Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 5. rojstni dan - darilo za fantka 10.4.2007 14:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa družabno igro Ekec pekec kurji drekec? Naš jo ima rad, prav tako Lotti karoti in pa ene medvedke, ne vem točno, kako se igra imenuje. Karte ENKA ali otroški Monpoli, morda kaj v tej smeri. ALi pa goro barvic in papirja, naš rad riše. AJa, ali pa mogoče, če seveda kje dobiš, frajesko majico z NInjami ali pa Spidermanom ali POwer rangersi...naš bi bil tega vesel, poleg igrač, seveda.
|
|
|
|
RE: 5. rojstni dan - darilo za fantka 10.4.2007 15:13:26
|
|
|
|
babylove
|
Kaj pa družabno igro Ekec pekec kurji drekec? Ti se hecaš kot ponavadi ali to res obstaja?
|
|
|
|
RE: 5. rojstni dan - darilo za fantka 10.4.2007 15:35:48
|
|
|
|
NiLe
|
Ja, igrica Ekec pekec... res obstaja. Drugače pa še par nasvetov: - puzzle - hamma perlice - sp. perilo - majička + hlačke, nogavičke ...
|
|
RE: 5. rojstni dan - darilo za fantka 10.4.2007 16:22:01
|
|
|
|
Marogica
|
Zelo dobra je knjiga "otroška enciklopedija" od Laroussa. Pa sevede kakšen Bionicle figure. Pa če ima otrok dosti igrač ali ne. Jaz pa ponavadi vedno starše vprašam-je lažje zame in za njih, saj ga dobro poznajo..
|
|
RE: 5. rojstni dan - darilo za fantka 10.4.2007 17:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, družabne igre in karte so fajn za to starost.
|
|
|
|
RE: 5. rojstni dan - darilo za fantka 10.4.2007 19:03:48
|
|
|
|
blak
|
Puzzle ali Supermag, če rad sestavlja.
|
|
|
|
RE: 5. rojstni dan - darilo za fantka 10.4.2007 19:18:25
|
|
|
|
jooly
|
Moj Staš je praznoval v nedeljo in od milijon daril se je najbolj razveselil rolke. Ja, čisto prave pravcate rolke. In že tri dni se ubija na njej, pa probava vse mogoče vragolije, so usede nanjo pa z rokami pogajnja - cel žur! Nikol si ne bi mislila. Sicer pa je dobil še: - puzzle - hamma perlice - ustvarjajmo črke iz gline - monopoli -zbirko knjigic in DVD-jev Franček . . . ampak rolka je zakon
|
|
RE: 5. rojstni dan - darilo za fantka 10.4.2007 19:46:52
|
|
|
|
Putka
|
Jaz fantkom kar legice kupim, ta mlajšim Duplo, starejšim pa ta male. Včasih dodam kak kos spodnjega perila (tole je zdaj reklama, ampak imajo res perilo odlične kvalitete - www.susu.si) ali nogavice.
|
|
|
|
RE: 5. rojstni dan - darilo za fantka 10.4.2007 21:56:14
|
|
|
|
lojzika
|
Putka a cenika pa ni zraven
|
|
|
|
RE: 5. rojstni dan - darilo za fantka 10.4.2007 22:20:41
|
|
|
|
babylove
|
Povratna informacija: sem kupila igro spomin z motivi živalskih mladičkov in Kinder bonbončke. Sicer vem, da s čimerkoli od Spidermana ne bi udarila mimo, ampak res menim, da se že duši v takih stvareh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?