Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 4 urni delavnik + vrtec 4.10.2005 10:33:57
|
|
|
|
piščanc
|
če so lahko otroci brezposlenih staršev v vrtcu, potem dvomim, da je 4 urni delavnik problem. Itak pa z 'normalnim' delavnikom od 8 do 16h ne moreš po otroka!! grrrr
|
|
RE: 4 urni delavnik + vrtec 4.10.2005 12:14:03
|
|
|
|
SaaS
|
Kakor jaz vem, lahko. Imam kolegico, ki dela 4 ure in ima otroka v vrtcu. Nikoli ni omenila, da bi bil tu kakšen problem. Drugače pa kakor jaz vem, obstaja v vrtcih celo možnost 6 urnega varstva v vrtcu in ne 9. Verjetno tudi temu primerno nižja cena vrtca.
|
|
|
|
RE: 4 urni delavnik + vrtec 4.10.2005 12:50:10
|
|
|
|
Wahoo RR
|
saas...no sej se mi je zdelo... sam na žalost v našem vrtcu ni te možnosti, da bi bil otrok skrajšan čas tam in da bi bilo temu primerno znižano tudi plačilo...
|
|
RE: 4 urni delavnik + vrtec 4.10.2005 13:02:10
|
|
|
|
lex
|
Vrtci imajo tri vrste programov: - celodnevni od 6 ur dalje - poldnevni od 4 do 6 ur dnevno - skrajšan do 4 ure dnevno, ki pa se izv<ja na podružnicah oz. tam kjer ni dosti otrok. Tako, da bi morali sprejeti tvojega otroka.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?