balaena
|
Pravkar sem nazaj z ginekoloske ambulante na urgenci. Prejsnji teden sem naredila test, ugotovila, da sem noseca in bila seveda zelo vesela, se posebej, ker sem imela junija abrazijo, ker ni bilo videti bitja srca. En dan po testu sem zjutraj malo krvavela in takoj letela na urgenco, so me pogledali in takrat sem razumela, da ni panike, da je sluznica zadebeljena, da se GV se ne vidi, da ni nobene panike, da podo preverili beta HCG. Rezultat je bil 101,6 in danes kontrola. Od srede (ko sem prvic malo krvavela) do zdaj sem imela ves cas malo rjavega izcedka, enkrat je bila tudi sveza kri. Danes (noseča 5t in 4d) pa pridem spet tja, dam kri in me pregleda primarij, vodja te ambulante v LJ. In zdaj mi sploh ni vec nic jasno. Najprej, preden zacne rece, da je vse se zelo na zacetku, ko se se nic ne vidi. Potem gleda in nic ne najde. Na koncu pa prijavi, da naj pridem cez dva dni spet kri dat, da saj mogoce bo pa HCG padel, kar je se najboljse. Pa mu recem, kako je lahko to dobro, ce mora bit, ne, ce sem noseca. Ja, da ce je izvenmaternicna, da bi bilo najboljse, ce sama izveni. Ne vem sploh pri cem sem. A moram to nosecnost zdaj odpisat, al so se kaksne moznosti? In se najbolj bedasto, grozno in morece nakljucje: prvo abrazijo sem imela 2 dni po mojem rojstnem dnevu (pa sem ze pred tem vedela da slabo kaze, zato si lahko predstavljate, kako sem "praznovala"), pojutrisnjem ima pa moja mala 2. rojstni dan.
|