|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   5 mesečniki-oblačanje
9.2.2010 10:28:32   
*raci*
Živjo!

Mene pa zanima, kako imate oblečene vaše 5 mesečne dojenčke podnevi in ponoči? Jaz jo imam  v pajacku, kdaj pridejo na vrsto hlačke brez stopalk? Vem, da je to odvisno od posameznika, pa vseen.user posted image
lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 5 mesečniki-oblačanje
9.2.2010 10:31:18   
manna
Moja je v hlačah in nogavičkah že od cca 3 meseca dalje. Ima trenirke= hlače+majčka. Spodaj bodi in nogavičke do kolen da ne lezejo dol. 

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2010 11:16:54   
katuska
Naša čez dan večinoma nosi bodi,spodaj pa hlače in nogavičke. Ponoči pa pižamo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2010 11:29:19   
mini86
js nikol nism mela nobenega pajacka ker so mi .....
čez dan doma je v bodiju in žabcah, ponoč pa v pižamci brez stopalk in štumfkih..
čeprav zdj k sm mu kupla novo spalno vrečo se mi zdi dost topla pa zaprta tko da ma ponoč samo bodi, štumfke in pa spodnji del pižamce

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu katuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2010 11:33:40   
babylove
Imaš prav, to je res čisto odvisno od mamice.
Ko sem bila v porodnišnici, je ena mamica novorojenčka tlačila v štrample, hlače in puloverček.
Jaz jih imam še pri 4 mesecih kar v pajackih za doma, ker mi je najbolj praktično, enostavno in komot. Imam pa par kompletkov ostalih oblačil tudi, tako da ju (bolj za svojo dušo) včasih dam tudi v hlače in majico, oblekico itd. Ampak so pa čisto drugačni, ko so prav oblečeni, taki mali ljudje!

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2010 11:36:37   
Katy78
Jaz sem imela samo prvi mesec pajacka, pa so mi bili ful nepraktični, Potem je imel hlačke, nogavičke, body z dolgimi rokavi, čez pa še eno majčko z dolgimi rokavi. Ko je bilo pa topleje, pa majčke z dolgimi rokavi ni imel več.

Imamo pa pajacke še vedno za spanjem se pravi za pižamo. Čez pa spalno vrečo.

Hlačke na stopala sem imela pa samo ene, ne vem, meni je bilo bolje hlačke+nogavičke.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2010 8:32:33   
*raci*
Ja, vidim, da je res ful različno user posted image Kakšno pižamico pa imete, dvodelno ali pajcek? A nogice so že bose? Vem,da verjetn kompliciram, ampka se bojim, da je ne bo zeblo. Zaenkrat še ni v vreči, ker lepo spi in je celo noč pokrita do pasu.
lp

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2010 9:03:39   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: *raci*

Ja, vidim, da je res ful različno user posted image Kakšno pižamico pa imete, dvodelno ali pajcek? A nogice so že bose? Vem,da verjetn kompliciram, ampka se bojim, da je ne bo zeblo. Zaenkrat še ni v vreči, ker lepo spi in je celo noč pokrita do pasu.
lp

Jaz sem svoja oba otroka dala v vrečo še preden sta postala "mobilna". Se pravi okoli 4.-5. meseca. Se je kasneje izkazalo, da je bila pravilna poteza, ker sta bila od malega navajena vreče in nismo imeli težav. Pižamice imamo pa vedno enodelne brez stopalc - se pravi bose nogice.

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?