|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   7 mesečnik ponoči
19.2.2006 8:31:51   
TORTICA
Prosim za pomoč.
Ne vem kje delam napakp. Naš Timi že 2 tedna ponoči ne spi veliko.Zaspi ob 20.00 in ob 23.00 se prebudi. Potem mu dam stekleničko z mlekom. Potem zaspi ampak dojutra se prebuja na 0.30-045. Vedno mu dam malo mleka. Čaja ali vode ne mara in potem začne jokat.
Preko cele noči spije približno 0.6 l mleka.

A je to napromalno?
A je lačen ali je to navada?
Kaj naj storim?

user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 7 mesečnik ponoči
19.2.2006 8:43:16   
majibee
živjo! tud naš 7 mesečnik se zelo pogosto zbuja, samo on se doji. torej ga podojim in nazaj zaspi. samo tole zbujanje na eno uro je res noro.user posted image sem že čist zombijevka. a si prebrala Pantleyevo:Otroško spanje brez joka v sanje? ona ma polno nasvetov, ki se mi zdijo fajn, samo še uresničit ih je trebauser posted image .ja nisem ne vem kaj pomagala, ampak mislim da je to tud obdobje zobkov, pol se pa naši user posted image mal razvadjo. upam, da bo kmal bolš, lp

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2006 10:06:39   
Urška//
Ojla

Naša Lara je bla pri 7m čisto enaka, zbujanje na eno uro, sem skoraj znorela, ampak pol sem ji nehala dajat mleko vsakič in sem ji dala topel čaj, pa se je navadila in zdaj spimo od 8 do 3-4user posted image , pol papamo in spimo še do 7 zjutraj, če se pa zbudi vmes pa ji res dam samo topel čaj in pomaga.

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu majibee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2006 22:36:05   
bobek05
Jaz ti svetujem, da mu ne dajaj mleka... pri nas se je tudi nekaj časa dogajalo, da se je vmes 1x ponoči zbudil in takrat sva mu vedno dala mleko, ker sva mislila, da je lačen.. potem pa mu je mož 1x dal dudo in je takoj nazaj zaspal.. in od takrat ga ponoči več ne hraniva. Če se zbudi dobi dudo in ninico in zaspi nazaj.

Dostikrat se tudi zgodi, da se mu nekaj slabega sanja in se prebudi, ko ugotovi, da nima dudice (mu jo vzameva, ko zaspi - če je sam ven ne pljune) in takrat joče.. V bistvu se sploh prav ne prebudi, ampak ima običajno še vedno zaprte oči in joka.. Pa mu dava samo dudo nazaj in ninico, ga malo pocartava in mu tiho prigovarjava, da je vse dobro in sonček spi dalje...

Pa veliko sreče.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2006 22:42:28   
bobek05
Aja, pa še to - jaz mu ponoči ne dajam čaja in ga tudi ne previjam (razen v izjemno redkih primerih, ko se je prebudil, ker je bil pokakan). Čaja veliko spije skozi dan, pa tudi zvečer mu ga ponudim, da ga spije koliko želi. Naslednjo rundo dobi šele zjutraj. Meni je bilo rečeno, da se s tem lahko razvadi - previjanje, hranjenje, pitje... Saj nič ne rečem, daj mu jesti oz. piti če je lačen oz. žejen. Pravim le, da se najprej prepričaj, če je katero od tega, npr. ko se prebudi, ne prižigaj luči, stopi do njega, mu daj dudo in ninico (če ju je vajen) in odidi. Anej vedno nazaj zaspi.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2006 22:49:42   
TORTICA
Saj v tem je problem, ker dude sploh ne mara. Važno da nekajteče.Danes bo dobil zelo vodeno mleko in bomo videli kaj bo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2006 7:50:09   
kalbo
Naš 8 mesečnik je pa zadnje čase prešel iz enega dojenja ponoči kar na dva ob dveh pa ob petih. Ker podnevi sploh ni kazal kakega zanimanja za joško, sva se menila z ženo da bo treba nočno dojenje probat ukinit ampak sva kar odlašala.
No danes ponoči mi je pa v glavi nardilo klik, pa sem šel jaz k njemu. Malo je pojokcal (presenetljivo malo) za minutko sem ga stisnil k sebi, položil nazaj v posteljico pa je v parih minutkah zaspal nazaj. Potem se je zgodba ponovila še ob pol šestih zjutraj. Z ženo sva bila kar malo paf. No zdaj čakam, da se zbudita. Me firbec matra do kdaj bo spal. Bomo videli kaj bo naslednjo noč. Bom poročal user posted image

Definitivno je pa dejstvo, da mora nočno dojenje ukinjati očka.

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2006 7:51:00   
kalbo
Aja pa dude ne mara. Je šlo brez dude in kakršne koli tekočine. Bomo videli, kaj bo to noč.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2006 10:51:33   
Romcka
ej kalbo a prides se k nam na obisk? hehehehe
no pri nas je boljs odkar spi v svoji sobici in ji ponoci dam samo caj - ce bozanje ne pomaga....kaja je stara skor 7m in se zbuja 1x na noc...smo pa kupli od Tomija v BC zvezdico, ki sveti in projecira medeke in zvezdice na strop, pa se uspavanke poje..kajci je navdusena in lepo zvecer sama zaspi....malo posedim ob njej, ona pa se zabava...pa ce se ponoci prevec zbudi, tudi to pomaga..ekoliiiiii uzivajte
R

p.s. ej najbolj pomembno sem pa pozabla napisat....mogoce bi morali vecerjo malo pojacat....mi jemo frutolino, pa vcasih se malo banane not dam in potem res ne more bit lacna cez noc....

< Sporočilo je popravil Romcka -- 20.2.2006 10:54:13 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2006 12:54:39   
kalbo
No, tamal se ni zbudil danes zjutraj nič bolj lačen kot po navadi.To je dokaz, da se ni zbujal zaradi lakote. Sicer bomo videli, kaj bo ponoči. Če bo tako kot danes bo kar v redu.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2006 13:40:36   
tanjaDi
Pri nas je večja katastrofa.....user posted image

Že od 6 mes. naprej se non stop zbuja ponoči in hoče cucat.....zdaj imamo 9 mes. in je še vedno isto.
Ne pomaga ne duda, ne flaška s čajem, nič.....on hoče samo joško.
Če ga proba mož potolažit....ma niti podrazno tuli kot nor in isto velja zame, se ne umiri dokler ne dobi joške za cucat.

Meni se bo zmešalo od tega prebujanja non stop.

Celo smo imeli 1 mes. nazaj operacijo in je moral tamali bit tešč.....ajojjjj, celo noč smo se vozli z avtom naokoli, samo da ne cuca.

Katastofa!!!!!
Sem že čist obupana, ker ne vem več kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image

Lp pa veliko sreče...... 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2006 8:58:10   
smrka
Saskatimi jest mislim da so zobje na pohodu. Nasa je tudi 7 mescev stara pa smo meli ene 4 dni isto tako zbujanje kot pri vas. Zdaj je pa spet vredu. Saj bo.

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?