|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9.nebesa (**** nadaljevanje)
14.9.2004 10:03:00   
mala maja
nas bom malo bolj na vrh prestavila. So nas že čisto povozili :zmeden::zmeden:

Kako ste kaj nosečke srečke.:bravo::bravo::sloncek:
kako se kaj počutite. jaz se počutim kot rožica in se včasih prav sprašujem ali sem sploh noseča.9nebesa
Nimam ne vem koliko velikega trebušča, nobene kile nisem šla gor,nobenega špikanja,se mi pa zdi da :duda: brca, no pa še vedno mi je slabo, aja me pa vse dol tišči kot bi pravkar pricurljala M..
A mislite da je kaj narobe, če ponoči spim na hrbtu. Jaz se vsako jutro zbudim tako da sem vsa :)raztegnjena ;) ke po postelji.:hudicek:

Komej čakam ponedeljek ko bom videla spet :duda:. Jajo koliko me skrbi. UUpam da je vse uredu. Včasih sem prav jezna nase. Bila sem dvakrat niseča, pa nobena nosečnost ni potekala tako kot ta:zmeden:

No ne bom vam več težila. Ostale nosečke LU, ŽORŽ, BEJBA, V77, PIKAPOLONICA, DOLINA, VENERA, ŽIŽA,....PA VSE OSTALE

LU kako kaj kuža. Je mami zadovoljna z njim?? Fulll lep ime ste mu dali. si ga kar predstavljam. malega skodranega nagajivčka9nebesa

Mi smo mel včerej en žalosten dan. Našemu malemu smo mogli hrčka dat stran. Sploh ne vem kaj mu je bilo. vsa dlaka mu je šla dol in kar garjast je bil, pa kar kri mu je tekla iz ranic pa skoz je jokal.:((:(( Ma sej je grdo samo kaj če bi jaz kaj dobila pa bebica. Še tako me je strah da nisem kaj staknila. Potlej ga je pa možek pokopal.....in tamla sta jokala(meni je blo pa tudi tako hudo- no sej sva jima rekla da ga je muca odnesla.. ampak kako hitro otroku narediš veliko luknjico v srčka)

no ne bom več težila.

LP mala maja in :duda: 15t6d

Neposredna povezava do sporočila: 1
14.9.2004 11:38:33   
Dolina
Ojla,
mala maja, sej ne težiš. :) parv fino je brati, kaj se dogaja "po svetu". Ja, domače živali je vedno težko imet, ker ko grejo ti srček joka. Moj brat ma 23 let, pa mu je hrček poginil, pa slpoh noče slišat o novem. Je bil kar potrt. Upam, da bosta tvoja malčka kmalu spet vesela. Bi pa jaz tudi tako naredila kot ti, ker ne bi rada dobila kakšne bolzeni, ki bi bila neravna za :duda:.
Si pa pridna, da nimaš še nobene kg več.:bravo: Jaz imam 5kg več, pa zvečer prav okrogel trebušček, da me včasih kar malo boli.:zmeden:

Meni se zdi, da sem skoz doma in skoz sama. Ker delam prek študenta dvakrat na teden, sem res veliko doma. Moj možek pridno dela vsak dan (pa tudi sicer je priden, pospravlja, lika :bravo: - ker jaz sovražim likanje...), potem mi pa včasih pobegne na kolo, pa ga ni ene dve uri, čez vikend pa tud cel dan. :((:(( Gre drug teden na Grossglockner s kolegi za 4 dni. :(( Včasih ima še plesne vaje, pa kdaj gre s kolegom na kosilo... No, pa sem sama s psičko, ki jo imam ful rada in uživam, ko gledam kako nori po poljih in gozdu, ampak me prav živcira k me nč ne uboga na sprehodih. Se vidi, da ima šele 1 leto in tone energije :sloncek::sloncek::sloncek:.
Lu, a nisi prav fini ti mladički. Jaz včasih gledam slike, ko je bla naša še čist majhna, joj, pravi cukrčki 9nebesa

Pobožajte bušije, javite se kaj, pa uživajte na sončku. Baje bo jutri in v četrtek dež.

