|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9.nebesa(****.nadaljevanje)!
8.9.2004 14:07:42   
Lu
Živjo dekleta!

Zopet sem nas prestavila malo višje, ker se očitno čisto pozabile na tole debatico 9nebesa.

Pri meni se telesno stanje iz dneva v dan bolj spreminja. :)- Zdaj mi že modrčki niso več prav. In kakšnega naj zdaj kupim, da bi mi bil čimdlje prav??? Kakšni nasveti bi mi prav prišli, res.:ups:

Zopet sem ˝študirala˝glede vozičkov samih in sem zpet pristala pri Peg Perego. Joj do konca si bom še neštetokrat premislila.

Punce a katera kaj telovadi? Jaz sem si že pred meseci kupila DVD od Vzajemne pa če po pravici povem ga sploh še pogledala nisem. Grozna sem. No, se pa vsak dan sprehajam z svojim kužkom, no je bolj kuža kot kužek. Imam zlatega odnašalca, ki me zdaj pa res čisto nič več ne uboga. Da bi ga. Me zanima kako bo ob rojstvu najinega :duda:. Mislim, da bomo mogli kar malo paziti na to. Je bolj ljubosumne sorte tale moj pesjanček.

In kako ste drugače kaj ve? Vreme se je kar popravilo, ampak mene zjutraj tako trese, da hodim v službo že v jopici in potem pop. je pa že tako vroče, da je prav smešno ko pridem domov.

Upam, da se bo katera danes kaj javila.

Lep dan želim še naprej.

Lu in :duda:
17t 1/7:sloncek::love::bravo::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.9.2004 14:13:33   
mala maja
No da se prav na hitro javim. Sem v službi in totalni gužvi.

Me kar malo skrbi ker sem dva dni tako čudna in nič mi ne diši(:)-:)-:)- a sem mogoče noseča). Ma sej drugače sem kot rožica sam nekej slabe volje sem.
A je mogoče da je moja :duda: začela brcat(14t7d)????

No prav na hitro LU v Toy`s`rus imaš od Haucka voziček v aksiji(trikolesnik za 75 EUR ali 4 kolesnik za 140 EUR) So še 15 tisoč cenej kot v pri nas v ARELU.
Men je ful ušeč sam kaj ko imam doma skoraj nov voziček prav tako Hauc. Smo full zadovoljni, pa ga ne bomo menjal.

kako kaj ostale JOJ NE ME ZA IMENA VPRAŠAT(sej vas vsak dan berem pa vsa imena pomešam-men je ta nosečnost možgane skisala:)-:)- )

Lp mala in :duda: 14t7d

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2004 14:39:38   
pia1
ojla!
kkar se tice spomina in ostalih sposobnosti... tud jaz sem cist zmesana. nikol nisem pozabljala stvari (razen, ce nisem hotela ;)) zdej je pa to cist noro, prav jezna sem sama nase!!! :grrr: no zdej to resujem tako, da si vsako stvar zapisem na listek. zaenkrat bo v redu, dokler ne bom se na listek pozabila...
drugac sem pa kr u redu, zgaga me zdej pece samo se zvecer, no ja kriz pa trtica pa ce sem prevec aktivna. pa sej ni tko hudo. v bistvu prav uzivam v nosecnosti in sladkem pricakovanju nasega skratka.
ja pismo, pa res bo treba kej kupit pocasi. sem sla zadnjic mal na ogled po kranju pa sem bila cist razocarana. ko sem sla od doma sem vzela neki denarja pa sem si prav rekla, da kartice pa ne smem uporabiti, ker bom zihr cist brezveze zapravljala... a kolk sem pol zapravla??? popolnoma NIC! brezveze tale kranj, tud ena zadeva me ni premamila. tko, da bova tud midva v avstrijo letela.
no lepo se mejte pa kej napiste!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2004 14:45:05   
Suzi*
Mala maja, jaz sem še ena , ki je zdaj ratala neverjetno pozabljiva. :zmeden: Ne morem verjet, res ne! :)-

Drugač pa jaz tudi zdaj že nekaj dni čutim premikanje moje bebice. :sloncek: Najprej sem se prepričevala, da to ni to, ker itak še ni mogoče, da bi že kaj čutila, da je še prezgodaj, ampak zdaj sem pa sigurna.....:bravo: Tega pač ni mogoče primerjat s čimerkoli drugim. :):) Je prav hecno zgačkanje in je tako fino 9nebesa, ko me v službi malo požgačka, da ne pozabim na njega/njo. :sloncek::sloncek::sloncek: Pa zvečer, ko se umirim prav tako. Možiček me samo začudeno opazuje, ko mu rečem, da najin sonček spet pleše v mojem bušiju.

