|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   7 dni čez rok
6.7.2008 20:49:49   
Anonimen
jaz sem 1 t. čez rok, moja G pa še kar čaka in čaka, na CTG me sploh še ni dala, na vsakem pregledu mi samo roko porine not, da vidim zvezde in odgovor je vedno," jah nič ni še, 1 cm si odprta, otrok je še visoko, MV ni zmehčan, prid čez 2 dni"!!! A je to OK, da so taki "šnelkurs" pregledi? A je v porod. kaj drugače, ker me tut ne vpraša kako sem jaz, mene pa zverinsko bolijo kosti, komi se sestavim da normalno-kolkotoliko -hodim, trebuh mi otrdeva vsak dan in to je tako-redno na 15-20 min pa to tak ene 3-4 ure to poteka...ona pa nič!!! a ma katera kake podobne izkušnje, mi lahko katera kaj svetuje....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 7 dni čez rok
6.7.2008 20:52:31   
Anonimen
Jaz bi šla sredi noči v porodnišnico se pokazat. Tam bi te vsaj pregledali.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2008 21:07:26   
Anonimen
Halooo, kdo pa je ta ginekologinja?user posted image

Pojdi v porodnišnico, naj ti naredijo CTG. Pripada ti. Naj strokovnjaki pogledajo tebe in otroka. Ne čakaj predolgo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2008 22:26:08   
radika
Zdravo. Jaz sem tudi že tri dni čez rok pa hodim vsake dva dni v P na CTG. Moj G je tudi  ful čuden. Zadnje tri tedne sploh nisem imela pregleda pri njem. Pojdi kar v P, tam ti bodo sigurno naredili CTG. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2008 22:38:09   
Anonimen
Pojdi v porodnišnico in reč da se slabo počutiš.Jst bi si že kej namisla,sam da bi me not obdržal.

(odgovor članu radika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2008 22:49:41   
nejcko
Praksa naj bi bila taka, in tudi pri meni je bilo tako, da naj bi prvi teden po PDP-ju hodil na 3 dni na ctg in na pregled k svojemu ginekologu, potem pa naj bi hodil na ctg in na pregled na 2 dni v porodnišnico.
Pri meni je bilo tako, rodila sem 12 dni čez rok.

Glede na to, da si 7 dni čez rok, se lahko jutri povsem mirne vesti odpraviš v porodnišnico, kjer te bodo dali na ctg - svojo ginekologinjo pa pošlji v maloro, materuser posted image  - vsak normalen ginekolog da nosečnico v zadnejm mesecu vsak teden na ctg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2008 9:14:42   
katra55
Jaz se po PDP-ju hodila na 2 ali 3 dni na CTG v porodnišnico. Prvič sem šla na CTG 14 dni pred rokom. 

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?