lp, Dolina 15t

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2004 12:21:48   
Špacka

Še ena nosečka srečka se oglaša:love:
Ja mala maja tud jaz nimam nobenega pravega občutka, da sem noseča, ker nimam nobenih težav, tudi rjavi izcedek se mi že nekaj časa ni pojavil, se kar malo pazim oziroma več počivam in tako razen mojega bušija, ki vztrajno raste je moje počutje super.
Kilce so šle gor za 3kg in je že zadnji čas da zamenjam hlače:)-

Drugače pa je moje dete:duda: še kar mirno oziroma jaz še nič ne čutim, da bi se kaj dogajalo, čeprav vas veliko piše, da ste že zažutle vaše:duda: no midva bova kasneje noter dobila;)

Ta teden sem po vsej verjetnosti doma, ker v službi nekaj popravljajo in ne moremo delati, men je pa občasno kar malo dolgčas, pa še moj dragi dela do 7 zvečer tako da sem kar sama:((

V glavnem lepo se mejte napište ša kaj lepega in se še kaj oglasim...

Špacka 16t4d

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2004 12:37:12   
Suzi*
Ojla! :)

Da se še jaz malo javim. Tudi jaz se prav fino počutim, sploh ko je tak lep dan in sije sonček. Sicer ga žalostno opazujem skozi okno iz službe, ampak ga bom pa popoldne izkoristila.

Sicer tudi jaz kar lepo počivam, možička porabim za pomivanje posode in obešanje perila, najhuje je pa likanje :hudicek: To pa res sovražim. :grrr:

Jaz sem pridelala 4 kile, tudi precej trebuščka. Zdaj se z njim že prav fletno počutim in sem ful ponosna na njega. 9nebesa Sploh ko me pikec poboža, se mi kar smeji. Ga moram takoj požgačkat nazaj. :sloncek: Novih hlač še nisem nabavila, ker mi ene, ki so na srečo na elastiko še prav dobro služijo...so pa tudi edine.

V četrtek imam pregled pri G. res upam, da bova spet videla našo pikico in koliko je zrasla. :)-

Pobožajte bušije in uživajte v sončku!

lp, Suzi 15t6d

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2004 12:53:59   
Anonimen
Ja, Dolina, boš videla, kako boš v porodnišnici pogrešala kužka. To je bilo pri meni najhuje. Naša Miša je bila takrat, ko se je rodil Tibor, stara prav tako eno leto in je čisto poblesavila, ko sva prišla iz porodnišnice domov. Meni so pa kar solze dol tekle... Nikoli ne bom pozabila.

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2004 13:59:15   
Lu
Ojla!

Zelo lepo od vas, da ste se javile v malo večjem številu.:bravo:

Glede tega majhnega kužka. Ga je ena sama prikupna nagajivost. Joj takoj bi imela še enega. Ma je tako luškan. Danes se bosta spoznala z mojim zlatim prinašalcem. Me prav zanima kako bo. Moj ga bo sicer zelo vesel, samo kaj bo tamal počel. Uf to bo veselja. Ja zdaj sem vsak dan doma na obisku. Se ve zakaj, ne.

Danes si grem po ene hlače v La Vie. Je mogoče že katera bila zdaj v zadnjem času kaj v tej trgovini? Bom dobila kaj ugodnega seveda. Bom poročala jutri kako pa kaj je bilo.

Sva šla pa včeraj z dragijem v Sport2000. Hotela sva kupit jakne od Goratexa tiste ki so sedaj v akciji. Vam moram povedat, da omenjenih jaken sploh ne bodo dobili. Dobili bodo ene druge. Joj me to pojezi. Kaj potem sploh reklamirajo to. :hudicek: Bova šal danes vseeno pogledat, da vidiva kakšne so te jakne.

Jah glede mojih hlač od šivilje. Se jih nikakor ne morem navaditi. Danes is grem kupiti nove hlače in potem ji nesem pokazat kakšne kroj želim imeti. Upam, da dobim kakšne zase. Držite :miska:.

Se še kaj javim.

Lep dan še naprej.

Lu in :duda:
18t:sloncek::bravo:9nebesa:love::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2004 14:01:12   
Lu
Še enkrat jaz :)

Mina1 mi je sporčila da je z :duda: vse OK.

