanju gor in dol. Ko bo pa zibelko prerasel (je neka stara in bolj majhna) in ko bo tudi dojenja ponoči malo manj, pa bo šel v otroško posteljico in sicer kar v svojo sobico. Zelo pomembno je namreč, da se tudi ti kot mamica ponoči dobro naspiš. Že tako imaš ušesa čisto našpičena in če te potem zbudi vsak stokec tvojega otročička (saj veš, da otročički ves čas nekaj stokcajo), to seveda ni izvedljivo. No, takšno je pač moje mnenje, na koncu se boš pa tako odločila sama. Aja, bom pa seveda imela vedno vklopljen tudi Baby-phone, tako da ne bo otroček nikoli jokal, pa da ga jaz ne bi slišala. LU, kolikor jaz vem, bo pregled ki te čaka v 21 tednu tisti, morfološki, ta zaresni. Tega namreč delajo ravno v teh tednih in najlepše je, če je tudi tati takrat s tabo. Midva sva skupaj nabirala solzice, ko nama je G. vse tako lepo podrobno pokazala in razložila. Na morfologiji, kot najbrž že veš, vse organčke podrobno pregledajo, vidijo se že tudi kakšne večje napake (ki pa jih SEVEDA NE BO!!!!!) in sploh je bebika pogledana podolgem in počez. Pa ne pozabi prositi za kakšno slikico. Mimogrede, moj bo kar lepo zraven. Če je bil takrat, ko mu je bilo lušno, naj bo pa še takrat, ko meni ne bo…… Tudi jaz si nič ne utrjujem bradavic. Sem ravno včeraj nekje prebrala, da si jih lahko samo poškoduješ če si jih npr. frotiraš. Bolj pametno se mi zdi, da bi začela z masažo presredka. Mi je prijateljica dala en članek o tem, pa sem bila kar malo presenečena, ker sem ves čas mislila, da si to masiraš zunaj. Dejstvo pa je, da greš s prsti vase in se masiraš in razteguješ od znotraj. Tako da se še nisem odločila. AJA, včeraj sva se z mojim nekaj pogovarjala o tem, kako bo letos velika poraba plina doma, ker bomo seveda več kurili. Pa sva se začela nekaj meniti o novorojenčku in temperaturah v stanovanju, pa nisva prišla skupaj. Zdaj me pa zanima če ve kaj veste o tem, koliko naj bi bilo stopinj – tam kjer spi, tam kjer je preko dneva….. Midva namreč vedno spiva v mrzli spalnici, ampak zdaj bo to treba najbrž spremeniti, ker da bi pa moj škratek spal v smučarskem kombinezonu….. Pa ne jemljite me resno!!!! LP, Pikapolonica :pika: in :duda: (33t 2d)
|