Sem pa uredu, kot rožica! :rozica::rozica: počutje se je umirilo, zdaj pa res uživam, jupii kolk je lušno!! :sloncek:

Oglasite se kaj, zaspanke! ;)

lp, Suzi 15t :sloncek:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2004 15:23:08   
Dolina
Ojla,

še ena pozabljivka med vami. ;) Jaz sem tud začela pisat na listek in ga tud včasih pozabim doma. :(
O, srečke, da že pikice čutite. :bravo:9nebesa Mene bolj boli še spodnji del trebuščka kot da bi kaj čutila mojo :duda:.
Telovadim pa glih tolk kot ti Lu. Midva imava airedalsko terierko, glih 1 let staro. Mene tud bolj švoh uboga, če se glih ne raz... ni nič.:)- Ima pa energije za tri pse! Včasih bi jo dala na konjske dirke, da bi vsaj enkrat bila hin od letanja.:)-
Mala maja, ne bit slabe volje. Sonček sije, pa :duda: čutiš, pa ni lepšega.
Za imena sva se midva že kar odločila, pa imam občutek, da si bom glede punčke še mal premislila.:duda: Moj bo skakal od veselja, ko bom načela to temo.;)
Mene tud križ in trtica bolita. Sploh ne smem na hrbtu ležat, če ne se komaj poberem.

Fajn uživajte, pobožajte bušije in se veselite.

Lp, Dolina 14t 6/7

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2004 15:26:25   
Bejba
Hoj, hoj

Da se še jaz malo javim. Včeraj sem bila cel dan od doma. Cel sopoldne sem presedela na polikliniki zaradi merjenja sladkorja v krvi. Spila sem tisto sladkobo, 4x so mi kri vzeli in cel dopoldne sem mogla sedet v čakalnici in se nikamor premaknit. Na koncu me je že tako križ bolel, da nisem vedela kako naj se namestim. V glavnem, sladkor je rahlo povišan, zato sem mogla potem poslušati še predavanje o pravilni prehrani, Kr neki! Še eno uro sedenja.
Popoldne pa sva imela materinsko šolo ter zopet sedenje. Sem mislila, da bo naš pikec kar odpoved dal, ko sem ga tako matrala. Ampak brcal je pa skoz, se pravi mu le ni bilo tako hudo.

Torej, kot sem že omenila sedaj hodimo v šolo. 2x sva že bila in moram priznati, da kar pametne stvari povedo. In veste kdo sta najina "sošolca"? Marko Vozelj iz Čukov in njegova. Ja, ona pa ima rok enkrat novembra.

Danes imam ob petih izpit, zato držite pesti, da mi uspe. Komaj čakam, da bo mimo. Upam, da se bo dalo plonkat, ker imam goro plonkcev. Bojim se pa, da se ne bom več mogla stlačiti za mizo s tem ogromnim trebuhom :)-. Imamo namreč tiste mize, ki so povezane s stoli in nimaš kej dost za prestavljat.

Kje pa se ostale skrivate?

Ribica, koliko vas je bilo na pikniku? Midva sva sicer rekla, da prideva pozdravit, pa nama tudi to ni uspelo. S kom pa ste imeli težave?

Uživajte v sončku!

Bejba (34 4/7)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2004 15:49:04   
Anonimen
Se nahitro javljam, ker NIMAM ČASA:((. Na forumu se tolk dogaja, dones smo imeli 7 ur, naloga, v knjižnico moram, potem pa v Citypark, nas Silva pelje na tortice;)

Na pikniku nas je bilo...hmmm...JakaRR+3, Vesna in AlešRR, Urša+2, Ezi+2, Beti1+2, Katjuša&Daša+2, TejaN+2 in jaz. Ma dva tipa sta nas ''napadla'' da smo mizo ukradli in da to je kraja in preklinjala itd...in hotla policijo klicat, če takoj en vrnemo mize-tisto eno mizo smo si odnesli tja zarven unga prostorčka ob reki, ker je bilo tam sonce pred ''lokalom''. In so potem rekli, da dobimo gasilske mize čez pol ure. In jih nsimo! In so anm apmetovali, da se da vse to naročit in itd., ampak problem ej v tem, KER TEH LJUDI NI ZA DOVBIT. Teja N je takrat letala od občine do turističnega društva al kaj pa se ni nič dalo zment.

