|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   4.mesece,kaj za večerni obrok
24.2.2007 10:21:57   
naja78
punce!
rabim par informacij in nasvetov.
imam 4 mesečnika,ki kaže zanimanje po gosti hrani(ko vidi žlico znori,prav tako kozarec,.....)
za nočni obrok bi mu rada dajala v adaptirano mleko-novalac par žlic kašice,pa se ne morem odločiti katere.
za 1x imamo rižolino.večjih težav ni,zaprt za 1x še ni.mu dam 2 veliki žliici rižolinota v 150,včasih v 180ml.poje v šusu.
glede spanja nimamo problemov jemo 1x na noč se pravi zadnji obrok ob 21 potem spi tja do 3.00-tudi do 4.00.res redko se zbudi že prej.

gledam kašice od hippa z okusom jbolka,ne vem kako je z milupinimi kašicami,.....zato bi vas prosila da mi date kak nasvet.

od hippa se meša z vodo,ima pa že delno prilagojeno mleko v prahu notri in me je kr malo strah,če bi mu dala samo to.
rada bi mu dajala kaj v novalac mleko.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 4.mesece,kaj za večerni obrok
24.2.2007 11:22:42   
x_srečka_x
Moja user posted image  ima rajše kašicood bebivite mislim da je breskev, moraš pa pazit da ne kupiš take ki se samo z vodo zmeša.
Pa tudi rižolinota se ni branila, imaš toliko vrst da kar težko izberešuser posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2007 19:12:38   
biba77
Jaz sem mu kupovala kasice vseh vrst, ampak Hippove sem hitro nehala, ker so za moj okus bile vse absolutno presladke (sem vedno probala). Drugace pa smo kupovali vse: Alnaturine, Bebi, DM, Milupine,... (navadne in sadne)...

S tem, da pazi, ker vcasih na skatli pise, npr. da je primerna za 4 mesece, pa vseeno vsebuje gluten. Pac, preberi drobni tisk.

Jaz sem na zacetku kupovala samo kasice, ki se mesajo z mlekom in jih delala na adaptiranem mleku, ki ga je jedel do tedaj. Nekje pri 6 mesecih pa smo zaceli kupovati tudi tiste, ki so mleko ze imele in so se pripravljale z vodo.

Mi nismo imeli prav nobenih tezav s kasicami, bauc pa je jedel od zacetka vse kasice na zlicko (goste, da je zlicka pokonci stala) - druge obroke pa je bil dojen.user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 12:00:59   
naja78
hvala.
imam pa občutek da se zvečer preveč naje in težko zaspi,je to možno.....ko zaspi spi celih 6 ur.samo po večerji pa še 1,5 ure ne more.user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 13:00:51   
livia
Mi smo v adaptirano mleko dajali tudi v večerni obrok Rižolino oz. kar sem pač našla, samo da se je mešalo z mlekom. Mislim, da so Rižolino, Frutolino, verjetno tudi kaj od Milupe. Glej, da se meša z mlekom.

Kot samostojni obrok imamo pa tiste, ki se mešajo z vodo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!