Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 5 teden, bolecine v predelu jajcnika 3.3.2009 21:37:06
|
|
|
|
taška30
|
Ja, to je zelo normalno. Mene je prvih par tednov pri obeh nosečnostih špikalo, vleklo...vse čas sem imela občutek kot da bom dobila M, pa je seveda nisem. Vedno je seveda možnost izvenmaternične nosečnosti, ampak tam je bolečina res huda in neprestana. Lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: 5 teden, bolecine v predelu jajcnika 3.3.2009 21:42:01
|
|
|
|
bucka 77
|
Hvala za hiter odgovor in lepe želje. Srečno tudi tebi in tvoji družini
|
|
|
|
RE: 5 teden, bolecine v predelu jajcnika 4.3.2009 10:31:25
|
|
|
|
*Junona*
|
Js sem imela tudi bolečine ko sem bila 5 tednov noseča. Sem šla v porodnišnico, kjer so mi naredili UZ in je bilo vse ok. Tudi pri tebi je, mora bit. Srečno.
|
|
RE: 5 teden, bolecine v predelu jajcnika 4.3.2009 11:20:18
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: bucka 77 Pozdravljene Sem v petem tednu nosečnosti, vceraj zvecer in danes zvecer sem cutila rahlo pekočo bolečino v predelu desnega jajčnika, ki je vceraj trajala 15 min do pol ure, danes pa tudi nekaj takega. Sicer mi slabo ni, utrujena in zaspana pa blazno. A je katera imela podobne bolečine v predelu jajčnikov na začetku oz. v prvih tednih?? Prosim za hiter odgovor. Hvala tudi jaz sem imela ful boleče jajčnike pa še zdaj me včasih ful bolita...gin je rekla, da je ta bolečina lahko celo nosečnost prisotna lahko pa izgine...upam, da bo čimprej izginila...boš videla skoz bo neki bolelo, tiščalo, špikalo,....pol pa bo bebi velik pa bo brcal v mehur, aučččč
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: 5 teden, bolecine v predelu jajcnika 4.3.2009 18:33:53
|
|
|
|
Muca83
|
Jaz sem bila čisto na istem. Samo, da se je bolečina stopnjevala in je bila potem že konstantna. Tako, da sem šla pri 6T se pokazat na urgenco (ravno na božični dan), ker bi me sicer konec od skrbi. In je bilo vse ok, dobila sem buscopan, ki mi je pomagal.
|
|
|
|
RE: 5 teden, bolecine v predelu jajcnika 4.3.2009 18:38:35
|
|
|
|
Lenck
|
Tudi jaz sem imela te bolečine, in jih še imam. Včasih fajn zaboli, ampak česa drugega kot stisnit zobe pač ne gre. Počitek pomaga, pa preventiva, brez dvigovanja težkih stvari, napenjanja v spodnjem delu trebuha, pa da paziš, da se ne nahladiš (torej majčke preko trebuščka in ledvic - morda je toliko bolečin tudi zato, ker je moderno poleti in pozimi sončiti jajčnike)... A dokler bolečine niso dolgotrajne in res zelo hude, menda ni strahu, je normalno. Tako kot recimo bolečine ob širjenju maternice...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?