BONI*
|
Mavrica, čestitke še tukaj!:bravo::bravo::bravo: Jaz pa ravno prihajam od G. Sicer so zadnje čase pregledi bolj skopi. Sestra mi pregleda kri (Hb),vodo in zmeri pritisk, G pa posluša srčeka, za sekundo z UZ preveri gibe in izmeri velikost maternice z šiviljskim metrom. In to je to! No, saj sem potolažena, ko vidim, da je z našim :duda: vse vredu. Čeprav bi me zelo zanimalo, koliko je velik in težek. Še vedno je obrnjen z glavico navzdol in G pravi, da bo tako tudi ostal. Z mano pa je tako, da imam po tanovem bolj nizek pritisk in se mi zato vrti. Je G rekla, da naj kar kakšno :kava:ico spijem. Dobila pa sem tudi dve kanesten svečki, ker imam malo rumeno obarvan izcedek, brez vonja in včasih srbi. Za vsak slučaj,če so slučajno glivice. A veste, kaj mi je danes (malo prej) rekel moj dragi, ko sem mu zatežila, da naj za sabo pospravi cunje, ki jih je kar na tla vrgel? Je rekel, da sem ful sitna in da že komi čaka, da bom začela dojit, ker potem bom zaradi delolvanja hormonov bolj mirna.:)-:)-:)- To je pa tako, če hodijo moški v šolo za starše! Hitro najdejo kaj za sebi v prid. Joj, pri nama je pa zgleda vodovodna cev za toplo vodo počila in to v steni v kopalnici. Je že lužica na tleh in pa moker flek na drugi strani stene na stopnišču. Sva že klicala vodovodarja, ki nam je delal vodovod, pa pride šele zvečer. Se bojim, da bo treba moje lepe nove ploščice v kopalnici razbijti, pa še brez tople vode bomo spet nekaj časa.:(( Ta hiša je zakleta! Ko že misliš, da je končno vse pošlihtano, pa se kaj novega pokaže. Pa še najina terasa zamaka tako da teče voda (dež) na spodnjo teraso, kjer imajo že vse gnilo. Sem pa danes zvedela eno ful lepo novico. Sicer še čisto neuradno in se moram delati, kot da še nič ne vem, ampak iz zanesljivih virov vem, da bo v naši hiši še en dojenček več. Komaj čakam, da zvem iz prve roke, ker se že komaj zadržujem, da ne stečem dol in :bravo::sloncek::bravo::duda::bravo::nosecka::bravo::duda: Pa baje bo samo 4 mesece razlike med mojim:duda: in bratrancem/sestrično:duda: Lp, Boni
|