Tko, dovolj o tem, če te še kaj zanima, povej, pa napišem zvečer, ker moram it zdajle(3/4RR splohj nimam cajta prebrat:(()

lp,:fis:

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2004 19:43:28   
žorž
Živjo punce!
Vidim, da vse boli trtica :zmeden: Mene je tudi do cca. 28. tedna, potem je bilo pa kar naenkrat ok. Po mojem gre res za širjenje medenice :zmeden:

Midva imava že "okvirna" imena, ki jih moj dragi imenuje kar "delovni naslovi", zato, ker je hecno takole zbirat ime otročku, pa ga sploh še nisva videla (še za spol ne veva). No, za fantička se bo po mojem še kaj spremenilo ... Nekako nama ne grejo fantovska imena, pa še priimek je tak, da ne moreš dat zraven ravno vsakega imena :zmeden:

Bejba, glavno, da si preživela ta dolg test; je pa res naporen ... Mene je čisto uničilo tisto prekladanje po klopcah, pa količina cukra tudi ... Pol cel dan nisem mogla nič več. Tako da si dobra, da si še zbrano sedela na predavanju :bravo:

Midva sva tudi začela s starševsko šolo (samo da hodiva zjutraj). Je kar zanimivo, čeprav nisem nič res novega še izvedela še do sedaj. Mislim, da bo največ novosti pri porodnih dobah ... S tem res še nimam izkušenj :)- Z dojenčki in nego dojenčkov pa je izkušenj že ogromno ... :bravo: Bo potem malo lažje!

Hm, Ribica, a zdej razumeš, kako jaz ne najdem časa ne za pisanje ne za pijačke ... (ni mišljeno cinično!, pišem z nasmehom!) Jaz še kar intenzivno skačem naokoli in služim denarce. Nameravam delat do konca septembra, oktober si bom pa res frej vzela ... Sicer pa čakam na odgovor mentorja, kako je zdaj z mojo diplomo ... Držite pesti!

:rozica: za vsako! LP.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.9.2004 11:17:26   
Lu
Živjo!

Oh mala maja. Se mi kar smiliš kar si morala pretrpeti. Očitno jo je res sama fovšarija, ni kaj. Tudi tak folk obstaja na tem sveti, ni kaj.

Včeraj sva šla z dragijem v zavetišče za živali v NM. Še vedno iščem enega kužka za mami, ki ima v nedeljo roj.dan. In moram vam povedat, da so se mi tako smilili, da sem še sanjala o njih in zelo slabo spala. Pa ne da bi bilo kaj narobe z njimi, ampak tisti njihovi pogledi. Mislim, da se :((

Danes grem pa do ene gospe v Moravče še pogledat in mislim, da bo to to. Če nama bo všeč ga kar vzameva, sam ne vem kje bo do nedelje. Moj pes bo živčnega fasal od veselja in norenja seveda. Bova že nekako. Držite :miska:, da bo to taprav kuža, ki ga iščem že celo večnost.

Včeraj se nama je tudi avto pokvaril tako da bodo zopet kar ogromni stroški. Joj kako mi gre to na jetra. Ko je že vse OK je pa zopet kaj. Bom kar znorela.

Včeraj sem imela probo hlač. No so malo drugačne kot sem jih navajena, non stop nosim oprijete hlače, zdaj bom pa kar naenkrat nosila malo bolj široke. Jutri jih grem že iskat. So v redu, samo še navadit se jih bom mogla.

mala maja nič se ne sekiraj in misli na svojo :duda:. Skrbi bodo pozabljene.

Vsem skupaj želim en lep dan še naprej.

lp Lu in :duda:
17t 2/7:love:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2004 15:21:18   
Anonimen
Ojla!

Žorž, jap, nč ni cajta:(( Najbolj grozno pa je, da ni cajta za RR. Za srečanje si ga pa vzamem, ker si ga pa ne pustim vzet:)-

Punce, Mina se vsem zahvlajuje za pozdravčke in vas vse lepo lepo nazaj pozdravlja. Čaka na izvide in tako:)-

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.9.2004 19:24:20   
asso
Naj se vam na hitro javim, da ne boste mislila, da sem že rodila.

