Bejba
|
Hojla po dolgem času. Nam internet ni delal, zato se žal nisem mogla nič oglasit. Najprej še tukaj iskrene čestitke Pikapolonici in očku za malo Tio in veliko srečnih trenutkov. Najbolj pa me je prijetno presenetila novička, da je naši stari soborki Pii uspelo in je končno zagledala :modri:. Bravo, Pia in vso srečo, ker si jo res zaslužiš. Takole, sedaj pa še malo o nas. V teh dneh se je kar dosti zgodilo. Naprimer, stari smo bili tudi že en mesec (danes že 5 tednov in 4 dni). Naš mali Anžetek je od atija dobil tudi darilce za prvi mesec - plišastega zajčka. Ta teden sva za atijem fasala tudi prehlad ali celo kaj hujšega. Polen nos, kašlanje, jaz sem imela celo vročino. Kljub temu pa se naš sonček kar pridno drži in se še ni nič nalezel (trkam na les). Imeči smo prvo posvetovalnico in prišel je že do idealne teže. To je res super, glede na to, da sva bila v bolnici zaradi nenapredovanja. Sedaj imamo že nekaj čez 4 kg. To pa je že pravi dec, kaj? Anže je zelo priden fantek. Pridno papa (celo preveč za moje pojme ;)), spi in se carta z mamico in atijem. Sedaj so nas edino začeli dajati krčki in je malo hudo, ampak takrat se malo zmasiramo, damo kapljice, pa je kmalu boljše. Tudi naokrog že kar dosti hodimo. Danes smo bili dopoldne na trgu in na sprehodu po mestu vse do Tivolija. je bil krasen dan s sončkom in je bilo res super. Naš sonček pa itak najbolj uživa v vozičku ali v avtu. Aja, pa tudi avto smo končno zamenjali. Sva se odločila za Lantro Wagoon. Čudovit avto. Ima vso opremo, ki si jo lahko zamisliš in sva res super zadovoljna. Pa še za eno investicijo smo se odločili. Kupili smo tudi pralno-sušilni stroj. Sem mislila, da ne bo treba, a je bilo treba. Vsak dan imam za oprat vsaj en stroj oblačil za našega pikca, suši pa se ne nič. In tako je začelo zmanjkovati plenic in oblačilc, pa smo potem sušili po radiatorjih, da je bilo hitreje. Res imaš kar naenkrat vsega premalo, čeprav misliš, da imaš robe za tri dojenčke. Imamo 40 tetra pleničk, pa jih je kar naenkrat zmanjkalo. Ker naš pikec veliko poliva, jih res takoj zmanjka. Ravno tako pajackov in oblačilc. Sedaj pa je sušilec res zakon. Pa še likati ni več potrebno, ker je potem vse tako mehko. Samo zložiš in je. Res super. Boni, ne morem verjet, da imaš samo še 4 tedne do konca. Kako gre to hitro pri drugih, meni pa se je na koncu tako vleklo. Čeprav vam moram povedati, da hudo hudo pogrešam trebušček in tiste brce, ki so mi bile v takšno veselje. Seveda mi je naš pikec še v večje veselje, a vseeno je bil trebušček posebno doživetje. Zato le uživajte, ko ga še imate. Meni je babca namreč rekla predno sem rodila, da si bom včasih zaželela, da bi pikca kar nazaj notri porinla, če bi lahko :)-. Sem se ji takrat smejala, pa je bilo le nekaj resnice v tem. Ampak samo za kakšno minutko,potem bi ga pa spet pogrešala da bi bilo joj. Sedaj pa že malo nakladam. Lepo vas je bilo spet brat in se kmalu spet javim. Lep preostanek vikenda vam želim in čimveč cartanja. LP; Bejba
|