Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:43:22
|
|
|
|
Freycha
|
tangice in modrc....... se pa definitivno splača.... pa pobrij se.
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
.... pa pobrij se. Kera fora je pa to ?
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:51:06
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II .... pa pobrij se. Kera fora je pa to ? tak.. padlo mi je pač na pamet.
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Mič II .... pa pobrij se. Kera fora je pa to ? tak.. padlo mi je pač na pamet. Ah, skoda, a ni fore ?
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:51:56
|
|
|
|
marjetica23
|
ja itak da se splača it kolko pa stane?
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:52:35
|
|
|
|
Butterfly_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha tangice in modrc....... se pa definitivno splača.... pa pobrij se.
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:53:30
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Mič II .... pa pobrij se. Kera fora je pa to ? tak.. padlo mi je pač na pamet. Ah, skoda, a ni fore ?
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:54:07
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha tangice in modrc....... se pa definitivno splača.... pa pobrij se. A da bi se? Hmmm, bom razmislila o tem? Drugače pa so predpriprave že v teku...kozmetičarka, frizerka, pedikerka, manikerka, solarij, vizažistka, .... Cene pa še ne vem. Upam, da me ne bo na rit vrglo.
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:55:19
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jana Plestenjaka. Je v Kranju in s sosedo se dogovarjava, da bi šli. Kaj pravite, se splača? Kaj pa naj oblečem? neki tazga, k maš na sliki oblečn. pa sosedo kar doma pust.
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:56:15
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha tangice in modrc....... se pa definitivno splača.... pa pobrij se. A da bi se? Hmmm, bom razmislila o tem? Drugače pa so predpriprave že v teku...kozmetičarka, frizerka, pedikerka, manikerka, solarij, vizažistka, .... Cene pa še ne vem. Upam, da me ne bo na rit vrglo. dej si blazino na rit privež, če te na rit vrže te vsaj nebo bolel
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:57:37
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Kaj pa naj oblečem? neki tazga, k maš na sliki oblečn. pa sosedo kar doma pust. Pa z bičem ne šparat. HA-KŠŠŠŠŠŠ!
< Sporočilo je popravil ZARA -- 25.2.2009 19:58:11 >
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 19:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Kaj pa naj oblečem? neki tazga, k maš na sliki oblečn. pa sosedo kar doma pust. Pa z bičem ne šparat. HA-KŠŠŠŠŠŠ!
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 20:00:50
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha tangice in modrc....... se pa definitivno splača.... pa pobrij se. A da bi se? Hmmm, bom razmislila o tem? Drugače pa so predpriprave že v teku...kozmetičarka, frizerka, pedikerka, manikerka, solarij, vizažistka, .... Cene pa še ne vem. Upam, da me ne bo na rit vrglo. cene vstopnice al cene kozmetičarke, frizerke, pedikerke, manikerke, solarija in vizažistke?
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 20:01:22
|
|
|
|
pety78
|
Ste zabavne. Zdaj pa še eno resno vprašanje. S katere vrste se ga pa najbolj vidi? Ali je bolje biti na sredini, na strani, da gledam njegov levi ali desni profil?
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 20:02:18
|
|
|
|
Freycha
|
menda ga je od spodaj navzgor najboljše gledat.... fajn vidiš kocine v nosnici.... pa do grla se mu tut zna vidt če dobr mesiš.
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 20:02:52
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Zdaj pa še eno resno vprašanje. S katere vrste se ga pa najbolj vidi? Ali je bolje biti na sredini, na strani, da gledam njegov levi ali desni profil? Ne vem, meni gre iz vseh zornih kotov na organe.
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 20:04:49
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Zdaj pa še eno resno vprašanje. S katere vrste se ga pa najbolj vidi? Ali je bolje biti na sredini, na strani, da gledam njegov levi ali desni profil? Ne vem, meni gre iz vseh zornih kotov na organe. Zara, a na srce? Mogoče na jetra?
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 20:15:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Zara, a na srce? Mogoče na jetra? Bolj na notranje, ja. Na zunanje malo težje.
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 20:33:27
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha menda ga je od spodaj navzgor najboljše gledat.... fajn vidiš kocine v nosnici.... pa do grla se mu tut zna vidt če dobr mesiš. a dj no
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 21:22:29
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Zdaj pa še eno resno vprašanje. S katere vrste se ga pa najbolj vidi? Ali je bolje biti na sredini, na strani, da gledam njegov levi ali desni profil? Ne vem, meni gre iz vseh zornih kotov na organe. Ja sam je res za bruhat ,škoda dnarja za Plestenjaka
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 21:24:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina obvezna oprema na koncertu od plestenjaka so čepi za uha pa sončna očala z zelo temnimi špegli. No....pa kkšn litr žganice tud ne škod.
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 21:25:24
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Edina obvezna oprema na koncertu od plestenjaka so čepi za uha pa sončna očala z zelo temnimi špegli. No....pa kkšn litr žganice tud ne škod. Ej pa genav,pa mrbit še kšn šus v glavo.
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 22:21:48
|
|
|
|
muška
|
ah nooo, men je pa všeč , sicer sem pa v neki čudni fazi, tak da , eh....
|
|
|
|
RE: 8. marec in koncert od ... 25.2.2009 22:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška ah nooo, men je pa všeč , sicer sem pa v neki čudni fazi, tak da , eh.... Tebe mal hormoni dajejo Pa ti na racionalen del mozga uplivajo očitno
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?