Pikapolonica
|
Z ŽORŽ sva istočasno začeli nova 9nebesa. Sem jaz zdaj moje sporočilo skopirala in še enkrat prilepila semle! Dobro jutro! Pa kaj je to z nami? Sem ugotovila, da takoj ko se pomaknejo na drugo stran, nobene ni več od nikoder. No, glavno da v 9nebesih smo. Takšnih ali drugačnih! Jaz sem pa danes prvič odkar sem doma, spala do pol devetih. Saj komaj verjamem. Drugače sem vedno že kmalu po sedmi štorkljala naokoli in že kaj počela. Danes je bilo pa tako fino . Pod toplim kovterčkom, z moževo pižamo v rokah…. Pa še sanjala sem lepo. Da sem dojila mojega dojenčka . Kar so v bistvu res lepe sanje, saj me kar malo skrbi, kako bom to v resnici izvajala. MINA1, vesela sem, da je vse v redu. Pa saj sem to ves čas vedela. In tudi vse druge so. Je pa res, da je grozno takole čakanje in skrbi in jok. A vse ti bo poplačano. V mnogokratnikih – ko boš v naročju držala svojega dojenčka . Zdravega in najlepšega!!! Kar se pa tvojega drugega škratka tiče, ti pa ne morem nič svetovati. Še nisem vzgajala nobenega in ne vem, kaj bi to lahko bilo. Pa saj bo tudi to minilo. Saj veš, življenje vedno teče v valovih. Enkrat gor, drugič dol. DOLINA, tisto o otroški sobici in delovni sobici v enem, pa naj tvoj možek še kar malo premisli. Še posebej, če je tam kak računalnik. Midva sva morala računalnik kar lepo na hitro zbasasti v dnevno sobo, kjer je že tako malo prostora (zdaj ga je seveda še manj). Saj veš, sevanje pa to. Ja, je kar hudo, kadar smo omejeni s prostorom. Sicer pa upam, da imaš danes kaj boljši dan v službi, kot pa je bil tisti v ponedeljek. Če še ni, pa hitro na eno dišečo , pa bo! TINCA7, pa ti kaj čutiš te popadke. Meni namreč zadnji teden trebuh kar naprej otrdeva. Saj ne da bi kaj bolelo, ampak tolikokrat na dan… Kaj pa vem… Dovolj je že če samo iz postelje vstanem, pa je že trd. Ali pa da si zavežem čevlje. Ali pa grem iz avta. Vsakršen napor, pa čeprav tako majhen je dovolj da izzove ta krč. No, saj danes imam tako pregled, pa CTG in bomo kaj več vedeli. LU, kar se materinske šole tiče, je po moje boljše iti kar decembra. Poglej, jaz imam rok natančno čez 4 tedne, pa sem šolo začela šele prejšnji teden. Res je da nimam tako velikega trebuščka, vendar mislim, da četudi bi bil večji, bi še vedno brez težav sedela. Malo težje je sicer, ko se je treba spraviti na tla, ampak je pa občutek zato verjetno precej bolj podoben tistemu, kakršnega bom imela na dan D. PA še veš kaj je fino. Ko tako sediš na stolu in ti roke počivajo kar na trebuščku . Kot na eni polički In ko te med predavanji potem še škratek od znotraj poboža…. Aja, si vprašala kakšen avto sva kupila. No, takole bom rekla. Predvsem zelo velik in zelo predrag. Mazdo 6. Ampak, moj si ga je tako želel, da sem tokrat pač malo popustila. Jaz namreč nisem pristaš kupovanja preko svojih meja in jemanja kreditov. In tega bova še kar lep čas odplačevala. Ampak, je pa lep. In zares prostoren. In imeniten za vozit. Vse kaj drugega kot pa moj stari Peugeot 206 - čeprav sem ga imela rada.... ŠPACKA, Peg Perego – imenitna odločitev. Jaz ga tudi imam in sem zanj navijala od začetka. Malo sem sicer žalostna , ker so ravno moj želeni model dali iz prodaje in sem res v zadnjem trenutku kupila voziček in košaro, model vozička pa je bil samo še ta na voljo, ki je brez vreče za nogice pokrit. Pa tako sem si to želela. No, kar je, je. Imamo ga! Bistvo je pa tako tisto, kar bo spančkalo notri, kajne? ASSO, kje si? In BONI, kakšne so kaj tvoje najnovejše novičke? Pa od BEJBE, že kaj veš? Tako, zdaj grem pa spet malo po trgovinah šnofat. Jutri greva z možem v Avstrijo in si moram malo cene zapisati. Za Baby-phone, pa pleničke, pa ležke in še marsikaj. Lepo se imejte, naj vas ne zebe preveč in pobožajte svoje trebuščke! Pozdravček, Pikapolonica in (36t)
|