Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 3 tedne stara in že ima zizike? 12.7.2008 12:27:44
|
|
|
|
*Uršula*
|
nam so v materinski šoli rekli da je to normalno, ker ima novorojenček kmalu po rojstvu povečane mlečne žleze ali nekaj takega in da je to normalno tudi pri fantkih.
|
|
|
|
RE: 3 tedne stara in že ima zizike? 12.7.2008 12:33:33
|
|
|
|
Blacky30
|
Sicer ti tukaj ne morem pomagat, morda kakšne žleze. Sem pa te hotela samo spodbudit, da Mariborčanke še vedno čakamo tvojo porodno zgodbo. In to zelo nestrpno, ker ene že gremo počasi rodit. Daj no, vzemi si minutko časa in nam jo napiši, plis.
|
|
|
|
RE: 3 tedne stara in že ima zizike? 12.7.2008 12:38:57
|
|
|
|
metkica1
|
Naj te ne skrbi to je čisto normalno, je imela moja tudi. Ne rabiš k P
|
|
|
|
RE: 3 tedne stara in že ima zizike? 12.7.2008 12:54:33
|
|
|
|
*pepelka*
|
Pri nas je tudi imela, pa tudi sinko je imel, a je pri njem zdravnica takrat rekla, da je to povečanje bezkavk in ni nič nevarnega.
|
|
|
|
RE: 3 tedne stara in že ima zizike? 12.7.2008 13:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Popolnoma normalen pojav, willlma, zaradi vpliva tvojih hormonov na dojenčico. Dokler ni boleče ali vneto, ni potrebno k zdravniku. Tako, kot ima tvoja nakazane dojke, imajo nekateri dojenčki zaradi hormonov menstruaciji podobno krvavitev. Kmalu bo minilo!
|
|
|
|
RE: 3 tedne stara in že ima zizike? 12.7.2008 14:19:52
|
|
|
|
Naja30
|
Moja jih je tudi imela, male zizike. Do enega leta izginejo.
|
|
|
|
RE: 3 tedne stara in že ima zizike? 12.7.2008 15:30:13
|
|
|
|
amaya
|
moj je tudi imel in je počasi zginilo. Je pa to od tvojih hormonov (če se ne motim)....v glavnem krivi so hormoni . ne sekiraj se
|
|
RE: 3 tedne stara in že ima zizike? 12.7.2008 16:24:14
|
|
|
|
willma
|
Hvala punce! Zdaj pa mi je še samo smešno.... zizike ma in to zaradi maminih hormonov
|
|
|
|
RE: 3 tedne stara in že ima zizike? 12.7.2008 18:23:48
|
|
|
|
mehurčica
|
Eni je imela bulico (seveda zaradi hormonov ) na njeni desni ziziki. Še kar veliko. Je pa zginila pred kratkim komaj. Pri cca. 8 mesecih.
|
|
RE: 3 tedne stara in že ima zizike? 12.7.2008 20:46:35
|
|
|
|
SaTiSa
|
Naša je imela enako, kot je že blo omenjeno so to krivi tvoji hormončki. Je pa minilo po kakih dobrih dveh tednih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?