Dolina
|
Ojla, mala maja, sej ne težiš. :) parv fino je brati, kaj se dogaja "po svetu". Ja, domače živali je vedno težko imet, ker ko grejo ti srček joka. Moj brat ma 23 let, pa mu je hrček poginil, pa slpoh noče slišat o novem. Je bil kar potrt. Upam, da bosta tvoja malčka kmalu spet vesela. Bi pa jaz tudi tako naredila kot ti, ker ne bi rada dobila kakšne bolzeni, ki bi bila neravna za :duda:. Si pa pridna, da nimaš še nobene kg več.:bravo: Jaz imam 5kg več, pa zvečer prav okrogel trebušček, da me včasih kar malo boli.:zmeden: Meni se zdi, da sem skoz doma in skoz sama. Ker delam prek študenta dvakrat na teden, sem res veliko doma. Moj možek pridno dela vsak dan (pa tudi sicer je priden, pospravlja, lika :bravo: - ker jaz sovražim likanje...), potem mi pa včasih pobegne na kolo, pa ga ni ene dve uri, čez vikend pa tud cel dan. :((:(( Gre drug teden na Grossglockner s kolegi za 4 dni. :(( Včasih ima še plesne vaje, pa kdaj gre s kolegom na kosilo... No, pa sem sama s psičko, ki jo imam ful rada in uživam, ko gledam kako nori po poljih in gozdu, ampak me prav živcira k me nč ne uboga na sprehodih. Se vidi, da ima šele 1 leto in tone energije :sloncek::sloncek::sloncek:. Lu, a nisi prav fini ti mladički. Jaz včasih gledam slike, ko je bla naša še čist majhna, joj, pravi cukrčki 9nebesa Pobožajte bušije, javite se kaj, pa uživajte na sončku. Baje bo jutri in v četrtek dež. lp, Dolina 15t
|