:bravo::bravo::sloncek::sloncek::bravo::bravo:

lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2004 14:15:07   
mala maja
meni tudi :bravo::bravo::bravo::bravo:

Čakajo :modri::modri::modri: tako da bo mali Hugo dobil februarja bratca.

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2004 14:39:42   
Venera
hali halo!

kot prvo, bravo mina1:bravo::bravo::bravo::bravo:
Konec strahu!

Pri nas je vse po starem. Otročka še ne čutim in komaj čakam, da bo. Včeraj sem že milsila, da je to to, pa je bilo samo malo in še zdaj nisem prepričana! Čakam dalje!:)-:)-:)-

Lu, kako fajn, da si našla psička za mamo. Jaz našega tako pogrešam in moja mami tudi. Je že skoraj šla enega iskat v azil, pa si je potem premislila, je rekla, da bo raje zdaj imela našega otročka! Čeprav koliko jo jaz poznam, ne vem če bo dologo brez zdržala!

mala maja, ti si pa prava asica da se še nisi zredila. Jaz sem že 3,5 oz. skoraj 4 kg. Ampak se ne mislim sekirat!

Včeraj sem šla v Mariborski H&M malo pogledat kake so cene , ker bom šla verjetno čez vikend v Graz. Hlače so po 40,00 ali 30,00 €, ena srajčka, ki se mi jo dopadla pa 25,00 €. Drugače pa nimajo neke velike izbire in sem bila prav razočarana, ker vem, da je v Grazu dosti več. Bom videla in sporočim!
Zdaj so me še lanene hlače reševali, ki so se tako lepo raztegnile, ampak počasi postaja hladneje, tako, da jih ne bom več morala nosit. Pa tudi trebušček lepo raste!:bravo:

Tako, zdaj grem počasi domov iz službe, se mi nič več ne da!:)-:)-
Pridne bodite in uživajte!

lp
Venera in :duda:17t5d

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2004 14:44:01   
tiha
Še ena nosečka srečka 9nebesa se javlja.

Počutim se odlično, sploh ta teden, ker sta šla možek in tamala na morje, midva z drugošolčkom sva pa doma.
Moja mala pikica pridno telovadi, ma telovadba je mila beseda za njene akrobacije. Ja, še eno pupiko bomo imeli :roza: 9nebesa.

Počasi se odpravljam v Celovec, da nabavim nosečniške cunje, pa voziček, pa lupinico...
Zadnjič sem se sprehajala po Mothercarju in sem od takrat čist trapasta (micene nogavičke, pa copatki, pa pajacki...)

LP nosečke in :modri: :roza:

Tiha in njena :roza: in dva :hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2004 15:30:36   
Anonimen
Ojla!

sem vidla msg od Mine in jo potem prec poklicala, in ekr je moja šola čist bliz nje, sem šla k njej!:)
Je full vesela in trebušček ji je full zrastu v treh tednih:bravo:

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2004 19:11:08   
Pikapolonica
Hojla!

Kako pridne ste bile danes, klepetuljice. Ste mi kar polepšale dan. Izgleda da se moramo res samo na prvo mesto postaviti, pa smo kar bolj zgovorne.

No, lepo je brati, da ste vse tako dobre volje. Edino pravilno. Tudi jaz sem takšna danes. Čeprav je eden izmed najbolj pomembnih razlogov najbrž ta, da grem jutri ZADNJIČ v službo. JUPIIIIIIII!!!!!!! Komaj čakam četrtka, ko bom lahko zjutraj kar ostala pod toplim kovterčkom. No ja, možeka bom že pospremila k vratom, mogoče bova celo zajtrkovala skupaj (tako kot to vedno počneva), ampak potem bom lahko počela, kar bom hotela. Tudi klepetala z vami, kadar se mi bo zahotelo. Sicer pa tako lepo diši v moji kuhinji danes, da bi vas kar vse povabila domov. Se moram seveda dostojno posloviti v službi in sem spekla nekaj dobrega. Pošiljam vsaki en košček peciva :torta:……

Drugače pa jutri praznujem tudi zaključeni 32 teden in sem tako vesela. Še posebej, ker se tako dobro počutim. No, malo sem že bolj okorna kot prej. Še posebej to opazim na aerobiki, drugače je pa vse brez problemov. Če odštejem hude krče v nogah ponoči….. Pa se najbrž nič ne da pomagati. Ali pač? Kakšen nasvet?????

