|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 15:37:22   
Anonimen
Kako vam gre? Jaz sem bila samo bežen opazovalec, a sem kar noter padla in danes se že veselo držim diete. :bravo::bravo::bravo::bravo:Kako gre ostalim in katera se je sploh odločila začeti, poleg Polone2?

Dajte se pofočkati. Albina, kje si? Pa ostale?

Torej, zajtrk in kosilo je že za menoj in sploh nisem lačna. Za zajtrk sem pojedla eno banano, za kosilo pa 3 pražena jajčka s klobaso in papriko, pa en kos kruha zraven. Pila sem vodo. Zdaj pa sem pojedla že 2 nektarini.
Zvečer se bom prvič stehtala in začela voditi kg.

Zaenkrat ni težko!!!:bravo::miska:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 15:38:57   
mtd
oj, kje pa dobite jedilnik? al si ga kar izmislite???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 15:49:25   
Anonimen
Ja, dieta je določena na splošno, točno jed pa si izmislim sproti. Imam pa tudi eno knjigo, v kateri je 180 receptov za to dieto. Če se odločiš, se kar obrni name, ko ti zmanjka idej.

Evo, dieta je takšna:

Dieta traja 90 dni in lahko izgubiš 18-25 kg.
Za zajtrk vsak dan sadje - 2 sadeža.

1. DAN
PROTEINSKI DAN
KOSILO: 2 kuhana ali pečena zrezka, kos kruha, solata v neomejenih količinah. Namesto mesa lahko ješ 3 jajca ali sir v enaki količini kot meso. Tudi mlečni izdelki so ta dan. Juha je dovoljena, a brez zakuhe in spiti jo moraš na koncu obroka.
VEČERJA: enako kot kosilo (brez juhe). Količina naj bi bila polovico manjša, s tem, da sem jaz jedla veliko večje količine, pač, dokler nisem bila sita. Pa tudi pol kosa kruha lahko poješ zraven.

2. DAN
ŠKROBNI DAN
KOSILO: fižol, grah, leča, riž, krompir. Začimbe: sol, poper, vegeta, ketchup, kuhan paradižnik, origano. Zraven kos kruha in solato.
VEČERJA: enako kot kosilo.

3. DAN
OGLJIKOVI HIDRATI
KOSILO: kuhane testenine z začimbami (iste začimbe kot prejšnji dan) ali pizza s ketchupom in gobicami ali slano pecivo v velikosti pizze.
VEČERJA: 2 kosa torte ali 3-4 kosi peciva ali 3 kepice sladoleda in OBVEZNO 1 rebro jedilne čokolade. Ta čokolada je zato, da nimaš naslednji dan driske od samega sadja.

4. DAN
VITAMINSKI DAN
Pri vseh obrokih mešano sadje.

Tako se ti dnevi ponavljajo, enkrat mesečno bi naj imela le vodni dan, cel dan piješ samo vodo. Jaz ga nisem imela nikoli, ker ne bi zdržala.
Kavo in čaj lahko piješ neomejeno, vendar brez sladkorja. Po končani dieti bi naj še 90 dni jedla za zajtrk samo sadje, ostalo hrano lahko ješ normalno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 15:50:58   
Anonimen
Blacky, pa se sme jajca pa klobaso zraven?

No, jaz sem zjutraj dve nektarini, ob pol štirih pa kos kruha in dva kosa sira + dve kumari in en paradižnik. Plus dva deci vode čez.

Zvečer bom pa pol kosa kruha pa en kos sira pa zelenjavo + voda. A vmes lahko tudi sadje ješ al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 15:56:57   
Anonimen
Aja, zdaj vidim, da lahko ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 15:57:55   
HuAnita
pismo, meni se nikakor ne da spraviti v red :(:(( in začeti...:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 15:58:47   
Anonimen
Ti kar daj, HuAnita, kar daj. Boš videla, da boš zadovoljna s sabo ;)

Govori Al bina, ki je šele prvi dan na dieti :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 15:59:19   
Tashaia
Punce, jaz bi se tudi pridružila! Sicer sem danes jedla zrezek(pohan) in solato in za malico malo skute z banano in medom, ampak za jutri si bom pa za v službo skuhala riž in se vam pridružim. A prav?
Kakšen cilj pa ste si zadale? Jaz se moram losat 7kg!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 16:00:19   
Anonimen
O, Tashaia, dobrodošla. Ja, kar začni jutri ;)

Jaz imam cilj 10 kg :ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 16:03:39   
Tashaia
10kg?! Meni se res ne zdiš debela!

Največji problem mi je pa sadni dan. Upam, da bom zdržala.
A se res sadje lahko je čez cel dan ali samo zjutraj?
No, jaz bom jutri zjutraj dva jabolka, za kosilo riž s kečapom in solato, za večerjo pa enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 16:09:55   
Teya
Blacky, od kod pa tebi ti dve naktarinki sredi popoldneva??? pa jajca in klobase skupaj??? a ni to mišljeno bolj ali/ali???

mam že kar dolgo kariero pri tej dieti :)-, pa nisem vedela za te "bljižnjice".....

