Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 14:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče vgnezditvena krvavitev? Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 14:34:49
|
|
|
|
a.jrad1
|
Anonimen verjetno si imela transfer zamrznjenčka, a ne? Glede na to, da si na Estrofemu! Na žalost sem jaz imela rjave flekece 8 dan po 1 transferju zamrznjenčka kljub Estrofemu, tako da je vse možno; sicer pa ne obupat........ V drugem transferju zamrznjenčkov pa mi je uspelo..... lp
|
|
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 14:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mogoče vgnezditvena krvavitev? Držim pesti!!! Upam.Nisem imela zamrznjenčkov, ampak sveže.
|
|
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 14:49:29
|
|
|
|
anabanana
|
zdaj si se pa "izdala"
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 14:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana zdaj si se pa "izdala" Kako misliš izdala? Misliš, da sem ena vaših? Ne, ne. Sem stara konzerva
|
|
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 15:05:50
|
|
|
|
anabanana
|
Aha. Kako pa to, da jemlješ Estrofem? To je ponavadi običaj pri zmrznjenčih ali darovanih celicah.
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 15:06:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Aha. Kako pa to, da jemlješ Estrofem? To je ponavadi običaj pri zmrznjenčih ali darovanih celicah. Darovane so.
|
|
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 15:10:43
|
|
|
|
anabanana
|
Vidiš tudi jaz sem konzerva, zato se pa zastopim na te stvari Če hočeš mi piši kaj na zs. Obilo sreče ti želim
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 15:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala anabanana Saj bi ti poslala ZS, samo ne dela.Enkrat se ti pa res oglasim Tudi tebi vse dobro.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?