Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 3 mesečnik- hotel, bazen 12.9.2006 13:07:10
|
|
|
|
1Tanya
|
Ojla, no ko smo bili mi prejšnji mesec v toplicah, je bil naš star 2.5 meseca. Dan pa je izgledal takole: ko smo šli na zajtrk in na večerjo, sva najprej seveda v sobi nafutrala tamalga, počakala da je zaspal, ga dala v voziček in se v miru odpravila jest (z vozičkom seveda). Na bazenu pa tako: šli smo z vozičkom, ko je spal je bil notri, drugače pa na ležalniku. S sabo smo imeli odejco, da mu je bilo bolj udobno, v bazen pa sva hodila seveda izmenično. Kar se tiče kopanja malega v bazenu sem bila jaz mal proti zaradi možnih gljivičnih okužb in bakterij, zato smo mu sam nogce namakal in mu jih potem potuširal. Na bazenu je bil oblečen samo v body s kratkimi rokavi in nogavičke, ker je bilo zelo soparno. Za plenice pa žal ne vem, ker jih nisem iskala. Imejte se skrajno lepo in uživajte.
|
|
|
|
RE: 3 mesečnik- hotel, bazen 12.9.2006 13:46:13
|
|
|
|
smeska
|
Mene je tudi strah bazena in raznih glivičnih okužb. Pa še tako se mi zdi nestabilen, da mogoče res ne bi šla več v vodo z njim kot samo do kolen
|
|
|
|
RE: 3 mesečnik- hotel, bazen 12.9.2006 14:08:52
|
|
|
|
Peli
|
Mi smo bili v toplicah ko je bil naš star 4 mesece in smo ga imeli v bazenu, kjer je ful užival(sicer imajo tudi prav tam organizirano plavanje za dojenčke), v DM-u maš tudi kopalne pleničke mislim da od 4-9kg, pa tudi kopalkice majo za tako majhne. Glede dojenčkov v vodi - http://www.plavanje-dojenckov.com/vprasanja.htm#KAKO%20JE%20Z%20NEOPOREČNOSTJO%20VODA
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?