|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   4D- kaj se vse posname na DVD
17.6.2010 11:07:06   
jaša2
zanima me, kaj se pri 4D ultrazvoku posname na DVD?  jaz sem namreč včeraj imela UZ, pa sta na DVD-ju samo 2 krajša posnetka, pa ne vem, a je to to, al je zdravnik kaj zaj.... pri snemanju na CD?

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 4D- kaj se vse posname na DVD
17.6.2010 11:09:09   
Hope2
gor imamo 2 filmčka-precej kratka in par slikic, na najino željo. Kaj bi pa ti še imela, cel 2 urni dokumentarecuser posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2010 11:11:35   
*miska.mcc*
cel 2 urni dokumentarecuser posted image

video ekskurzija----->moja dozivetja in najljubsi koticki  v maternici...
user posted image

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 17.6.2010 11:13:18 >

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2010 11:20:10   
jaša2
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

gor imamo 2 filmčka-precej kratka in par slikic, na najino željo. Kaj bi pa ti še imela, cel 2 urni dokumentarecuser posted image

halooooooo?? samo vprašala sem???????????? mislim, da je dovoljeno normalno vprašat, če človek česa ne ve?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vprašala, kr je zdravnik kr govoril, da bo tak vse gor....
mislim, a ene ženske res ne znate normalno odgovorit brez nekih neumestnih pripomb kot zgoraj????????????????? brezveze...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2010 11:38:00   
pipi
Ojla,

jaz sem v Postojni dobila par posnetkov pa okoli 20 slikic.

Lp

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2010 11:42:35   
jaša2
IZVIRNO SPOROČILO: pipi

Ojla,

jaz sem v Postojni dobila par posnetkov pa okoli 20 slikic.

Lp

no, evo!! pol se mi ene posmehujejo, kak butasto sprašujem in kaj vse bi rada imela!!!??user posted image  
zato sem pa vprašala, da vidim druge izkušnje. tu pa je rezultat - povsod je drugač, ne...

20 slikic v primerjavi z nobeno je pa že kar lep dokumentarec, a ne, Hope2??user posted image

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2010 11:56:33   
Anonimen
Jaz sem v Slovenj Gradcu dobila okoli 30 filmčkov...

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2010 12:11:52   
jaša2
30 filmčkov???????????????? pa daj nehaj?? jaz sem tud bla v SG!? pri dr.Lužniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2010 12:14:14   
Anonimen
ja 30 filmčkov, pregled je trajal skoraj eno uro. bila pa pri štorklji...

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2010 8:10:17   
Anonimen
Pozdravljeni!
Jaz sem šla na 4d v  SG. Dr Mariji oz Štorklja zelo prijazna zdravnica lahko jo vprašaš kar češ in na vse ima odgovor. Cena je realna in traja cirka 1 ur.
Če rabite naslov vam ga napišem:
www.storklja.eu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2010 9:15:13   
mateyka
po moje moraš povedat kaj bi rada mela. pri meni (sicer ne v sloveniji), so mi pokazali vse možno - od celega rotirajočega skeleta, vseh prekatov v srčku in kako se kri pretaka skozi, možganov, hrbtenice itd. vse v slikcah in določene dele v filmčku (tisti ki so v realnem času prikazani na zaslonu) in potem lahko rečeš, da bi ta del imel v filmčku posnet na CD.
je pa res, da so takrat testirali nov sofware in so vse možno sprobavali na meni - zato je bil 4D za naju zastonj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2010 16:37:29   
Anč
Zdravo.

jaz sem bila v Lj, v Septum centru. UZ je trajal celo urco, posnela je ful filmčkov, slikic... sma mela pa smolo, ker se mala ni htela obrnit, tak da smo jo gledali samo iz ene strani , kljub mnogim poskusom, da jo premaknemo ;(
Je pa ful lušno doživetje, ko vidiš svojo malo pikico kako zeha, sesa celo pest,odpira usta itd... moram rečt, da priporočam! Cena pa je 85 Eur.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.7.2010 16:50:14   
Katy78
Jaz imam dva filma in pa en kup slikic. Je pa ful odvisno, koliko se otrok odloči sodelovati, ker če ne sodeluje, potem tudi G ne more sčarat ne vem kakšnih in ne vem koliko filmčkov. Tako da moraš imeti glede tega kar srečo.

Jaz sem bila pri Pušenjaku v Lj. porodnišnici ko so imeli en seminar in so rabili prostovoljke - se je res ful potrudil in "motiviral" našo bubo v trebuščku - me je malo po trebuhu požokal pa enkrat vmes sem morala vstati, da se je mulček začel malo premikat in rezultat sta 2 krasna filmčka in kar nekaj slik. Na filmčkih pa zeha, se drži za glavo, si mane učke in tišči nogico v usta. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 27.7.2010 16:51:15 >

(odgovor članu Anč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.7.2010 16:58:22   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Če imaš slab dan in premoreš le zajedljive komentarje, se spravi na koga drugega, ne pa da take stresaš eni povsem neznani osebi...Tale RR je zaradi enih uporabnic vse prej kot prijazen forum.

Sem pa tudi jaz dobila le 2 kratka filmčka pri dr. Pušenjaku in glede na to, koliko stane tale 3D ali 4 D UZ, se mi je zdelo premalo, sploh, ko ene za isti denar in celo pri istem dr. dobijo še cel kup slikic zraven.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?