|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6. bolezen
5.10.2006 10:28:24   
sonce21
Pozdravljene!

Vem, da veliko piše o tej bolezni, ampak sem preprosto zmedena, zato vas prosim za pomoč. Naša pikica je stara 5,5 meseca in je imela 3 dni povišano telesno temperaturo, ampak ne več kot 38,4. Malo več je spala, se veliko potila in bila malo manj razpoložena. Včeraj zjutraj je imela še rahlo povečano temperaturo 37,1, ki pa je čez dan padla. Včeraj je bila tudi bolj jokava. Vse skupaj sem pripisala zobkom. Zvečer pa sem opazila drobne rdeče pikice (rdečih lis ni bilo) po zgornjem delu trupa, hrbtu,  spolovilu in obrazu. Vročine ni več imela. Kaj menite, ali gre za 6. bolezen in ali naj obiščem pediatra (malo me je strah, da bo se v čakalnici nalezla prehlada od drugih otrok)?

Hvala lepa!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 6. bolezen
5.10.2006 13:19:18   
mml
Glede na opis je zelo možno, da ima tvoja user posted image  6. bolezen. Pri nas je bilo tudi najprej vročina in nerazpoloženost...sicer je vročina naraščala preko 39, ampak samo en dan. Dan po tem, ko ni imela več vročine so se pojavili drobni izpuščaji, najprej po trebuhu in potem še po hrbtu

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 13:23:03   
Petraa
Ja,to je 6 bolezen.
In ni več nalezljiva
K pediatru se je pa treba it pokazat,da zapiše v karton da je prebolel in ne zaradi drugega

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2006 9:12:53   
sonce21
Hvala lepa za odgovore. Z user posted image  sva bile pri pediatrinji in je potrdila 6. bolezen.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?