|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   4-letnik
7.11.2009 10:05:13   
mayy
Prosila bi vas za čim več idej, kaj delate s 4 letnim otrokom. Npr. kot so družabne igre, razno ustvarjanje, sestavljanke.....Hvala

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 4-letnik
7.11.2009 13:59:58   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mayy

Prosila bi vas za čim več idej, kaj delate s 4 letnim otrokom. Npr. kot so družabne igre, razno ustvarjanje, sestavljanke.....Hvala

rešujeva naloge iz revije Ciciban, riševa z prstnimi barvami, domino, puzzle, sestavljava lego kocke; igre s plastelinom; se učiva pesmice; danes sva recimo šla v gozd in nabirala liste; na peskovniku se igrava....pa še kaj bi se našlo....
zdaj ko gre novo leto, bova izdelovala novoletne čestitke.....
se še kaj spomnem...

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2009 8:04:50   
livia
Jaz sem danes videla kaj počnejo v vrtcu v skupini 3-4.

Imeli so temo o prometu, starši smo prinesli slike različnih vozil in s razvrščali kaj leti, kaj vozi po tračnicah, kaj pluje,.... Nato so dali v vrečko predmet (avto), otroci so ga otipali in morali narisat kar mislijo, da je v vrečki.
Iz odpadnega materiala (tulci wc papirja, škatlice, karton, zamaški,...) so izdelali različna vozila.

Drugače se še pogovarjajo o živalih; katera je počasna, katera visoko leta, katera je močna, katera je največja, katera je najtežja,....

Drugače barvajo z voščenkami, flomastri, strižejo s škarjami, naredili so obris svoje roke in ga pobarvali za nivejino akcijo, igrajo se s plastelinom, naredijo slano testo in izdelujejo raznorazne izdelke, berejo knjige, hodijo na sprehode in se pogovarjajo o letnih časih, nabirajo jesenske plodove in iz njih kaj izdelajo,....
Pojejo pesmice, ful mi je lušna ena o prstkih s katero se naučijo imena vseh prstov,....

Doma so aktualni puzli, striženje s škarjami, izdelovanje voščilnic, igranje z dojenčkom in sestrico,...

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2009 13:17:31   
polma
Človek ne jezi se, Domine- super za seštevanje, risanje v vseh tehnikah, peka piškotov. Revija zmajček ima v sredini  vedno kako novo igrico. Ajej, kaj me čaka-s punco se je lažje igrat, si mislim-midve sva ogromno risali in izdelovali oblekce za Minko ( Minka miš, pred 10 leti zelo popularna), brali sva VSE revije, ona je  že pisala črke pri 4 letih. Če pogledam tega mojega sinčka (17m), pa se mi zdi da bo znorel čez zimo, ker ne bo mogel v gatah plezat po igralih...

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?