Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 3 mesečnik- hotel, bazen 12.9.2006 13:07:10
|
|
|
|
1Tanya
|
Ojla, no ko smo bili mi prejšnji mesec v toplicah, je bil naš star 2.5 meseca. Dan pa je izgledal takole: ko smo šli na zajtrk in na večerjo, sva najprej seveda v sobi nafutrala tamalga, počakala da je zaspal, ga dala v voziček in se v miru odpravila jest (z vozičkom seveda). Na bazenu pa tako: šli smo z vozičkom, ko je spal je bil notri, drugače pa na ležalniku. S sabo smo imeli odejco, da mu je bilo bolj udobno, v bazen pa sva hodila seveda izmenično. Kar se tiče kopanja malega v bazenu sem bila jaz mal proti zaradi možnih gljivičnih okužb in bakterij, zato smo mu sam nogce namakal in mu jih potem potuširal. Na bazenu je bil oblečen samo v body s kratkimi rokavi in nogavičke, ker je bilo zelo soparno. Za plenice pa žal ne vem, ker jih nisem iskala. Imejte se skrajno lepo in uživajte.
|
|
|
|
RE: 3 mesečnik- hotel, bazen 12.9.2006 13:46:13
|
|
|
|
smeska
|
Mene je tudi strah bazena in raznih glivičnih okužb. Pa še tako se mi zdi nestabilen, da mogoče res ne bi šla več v vodo z njim kot samo do kolen
|
|
|
|
RE: 3 mesečnik- hotel, bazen 12.9.2006 14:08:52
|
|
|
|
Peli
|
Mi smo bili v toplicah ko je bil naš star 4 mesece in smo ga imeli v bazenu, kjer je ful užival(sicer imajo tudi prav tam organizirano plavanje za dojenčke), v DM-u maš tudi kopalne pleničke mislim da od 4-9kg, pa tudi kopalkice majo za tako majhne. Glede dojenčkov v vodi - http://www.plavanje-dojenckov.com/vprasanja.htm#KAKO%20JE%20Z%20NEOPOREČNOSTJO%20VODA
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.