Anonimen
|
Ja, dieta je določena na splošno, točno jed pa si izmislim sproti. Imam pa tudi eno knjigo, v kateri je 180 receptov za to dieto. Če se odločiš, se kar obrni name, ko ti zmanjka idej. Evo, dieta je takšna: Dieta traja 90 dni in lahko izgubiš 18-25 kg. Za zajtrk vsak dan sadje - 2 sadeža. 1. DAN PROTEINSKI DAN KOSILO: 2 kuhana ali pečena zrezka, kos kruha, solata v neomejenih količinah. Namesto mesa lahko ješ 3 jajca ali sir v enaki količini kot meso. Tudi mlečni izdelki so ta dan. Juha je dovoljena, a brez zakuhe in spiti jo moraš na koncu obroka. VEČERJA: enako kot kosilo (brez juhe). Količina naj bi bila polovico manjša, s tem, da sem jaz jedla veliko večje količine, pač, dokler nisem bila sita. Pa tudi pol kosa kruha lahko poješ zraven. 2. DAN ŠKROBNI DAN KOSILO: fižol, grah, leča, riž, krompir. Začimbe: sol, poper, vegeta, ketchup, kuhan paradižnik, origano. Zraven kos kruha in solato. VEČERJA: enako kot kosilo. 3. DAN OGLJIKOVI HIDRATI KOSILO: kuhane testenine z začimbami (iste začimbe kot prejšnji dan) ali pizza s ketchupom in gobicami ali slano pecivo v velikosti pizze. VEČERJA: 2 kosa torte ali 3-4 kosi peciva ali 3 kepice sladoleda in OBVEZNO 1 rebro jedilne čokolade. Ta čokolada je zato, da nimaš naslednji dan driske od samega sadja. 4. DAN VITAMINSKI DAN Pri vseh obrokih mešano sadje. Tako se ti dnevi ponavljajo, enkrat mesečno bi naj imela le vodni dan, cel dan piješ samo vodo. Jaz ga nisem imela nikoli, ker ne bi zdržala. Kavo in čaj lahko piješ neomejeno, vendar brez sladkorja. Po končani dieti bi naj še 90 dni jedla za zajtrk samo sadje, ostalo hrano lahko ješ normalno.
|