Sedaj sem doma in počivam, sicer sem si v ponedeljek privoščila eno in pol urno sedenje v šoli za starše, kar bom jutri tudi ponovila. Krči so še vedno prisotni tako, da ni kaj kot počivat in čakat še te tri kritične tedne, potem pa vsak dan več bolš bo. Sej na koncu ta moj sonček sploh ne bo hotel priti ven. Nekako tak občutek imam, sedaj dela probleme, potem pa bo tud...

Drugače moje počutje je v redu. Še računalnik sem si porihtala tako, da lahko vsaj RR prebiram, čeprav malo teže pišem. Monitor sem si postavila na en stol in dala v sobo še ležalnik za na plažo tako, da lahko v ležečem položaju prebiram, ker seveda imam predpisano strogo ležanje. V sredo imam redni pregled, kjer bo verjetno tudi morfologija in teža bebice tako, da bomo videli stanje. Upam, da bom še fino zaprta in da bo tudi MV dovolj dolg.

No, lepo se imejte in uživajte. Kmalu nas bo ena za drugo pisala porodne izkušnje.

Lp asso in :duda: (31t 1/7)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.9.2004 20:02:52   
Anonimen
Ojla, asso!

Sem prejle, ko sem bila v BTCju in sem šla v BC se nate spomnila, če si že pogledala za kakšne bordure?:)

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.9.2004 9:33:44   
Lu
Živjo nosečke!

Venera resnično je čisto drugačen felling v širokih hlačah kot pa v bolj ozkih. Mah se bom morala že navaditi, žal. :)- Bom potrpela. Pa saj ni panike.

Danes sem izvedela že eno žalostno novico, da je kolegici umrl oče. Me je kar potrlo. V nedeljo bo pogreb in seveda moram iti.

Kužka za starše včeraj nisem vzela, ker ni bil pravi. Sem si rekla, da ga bom toliko časa iskala da bo to tisti, ki si ga želim. Saj ga bodo imeli cca 15 let, ne.

Ta vikend sva hotela iti z dragijem na morje pa bo odpadlo. Bova šla pa drugi vikend :bravo:, še zadnji:(. Se tolažim s tem, da bomo pa drugo leto veliko več časa preživela na morju kot pa do zdaj. Seveda bo z mano tudi moja :duda: pa kuža, dragi pa verjetno samo občasno. Bomo videli koliko dela bo imel.

Punce ste za to, da se malo opištete kakšne ste, kje živite, mislim blok/hiša, kaj rade počnete v prostem času,... Sem ravno včeraj razmišljala, se tako non stop pogovarjamo pa v bistvu niti ne vemo dosti o nas.
No pa naj se predstavim sama. Imam dolge sv.rjave lase, sem bolj suhe postave(zdaj ne več, me je sama rit in trebuh);). Z dragijem načrtujeva poroko drugo leto, ko se rodi :duda:9nebesa. Imava psa zlatega prinašalca, ki ga nadvse obožujeva. Živiva v bloku.
Zelo radi se potepamo. Aja še to. Stara sem 25 let. Delam in izredno študiram. Trenutno imam za nardit še 12 izpitov in diplomo :ups:. Kar dolga pot je še pred mano. Upam, da mi vsaj polovico uspe narediti pre prihodom :duda:, da se bom potem lahko bolj njemu/-njej posvečala.9nebesa. Tako na kratko.

Lepo se imejte še naprej.

papa Lu in :duda:
17t 3/7:love:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.9.2004 9:49:42   
mala maja
No Lu pa se ti pridružim

Stara sem 26 let(še cel mesec)in imam že dva fantka 7 Benjamina in 3.5 Luka. Živim v hiši v manjši vasi blizu Kamnika. Poročena od okt. 97. Se pravi bova z možem kmalu pregarala tisih kritičnih 7 let.:bravo::bravo:
Lansko leto sem izgubila edino osebo s katero sem se v družini razumela,očeta. Po njem sem tudi podevala velik vikend na dolenskem, na katerem se trenutno z možem učiva veščin vrtnarjenja:)-:)-.
No doma imamo 9 let starega kužka bobtajla Tima, oče pa mi je zapustil še dva črna dolgodlaka škotska ovčarja Laro in Haya stara 4 leta, katera pa sta dobila nova domova Hay pri moji mami, Lara pri tašči(tako da obadva vidim vsaj enkrat na teden)
drugače pa sem zaposljena v projektivnem biroju in full zadovoljna s službo. Čaka pa me pot v šolo, če ne letos pa drugo leto obvezno.