MINA1, tako sem vesela zate. Joj, si sploh ne znam predstavljati kakšni hudi tedni so za tabo. Pa glavno, da je vse v redu. Zdaj se pa le oglasi kaj. Te že pogrešamo.

ASSO, kako pa si kaj ti? Še vedno uživaš v dnevni sobi. Mislim, na ležalniku….

In BONI, kje pa se ti potikaš?

No, danes sem bila bolj kratka. Lepo, lepo pozdravljam čisto vsako od vas in tudi vaše male pikice.

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda: (31t 6d)

Neposredna povezava do sporočila: 12
15.9.2004 14:26:42   
Lu
Hojla!

No danes bom pa šele prva.:( Sem pričakovala kra nekaj branja. Mogoče pa kasneje.

Dekleta včeraj sem si kupila žametne črna hlače :bravo:
Sem tok vesela. Malo so mi sicer široke, ampak to z namenom. Široke malo čez boke, hlačnice so ozke, da ne bo pomote. In ko sem vsa srečna prišla domov, da sem dobila hlčae zame mi je dragi dali dinarčke za moje hlače. Tako mi jih je v bistvu kupil on. Enega velikega lupčka za mojega dragija. Kupila sem jih pa v Kepici. Res so dobre. Zdaj jih bom dala šivilji za ˝mušter˝.;)

Trebušček mi res že vidno raste, ampk moja :duda: kar še nič ne brca. No tisto metuljčkanje že čutim, ni pa to vsak dan. Res že komaj čakam, da bom kaj začutila.

Me pa zanima naslednje. Cca 14 dni imam močno povečan beli tok. Je to normalno? Danes sem npr. zamenjala že drugi dnevni vložek. Da ne govorim, da bi bila brez. Katastrofa. Imate ve tudi beli tok?

Drugače se bom pa samo še nekaj dni lahko oglašala iz službe. Dobim novo za uvajat in potem ne bom mogla bit nič na netu. Žal. Bom od doma potem vse čekirala, bolj pozno popoldne. Seveda če bom prišla do rač., ker ga moj dragi rabi non stop. Je računalničar, he he.

Ta vikend naj bi šla na morje zdaj pa sept ne vem, ker je dež napovedan. Ah ja. Bova videla.

Nosečke daj javite se kaj no.

lp Lu in :duda:
18t 1/7:love:

Neposredna povezava do sporočila: 13
15.9.2004 15:23:48   
Špacka

Lep pozdravček vsem nosečkam!
Danes pa niste nič pridne, se nič ne javite, no razen Lu, jaz pa prej nisem mogla na internet nekaj šteka:grrr: v glavnem zdaj je ok.Sem že mislila dragega klicat kaj je spet naredil, Lu ti me verjetno razumeš, če je tudi tvoj računalničar...kar se tiče računalnika se pri naju vsak dan dogajajo spremembe, jaz ne sledim.

Lu tudi jaz sem pred časom imela beli tok, ki pa sam po sebi ni nevaren, vprašala G mislim celo da se v nosečnosti poveča.Ti samo opazuj če drugačne barve, ker gre potem za kakšno vnetje. Pri meni je bilo občasno rumenkasto zelen izcedek, v bistvu sploh nisem namenjala pozornosti temu, ker me ni nič peklo, srbelo... potem pa mi je G na pregledu rekla da imam rahlo vnetje in sem dobila mazilo, zdaj pa je vse v redu celo belega toka ni:)-

To soboto grem pa verjetno prvič malo pogledati po trgovinah za :duda: pri nas itak nič nimajo tako da grem v Zagreb komaj čakam. Saj ne bom nič kupila, ampak samo da si učke napasem, pa da malo vidim koliko stanejo stvari, ki mi bodo všeč.Imam tako prekleto smolo, da so mi vedno všeč stvari, ki so najdražje:)-
Zase bom pa nekaj kupila ni:hudicek: je že zadnji čas, ker me že vse tišči.

pa-pa pri nas se pa pripravlja k dežju...
mogoče še kasneje malo pokukam sem gor

Špacka 16t5d

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?