taška30
|
Naša je tudi aprilka. No, torej:
- hrana je samo moje mleko zaenkrat, kot pri Naji bomo tudi pri nas najverjetneje počakali do 6 meseca. Že parkrat sem ji dala s prstom v usta čisto mali košček banane, pa breskve, pa mislim, da nima še tistega refleksa za jest, ker kar jeziček ven steguje, tako da v končni fazi, je vse na slinčku. Moj ji daje včasih za polizat gumijaste bombone , mala valjda vsa navdušena, vleče tisto gumo kot mojo bradavico.
- zobov še ni bilo in nič ne kaže na njih
- ponoči spi od cca.20-ih do 8-ih , vmes se 1x ali 2x dojimo.
- čez dan tud veliko spi, tudi po 3,5 ure skupaj
- jemo na cca. 3ure
- zvečer največkrat zaspi na joški, pa jo samo prestavim v njeno postlo, do pred 1 meseca tega filma pri nas nismo videli nikoli, če ji ne uspe pa tuli kakšne 15 minut - tudi v naročju, da ne bo pomote, pač stuliti se more, da se zmatra, pa zaspi
- podnevi zaspi na joški ali po tuljenju (krajše - le 5 minut)
- 2 dni že trenira obračanje na trebuh - ji že uspe, le roke še ne zna potegnit ven izpod trupa
- nog še ni odkrila
- slini se ne pretirano, ampak roke pa tlači v usta non stop, celo roko s stegnjenimi prsti, da se ji kar dviguje
- non stop nekaj debatira in preizkuša nove zvoke
- ko pride v tuje stanovanje (pri nas doma, pri mojmu doma) je sposobna tulit cel čas obiska, če isti ljudje pridejo k nam na obisk, je vse ok.
- bom nehala, ker bi lahko še kar pisala...
m_m, lepo da si odprla to temo, še kdaj jo daj.
Lp, Taška
|