|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   8. marec - žurirajte
8.3.2005 6:33:00   
Meggi

Danes si morte kaj privoščit, naj vas razvajajo, magari z masažo stopal, kavico v posteljo, prinesejo časopis ali le zaprejo školjko za seboj.

Vsem ŽENSKIM BITJEM EN POSEBEN DAN, VELIKO SMEHA IN UŽITKOV, seveda pa še posebej vsem

MAMICAM IN TISTIM KI SI TO ŽELIJO

ČIMPREJ
P O S T A T I
Uživajte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   8. marec - žurirajte
8.3.2005 7:25:19   
india
Tudi jaz vam iz srca voščim prijeten dan, praznik tistim, ki ga praznujete in...
:kava:,ki je ne boste skuhale ve
:torta: ( zajtrk,kosilo), ki ga bo namesto vas pripravil kdo drug
:)- na obrazu vseh vaših in vas
:rozica::rozica::rozica: za vašo dušo!!!!

LP, Miška:miska:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   8. marec - žurirajte
8.3.2005 7:52:56   
Luni
Ne mudi se, da bi nabirala cvetje,
da bi ga ohranjala,
temveč stopaj naprej,
kajti rože bodo same od sebe
cvetele vzdolž tvoje poti.

Čestitam vsem RR-jevkam, KRUHA in ROŽ vam želim!

:muca:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   8. marec - žurirajte
8.3.2005 8:03:12   
TARA in MAJ
zudi jaz vsemRR čim prijetnlši dan da bi vsaka izmed vas dobila:rozica:

lep 8 Marac

LP TARA:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   8. marec - žurirajte
8.3.2005 8:19:09   
Taša
Tudi od mene želim vsem ženskam en lep, prijazen dan,poln veselja in smeha-no pa da to ne bi bilo samo danes, naj bo takšen dan vsak dan...
VSEM DEKLETOM IN ŽENAM NA RR EN VELIK ŠOPEK:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Meni je že Nika včeraj prinesla ko je bila pri babici in dedeju eno veliko lončnico in z babico sta mi spekli pecivo:bravo::bravo::bravo:!!!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   8. marec - žurirajte
8.3.2005 8:24:32   
viv_
Hehe... nam je naša "direktorca" v službi poslala vabilo, da imamo ob 13h tortice in rožice... zvečer se pa dobim s par sošolkami iz srednje šole!

lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   8. marec - žurirajte
8.3.2005 8:57:29   
branka-11
Mi pa v službi dobimo neko nagrado od firme, pa moški sodelavci se ponavadi izkažejo z neko pozornostjo, pa šef nas malo prej spusti (samo pravi, da ne smemo takoj domov). Mož prinese ponavadi :rozica:, no na koncu pride najbojše- s sestrično greva zvečer na koncert Oliverja Dragojeviča.

Mislim, da bo lep ta dan. Želim ga tudi vsem vam.

Branka

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   8. marec - žurirajte
8.3.2005 9:22:28   
Magi*
:rozica::rozica::rozica: vsem ženskicam želim en lep sončen dan z rožicami postlan.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   8. marec - žurirajte
8.3.2005 16:50:28   
SANDY
s samo dons lahk žuramo?? Jest k nisem žena, ga lahk celo leto :) :)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   8. marec - žurirajte
8.3.2005 19:17:32   
Meggi
Sandy pa ti si mi res orignalna. Pri nas je v službi 9 žensk in samo dve sva lahko zares Žurirale?!:bravo:

In kje je Dragojevič? In ali je bila katera na Janu in Oliverju?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......