No to je nekaj velikega o meni

lp mala maja in :duda: 15t1d

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.9.2004 10:43:25   
dana
Pozdravljene !

Sem se že nekajkrat oglasila na tem forumu, ampak v 9. nebesih pa še nisem bila. Mi je pa zelo zanimivo brati vaše prigode. Vidim, da ste v tem forumu tudi nekatere, ki že imate otroke tako da nam (ki pričakujemo prvega) lahko svetujete.

Drugače sem pa v 16 tednu :sloncek:, iz okolice Domžal, stara 26 let, na frišno poročena.

Ali katera od vas mogoče hodi k dr. Šelih Martinec ?
Me samo zanima kako ste kaj zadovoljne z njo. Jaz zaenkrat nimam pripomb, čeprav vsakič ko pridem k njej na pregled pozabim vsa vprašanja ki sem jih imela v glasi, tako da bo treba kar na liste napisat.

Tako, se še kaj slišimo, če ne prej v ponedeljek

dana

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.9.2004 11:38:26   
Anonimen
Ojla!

Lu, kakšnega kužka pa iščeš? Mogoče i palahko pomagam, nkol ne veš;)

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.9.2004 13:48:40   
Špacka

Pozdravljene!

Mi je bilo kar dolgčas po vas, se mi zdi da skoraj en teden nisem pokukala sem gor:( kar naenkrat se mi zdi da je dan prekratek za vse kar moram narediti, pa še jaz moram s kokošmi spat:)- Sem se s tem že sprijaznila in mislim da je boljše da grem v posteljo, kot pa da spim pred TV, potem me pa vrat boli, pa tečna sem ker nisem še v postelji...

Drugače pa je moje počutje spet v redu, moje vnetje mislim da smo trenutno odpravili, rjavkastega izcedka ni(moram potrkati) tako da sem tudi jaz precej bolj mirna, ne bi rada da bo :duda: živčen zaradi moje panike...

No in če katero zanima- letos dopolnila 30 let prvič noseča:bravo: živim še vedno na koruzi in sicer samo zato ker sem bila vedno prepričana da poroka ni pomembna, no tudi če pogledam finančno plat si mislim pa kaj mi je tega treba.Ampak odkar pa sem noseča, mi je pa kar malo žal pa ne znam povedati zakaj, saj bi bil drugačen samo moj priimek...
Živiva v bloku, kjer so samo mlade družine v bistvu imamo pravi baby boom, mislim da bi lahko dobili nagrado za najbolj plodno sosesko;) slaba stran tega je da državi plačujeva najemnino, kar se najbolj ne izplača, tako da bova v prihodnosti tudi tukaj mogla nekaj narediti. Uh midva imava še kar veliko za naredit.
Sem pa visoka s kratkimi lasmi, ki vlečejo bolj na oranžno:zmeden: ni tako grozno so pobarvani, bolj suhe postave, s tem da trebušček kar pridno raste...
Mi je zadnjič soseda rekla, da sem končno podobna babi:)-
Trenutno vsa familija v veselem pričakovanju, prvi vnuk-inja na eni in drugi strani saj ne vem kdo je bolj nor ali midva ali ta stari...

Toliko zaenkrat in lepo preživite vikend.

Špacka(16t)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.9.2004 15:38:23   
Anonimen
Sicer ne, da ktero gliha pretirano zanima:)-, pa se bom vseeno predstavila:)
15,5 let že veste, da sem iz Lj tudi, majhna, suha, dolgi temno rjavi lasje(sej vidte:)), prosti čas-RR, vrt in psi, ki ga na žalost nimam:(. Živimo v stolpnici, ima še 2 strejše sestre in hodim na gim. Bežigrad.

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.9.2004 16:16:18   
Lu
Ribica iščem srednje velike psa z daljšo dlako, mešanca. Semo ga že imeli 15 let. Naj bi bil pa nekje mešanc med pudljom in koker španjelom. No v glavnem naj bi iemla dlako čez oči, če zdaj mogoče veš kakšnega imam v mislih.

Zdaj pa veselo na delo.;)

Kdo bi si mislil, da je takega kužka tako težko najdit.

lp Lu in :duda:
17t 3/7:love:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?