SREČNO! jaz sem letos na pavzi :bravo::bravo::bravo: :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 16:18:08   
Anonimen
Teya, srečka!!!!! Saj boš še videla, vse pride za tabo!!:)-:)-:)-:)-:)-

Ja, jaz se nisem nikoli fiksno držala tega, da bi naj jedla ali klobase ali jajce, jaz sem kar mešala. Bistvo mi je bilo, da nisem jedla česa iz katerega drugega dneva.

Sadja pa sem jedla na tone cel dan. Pa je šlo dol 11 kg v mesecu in pol. Upam, da bo sedaj tudi tako.

Tashaia, brez skrbi. Danes lahko računaš, da si že začela. Jedla si vse pravilno, le tistega medu ne bi smelo biti vmes.

Torej, pofočkane so:

Tashaia - 7 kg
Albina - 10 kg
Blacky - 17 kg

Še katera????:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 16:22:25   
mmetel6
Jaz sem tudi od danes spet na 3MD. Bila že lani, sklestila dol 10 kg (približno). Zdaj bi pa rada še osem. Od decembra do sedaj sem dobila nazaj 3 kg. Tudi takrat se nisem povsem strogo držala, pa je vseeno šlo dol. Bomo videli sedaj. Torej, jaz sem z vami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 16:23:17   
Tashaia
Ok pol.
Jutr pa resno naprej;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 16:37:48   
polona2
Jaz se prebijam:)-, no, s sadjem sem tudi jaz že kdaj goljufala, medtem ko jajc in mesa pri tej dieti nikoli nisem jedla skupaj, v enem obroku:zmeden:, moj cilj je 10 kg, če bo tak približen rezultat, bom v 9nebesa , mi pa že manjka sladkorja v krvi:),čutim, ampak ne na vodi:)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 16:42:58   
mammika
uf jaz sem pa do zdaj pojedla le 2 nektarini..si šele zdej kuham južno :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 16:56:01   
Hanna M.
Hojla punce! To dieto sem jaz sprobala dve leti nazaj:bravo:. Izgubila sem 8 kg (iz 70 na 62 kg). Prvi mesec 4 kg, drugi 2 in tretji 2 kg. To težo sem potem obdržala eno leto (do :nosecka:zanositve), zdaj eno leto po porodu :duda: imam celo 4 kg manj kot pred zanositvijo:bravo:.
Še zdaj velikokrat zjutraj jem samo sadje in če se le da ne mešam beljakovin in OH v enem obroku.
Moja kolegica, ki je z omenjeno dieto izgubila 18kg, jih je po enem letu spet pridobila nazaj:((. Če nič ne spremeniš svojih prehranjevalnih navad se kile lahko spet hitro povrnejo.
Veliko uspeha vsem,:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 17:35:40   
brbra
Evo še mene. - 8 kg danes sem jedla:
Z:nektarine
K:puran na trakce z gobicami+ paradižnikova solata+polnozrnata žemlja

Ups sedaj vidim da sem juho pozabla:)-
Dve leti in pol nazaj je šlo dol 14 kg. Težo sem držala do skoraj 6 m nosečnosti.

Tako da stvar dela:bravo:

Aja lahko bi si pisale kaj je katera jedla, da damo drugim ideje za jedilnik.

lp:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 18:46:51   
Tipi
Jaz imam to poskenirano. Je v pdf-ju. Tiste, ki imate adsl, naj na privat pošljejo e-mail.

lp:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 19:15:13   
mammika
kpa je pdf????? a na navadn mail pa ne bi šlo to al kako????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 19:45:38   
puncica
pdf je datoteka, ki se jo odpre s acrobat readerjem al pa adobe acrobat programom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 19:56:28   
Anonimen
Preverila v bukvi: sadje se lahko je vsak dan neomejeno, le da ne smeš mešati dveh različnih vrst sadja naenkrat. Najprej 2 nektarini, potem čez uro ali dve pa že lahko dve hruški. Dosti lažje pretrpiš čas med kosilom in večerjo.

Kasneje se spet javim. Bom napisala par jedilnikov. Malega moram najprej spraviti spančkat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 19:57:58   
Moyca_
jaz sem imela sdanes prvi Vodni dan in mi je uspelo- saj ni tako hudo kot sem mislila

do sedaj sem shujšala z 3md 4,5 kg in danes je 29.dan. Pred tem sem tudi 3 mesece po Montiju držala, ampak se je preveč ustavilo:(
Tako da sem sedaj v dobrih 4 mesecih shujšala 13 kg:bravo::bravo::bravo::bravo:- še 7 kg pa bom vriskala:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 21:01:32   
Anonimen
Novi seznam "dietkaric" (gremo od največ kg do najmanj):

:metulj:Blacky - 17 kg
:metulj:Albina - 10 kg
:metulj:Polona2 - 10 kg
:metulj:mmetel6 - 8 kg
:metulj:brbra - 8 kg
:metulj:tashaia - 7 kg

Držite se, uspelo nam bo!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 21:06:35   
Anonimen
Evo, bejbike, da vas potolažim (prepisano iz knjige):

"Jejte 3 obroke na dan. Lahko tudi štiri; če ste dopoldan lačni, si za malico privoščite kos sadja. Če je vaš delovnik dolg, pa nimate možnosti za kosilo zgodaj popoldan, posezite po sadju ali sadnem soku. Sadni ali zelenjavni sok sta res tekočini, a štejeta za obrok."

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?