BONI*
|
Hojla punce! Ribica, da najprej tebi odgovorim. Žal EKGjev ne znam brati, ker mi jih nikoli ni bilo treba. Vsi naši EKGji so tako pametni, da na koncu že kar sami napišejo, če je kaj narobe in kaj. Za bolj podrobno branje pa so zdravniki. Sem pa prepričana, da ni s tabo nič hudega. Saj si še mlada in se bo še vse poštimalo! No, vsekakor ti zelo močno držim pesti, da bodo novice iz Londona dobre:miska: V soboto sva pa bila v mestu mislim da nekje med 20:30 in 21:30. Vem, da sva bila malo čez 20h še v BTCju, ker sva hotela še v Baby center, pa se nama je glih pred nosom zaprl. No, zgleda, da jaz letos božično-novoletnih štantov ne bom videla:(. Bom pa poslala dragega,da mi iz vsakega štanta nekaj prinese:)- Ja, ja, me bo tolk v rit brcnu, če mu to rečem:)- Dolina, sem vesela, da se je tvoja ubežnica :kuza: vrnila! Te čisto razumem, kako si se počutla, ko je ni bilo. Glavno, da je sedaj spet pri vas. Smatram, da se goni- upam, da imate sterilizirano. Nam se je to (pri sedaj že pokojni:kuza:) zgodilo 2x in ker ni bila sterilizirana in nismo želeli mladičev, smo jo peljali naslednji dan k vet po eno injekcijo. Samo to spet ni bilo ravno dobro, ker se ji je potem začela pojavljati navidezna brejost. Lu, izbira imena je tudi nama vzela kar veliko časa. Za punčko sva se kar hitro zmenila (mimo grede-bila bi Sara), za fantka pa sva imela več težav. Med drugim sva hotela, da bi bil Mark, pa ga imata že ena prijatelja. POotem pa sva se nekako odločila za Lukata, ki je obema zelo všeč. Bejba, vidim, da se je tale prehlad uspel prijeti vseh vas treh. Upam,da bo kmalu pobral svoja šila in kopita in vas pustil pri miru. Upam, da bo Anžetu kmalu bolje! Punce, danes sva z dragim že malo kupovala :darilo::darilo::darilo: za Božička in novo leto. Med drugim sva šla tudi v Baby center po igrače za naše najmlajše. Uh, to je šele težka odločitev. Toooooliko igrač, pa tako različne cene (kakšne prav astonomske:(). No, pa sva potem le uspela zbrati bekako najbolj primerna :darilo::darilo::darilo: in potem sem doma že veselo zavijala v ovojni papir. Komaj že čakam, da bova postavila smrekico in jo okrasila, spodaj pazložila vse te pakete in paketke. Čisto sem že evforična od tega prazničnega vzdušja. Pa seveda od pričakovanja mojega :duda::angel: tudi!!!! Danes mi že cel popoldan otrdeva trebuh. Sem se prejle mogla iti kar malo vležt, ker je bilo že prav zoprno. Sedaj je že boljše. Moj :duda: pa še vedno veselo izvaja svoje akrobacije. Moj trebuh enkrat v levo štrli, takoj nasleden trenutek pa že v desno:)- Zgleda, da se ima :duda: res lepo tam notri in se bojim, da ga sploh nikoli ne bo zamikalo ven priti:ups:. Punce, uživajte! Lp, Boni (celih 39t:bravo:)
|