|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   5m-naj še počakam?
24.10.2007 21:11:25   
Bombažek
Moj Tjaško bo drugi teden dopolnil 5 mesecev in vse kar ni ziza zavrača - ne samo da se spakuje, kar bruha, če mu dam sokec ali vodo. Tudi po steklenički ne spravi vase ničesar. Mleka imam očitno dovolj. So mi pa "preizkušene" mamice govorile, da če predolgo dojiš, potem kasneje otrok noče piti nič mleka in jesti mlečnih stvari. Z veseljem jim ne bi verjela, ampak vseeno... imate tudi ve kakšne podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 5m-naj še počakam?
24.10.2007 21:15:17   
moci
ni res. jaz sem uvajala zelo počasi, po 6. mesecu, pa ni težav z mlekom in mlečnimi izdelki. 

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2007 21:19:34   
Maxica
Tudi jaz nimam takih izkušenj. S ta velikim sva se dojila 23 mesecev (polno šest mesecev), pa ni bilo nikoli kakšnih problemov ne prej ne potem, vedno je imel zelo rad mlečne izdelke. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 21:19:59   
N _ B
Tudi pri nas imamo "skoraj že" 5-mesečnika, ki zavrača GH. Zaenkrat sem mu dala le riževe kosmiče, vendar neuspešno, ker jih je vse pljunil ven. Tako po žlički, kot po flaški. Bom še počakala. Očitno mu moje mleko zadostuje.
Hčerka je bila 6 mesecev le dojena in ni bilo nobenih težav z uvajanjem GH in zbirčnostjo nad mlečnimi izdelki.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 21:41:23   
Naja30
No, tega še nisem slišala, da bi zavračali mlečne izdelke, če bi bili predolgo samo dojeni. Po moje ni res.

Ti pa svetujem, da počakaš, če vidiš, da še ni pripravljen. Če hrano zavrača. počakaj, ti bo že pokazal, kdaj je pravi čas.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2007 21:58:20   
sončnica13
No tako je bilo tud pri nas in z uvajanjem GH nisva imela težav, ponavadi sem mu 1x oddala le kakšni 2 žlički, 2x že kaj več in tako zdaj je res vse. In to, da bi zavračal mlečne izdelke zaradi dojenja prvič slišim. Naš zavrača samo flašo, magični lonček in dudouser posted image . Po flaši pa res nikakor ni hotel pit ne mleka, ne čaja,..... in zdaj pri 14-ih mesecih posledično zelo lepo pije s kozarčkauser posted image .
Kar mirno se dojita naprej, pomembno je, da je user posted image zdrav.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2007 22:07:47   
Putka
So mi pa "preizkušene" mamice govorile, da če predolgo dojiš, potem kasneje otrok noče piti nič mleka in jesti mlečnih stvari. Z veseljem jim ne bi verjela, ampak vseeno... imate tudi ve kakšne podobne izkušnje?
user posted image Prvič slišim. Prva punčka je bila skoraj 6 mesecev izključno dojena, pa ni bilo do danes nobenih težav s hrano. Je res vse. Še tistega kar jaz ne maram.

Ta mala pa tudi "bruha", prav smešno je, kako zavrača hrano. Tako da imam zdaj pavzo.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2007 18:19:00   
Bombažek
O.K., hvala za nasvete. Sicer sploh ne poslušam preveč nekih "dobronamernih" nasvetov, ampak tole mi je bilo tako čudno, ker so mi povedale moje dobre prijateljice. Mogoce pa je pri njih fora kje drugje in ne v dojenju. Ni panike, mali bo še naprej dobil zizo. Ko bo hotel kaj drugega, bomo začeli pa kuhat. Čeprav moram priznat, da je tole dojenje res ena simpl stvar.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.11.2007 19:20:15   
lysa
Jaz sem tudi začela uvajati gosto hrano šele po 6. mesecih, pred tem sem mu tu in tam dala žličko vode. Z uvajanjem goste hrane nobenih težav, mlečne kašice sem mu pa do nedavnega pripravljala iz svojega mleka. Ker pa sem te dni začela uvajati prilagojeno mleko, lahko povem, da naš mali to mleko res zavrača. Ne vem pa, kako je s kravjim mlekom. Mu pa zaenkrat to prilagojeno mleko mešam le v keksolino in pa danes sem ga zmešala z rižolinom z banano, pa je prvič vse pojedel, mleko pa sem naredila s polovično dozo od predpisane, ker mleka s polno dozo ni hotel jesti. Sem ga tudi sama poskusila in ima kar malo 'nagravžen' okus.
Drugače pa je moja sestrična dojila do 9. meseca brez dodajanja goste hrane in je imela le eno težavo: pitje po steklenički, z vsem ostalim pa ne. Tako, da je verjetno odvisno od otroka.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.