Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
4 cepljenje pod nadzorom 9.8.2008 16:15:42
|
|
|
|
mentos
|
pozdravljene, imam 13 mesecev staro punčko in ker je alergik na mleko, jajce, itd, jo moram peljati cepiti na Jesenice. Zanima me, do kdaj mora biti cepljena oz. ali naj še počakam, ker ima 13m, in je bolje pozneje? Me je strah, da ne bom prepozna. Prav tako me zanima, koliko časa bova ostali v bolnici, se morava prej najaviti, ali samo greva z napotnico. ? No ja, porodniška se mi konec meseca izteče in bi rada imela to nalogo opravljeno. Ker pa sem brala, da je bolje pozneje, vas sprašujem za mnenje. Naj počakam, ali naj peljem? Ste imeli po cepljenju kake težave? Alergija na jajčni beljak 57, na jajčni rumenjak pa 2,73. Hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: 4 cepljenje pod nadzorom 14.8.2008 15:45:08
|
|
|
|
tatam
|
Naš ima ful alergijo na mleko,na jajce je blo nazadnje že neg,pa je bil vseeno cepljen pod nadzorom.Star je pa bil 18,5 mesecev!!!Smo kar odlašali,ja!Hvala bogu je potekalo b.p.
|
|
|
|
RE: 4 cepljenje pod nadzorom 15.8.2008 20:22:46
|
|
|
|
Sonnja
|
naš je pri prvem cepljenju imel alergično reakcijo. naslednjo dozo bo dobil v bolnici pod nadzorom. kako dolgo ste ostale potem tam?
|
|
|
|
RE: 4 cepljenje pod nadzorom 16.8.2008 9:47:56
|
|
|
|
URŠA K.
|
Živjo! Moja je bila stara 13 mesecev, ko je bila cepljena. Alergična je na mleko, rumenjak, beljak, pšenico itd. Bila je cepljena pod nadzorom, v bolnišnici smo ostale do 16 ure. Vse je bilo bp. (sem bila sigurna da bo kakšna reakcija, ampak na srečo niti pikice).Ig jajčnega rumenjaka in beljaka je imela visok. Upam da bo tudi pri vas tako. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
katero ime ti je nabolj všečlisicka76Enej (
27%)
Matej (
27%)
Kristian (
13%)
Liam (
20%)
Nej (
12%)
Število vseh glasov: 466Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!