ronja
|
Mogoče poznate še kakšno tehniko, ki bi spodbudila porod? Sicer je pa tako: če nočejo ven, jih z ničemer ne spraviš, dokler se sami ne odločijo: pri Ronji sem ves čas kolesarila tudi še dan preden sem rodila (rodila sem pa ob 8h zjutraj, tak da tisti dan pa res nisem;), plavala,... potem bila že čez rok in je lubi moral it nekam na službeno pot, pa sva si seveda želela, da bi bil zraven in sem šla hodit po našem bloku od kleti do vrha (7 nadstropij vse skup) - 7x 7 nadstropij, pa potem naredila 50 trebušnjakov... Nič. Ona ni hotla ven. Ko sva se pa poslavljala, se mi je pa čep pričel luščit (ampak je pa potem še par dni trajalo, par dni z rednimi popadki, da se razumemo). če pa hočejo ven, potem ga pa sam mal pogledaš, pa že leti... Zdaj, pri Lejli, sem 1x Ronjo nosila okoli, ker je bila bolana, pa sem takoj dobila popadke. Ko so nama končno dovolili , pa sem tudi malo potem dobila popadke (čeprav sva uporablila kondom, no, ja, orgazem pa je tudi bil, to pa priznam )... Tak da - kakor jim paše - če je rizično, moraš pazit, če je pa bolj klopovsko dete, potem pa nimaš kaj . Ampak jaz bi v vsakem primeru želela počakat svoje popadke, če ne bi bilo nekaj narobe z otrokom, seveda. Je pa res, da sperma vsebuje prostaglandine, ki mehčajo maternični vrat. Vsekakor se splača probavat, je vsaj bolj luštno čakat, hitreje mine .
|