Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 3 Muhe - pravična trgovina 3.2.2009 18:47:31
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Kakšne so pa pravične trgovine?
|
|
RE: 3 Muhe - pravična trgovina 3.2.2009 18:55:55
|
|
|
|
Felicita
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Fair_trade -> tuki si preberi o tem. sicer so pa 3 muhe božjastno drage, na žalost... jest sm si do sedj kupla tam samo gvatemalske punčke proti skrbem, pa še tist je blo bl 'in heat of the moment'.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: 3 Muhe - pravična trgovina 3.2.2009 19:01:53
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Kakšne so pa pravične trgovine? po moje FAIR TRADE......
|
|
RE: 3 Muhe - pravična trgovina 3.2.2009 19:02:46
|
|
|
|
rija
|
no je že Felicita nalimala link
|
|
RE: 3 Muhe - pravična trgovina 3.2.2009 19:06:06
|
|
|
|
inesc
|
Hvala Felicita. Se mi je kar zdelo, da bo tako. Zato pa nimajo cenika na internetu. Samo stvari so pa fenomenalne.
|
|
RE: 3 Muhe - pravična trgovina 3.2.2009 19:08:18
|
|
|
|
Felicita
|
res je, stvari so zelo lepe (predvsem okrasne, pa mene so čist fascinirale neke eksotične namizne igre), samo cene so pa res previsoke, vsaj za moj žep.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: 3 Muhe - pravična trgovina 3.2.2009 19:12:25
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Aha, zanimivo. Bom pogledala Trgovina se nahaja kje? V Lj? Uf, jaz bi tudi rabla kakšno zadevo proti občasnim skrbem
|
|
RE: 3 Muhe - pravična trgovina 3.2.2009 19:21:29
|
|
|
|
Felicita
|
pikapolonca, te se dobijo tut v raznih orientalskih trgovinah (Sariko...) če se prov spomnim. zgleda pa to tkole: http://www.kliker.si/?q=node/139 sicer pa so 3 muhe na starem trgu v lj, ja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 21:43:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.