Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kat007 Zdravo! Naša bo čez en teden 7m. Imamo pa takole: 1. Lahko so zobki, mejbi je luna (par znank je imelo te dni iste probleme), lahko pa, da ga samo muci nespecnost (to se pa tudi nam odraslim dogaja) 2. Začeli sva trenirati, da ponoci ne bi jedli (danes bo tretja noc). Najprej probam z dudo, če ne gre ji dam malo caja (cca 10 pozirkov). Ne pustim pa, da bi se ful napila, ker tudi mene skrbi, da bi se razvadila, da pije caj. 3. kosilo: vse mozne variante zelenjave, ker meska se ne jeva, v obliki pirejcka (zablelim s kapljo olivnega olja ali pa dam malo mojega mlekca) ali bolj redko kot juhica - vedno, dam "lahko" zelenjavco, pa malo ogljikovih hidratov: npr. bucka+krompir; brokoli+cvetaca+polenta; bucka+polenta; bucka+rizevi kosmici; brokoli+polenta, brokoli+rizevi kosmici; korencek+krompir; rdeca pesa+krompir, krompir+koleraba+korencek..itd...pač izpeljanke (poglej na forum Uvajanje GH - pod lepljivo je en odlicen seznam teh kombinacij) 4. mi2 jeva takole: zjutraj dojenje, dopoldne sadna kasa, kosilo - glej tocko 3, popoldanska malica dojenje, vecerja - zitna mlecna kasa; pred spanjem dojenje.. torej 3x 5. pojma nima :) lp Zakaj pa vse pomanjašano? Daj, ena ura slovenščine bi ti prav prišla. Aha, sem popravila, hvala, pa še vedno ne vem, zakaj vse pomanjšano oz. v pomanjševalnicah? A ti veš? Pa to ni bistvo vprašanja. Ne bit skoz tako pikra, bodi prijazna . Če pa ne razumem, zakaj se je treba ob otroku pačit in mu govoriti v pomanjševalnicah. Čičat, ajat, te buba, čajček, pirejček, bla, bla, bla, ....O.K., sem že tiho. Oz. bom tiho, sam sem morala povedat. Adijo, mlekci pa čajčki. samo ti si pa res ENA velika zloba , ne moreš iz svoje kože, ne?
|