Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
56.000-ič: mikrovalovka 27.6.2005 16:47:07
|
|
|
|
benika
|
Pri nas doma je mikrovalovka za odtajevanje in pogrevanje jedi. Vanjo je sicer vgrajen tud žar, ki pa smo se mu po dveh zažganih klobasah in eni zažgani pici gladko odpovedali. Tud kuhanja noter ne priporočam prav preveč, saj mikrovalovka že itak ni preveč zdrava. Ti kar lonc na šporget pa bo bolš. V vsakem primeru kej posebnega ne morš noter skuhat. Lahko skuhaš kako zelenjavo, to pa je tud skorej vse. Za topljenje čokolade je pa to krasna stvar....preverjeno lp:zaspan:
|
|
|
|
56.000-ič: mikrovalovka 27.6.2005 19:14:54
|
|
|
|
SašaR
|
Pr nas sta tud mami in oči kupila mikrovalovko z vsem mogočim!:bravo: Samo midva sva ugotovila da je v uporabi samo pogrevanje in odtajevanje, tako da sva potem kupila najbolj navadno, ki omogoča to. Kuhanja pa se ni še nihče lotil, tako da ni pri tem ne morem pomagati. LP in čimmanj prismodi! PS: V knjižnici sem si enkrat sposodila eno knjigo na to temo, vendar nisem nič poskusila!
|
|
|
|
56.000-ič: mikrovalovka 27.6.2005 19:39:07
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem enkrat hotla krompir spečt,pa mi ni ratalNotri je bil surovnzunaj pa prežgan.Je pa super za pogrevanje jedi in pečenje kokic.mi uporabljamo v glavnem za to. en lp:morje:D.
|
|
|
|
56.000-ič: mikrovalovka 27.6.2005 19:45:40
|
|
|
|
Grascakinja
|
Evo, vidiš, na kokice se recimo nisem spomnila, pa jih imamo ful radi! Je še kaj takega? O nezdravosti mi je priblilžno jasno, saj ne mislim not kuhat celega kosila, iskala sem kaj na temo kokice, topljenje čokolade in ponovna oživitev starega kruha...
|
|
|
|
56.000-ič: mikrovalovka 27.6.2005 22:13:16
|
|
|
|
Joe
|
Progam Auto-Cook 2: Frozen Pizza, 400g, Start. Počakam 8,3 minute in jem ok pico. Ja, najin mini reaktor ima žar in konvekcijsko pečko. KUHAVA pa raje na plinu. Reaktor nama rabi še za odmrzovanje in pogrevanje, seveda tudi mleka (le enkrat po pripravi, če je vmes v hladilniku).
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?