|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6 mesečniki ' zaspančki
12.4.2005 9:22:23   
AEL

Koliko spijo vaši šest mesečniki čez dan?

Naš škratek spi vedno ob istem času in sicer približno eno uro. Zjutraj se zbudi od 6.00 do 7.00. Potem spi šez dan ob 9.00, 12.00 in 15.00.
Zvečer gre spat od 19.00 do 20.00 in spi do 1.00, ko je lačen. Ko se naje, pa tudi brez problema zaspi.

Mislite, da je preveč spanca za šest mesečnika?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   6 mesečniki ' zaspančki
12.4.2005 9:24:13   
AEL
:zaspan:Se pravi, da spi vsega skupaj čez dan 3 - 4 ure!

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   6 mesečniki ' zaspančki
12.4.2005 9:34:36   
Carmen
ne vem, kako bi lahko bilo preveč spanca, najbrž sodi med t.i. umirjene dojenčke. Mislim, da je to samo dobro, saj če ne bi spal, bi bil gotovo razdražljiv. Moja je stara 4 mesece in spi zelo podobno (in upam, da bo tako nadaljevala :)

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   6 mesečniki ' zaspančki
12.4.2005 9:35:04   
AEL
:bravo: Imamo približno isti dnevni ritem spanja!! Jaz sem pa mislila, da je naš ekstra zaspanček!

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   6 mesečniki ' zaspančki
12.4.2005 10:09:26   
Bejba
Uf, naš je šele ekstra zaspanček. Pokonci ne zdrži biti več kot 1,5 urce naenkrat :)-.
In tako se zjutraj zbudi okoli 7h, zaspi potem okoli 8.30 in spi do 10.00 ali 10.30. Potem zaspi okoli 12.00 pa do cca. 13.30 ali 14.00 in potem še eno rundo okoli 15.00 ali 16.00.
Skratka skoz bi spal. In tudi ponoči spimo celo noč od 19.00 do 7.00 (s popravljanjem dude seveda :().
Lahko smo srečne, da nam ostane nekaj časa zase in seveda za RR :)-.

LP; Bejba

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   6 mesečniki ' zaspančki
12.4.2005 10:27:48   
ZARA
Zara je do 8 meseca spala do 17 ur na dan!!!
Zdej pri 11 mes pa spi cca 15 ur!!

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   6 mesečniki ' zaspančki
12.4.2005 10:29:37   
total
Moj je tud zaspanček,zbudi se okoli 8.oo,nato gre spat ob 11.00,za 1 uro,potem po kosilu okoli 2.30 za 2 ure in še eno polurno kitico po 18.00,nato spanje ob 21.00,vmes popravljanje dude in ob 5.oo vstat in jest....

Lp:sloncek:

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   6 mesečniki ' zaspančki
12.4.2005 12:51:35   
PIAF
Mi imamo enak ritem spanja, le ponoči malo burnejše...

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   6 mesečniki ' zaspančki
12.4.2005 13:47:17   
filipinka
Jaz sem pa mislila, da je to malo spanja!:zmeden: Filip spi skoraj enako kot :duda: od Ael!

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   6 mesečniki ' zaspančki
12.4.2005 16:34:40   
Pikca
Kakšne srečke ste! Živa spi dopoldne največ urico in nato še na sprehodu v vozičku uro do dve. Zvečer je hodila spat okoli pol devetih, zadnjih 14 dni pa nekaj štrajka in noče zaspat... ko potem le zaspi (enkrat do polnoči:hudicek:), pa je mir do 7h zjutraj. Potem pa spet akcija... zdaj razmišljava, da bi bilo morda bolj pametno izbrati ime Mirna;)
Lp, Pikca

(odgovor članu AEL)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?