Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 3D ultrazvok v Postojni 1.2.2010 9:55:30
|
|
|
|
romy
|
Smem vprašat v katerem tednu si, da greš na 3D? Hvala in lp
|
|
|
|
RE: 3D ultrazvok v Postojni 1.2.2010 10:07:25
|
|
|
|
zoey
|
Bila sem v začetku decembra, dvomim da se je od takrat podražilo Delala mi ga je dr. Jordanova in sva se ful nasmejali. Je rekla, da tako trmastega otroka še ni videla Ni bil ravno kooperativen, me je kar namatrala (premiki, vstajanje, skakanje, L, D bok) in prebutala z UZ-jem po trebuhu, pa se ni dal motit. Se je pa posvetila in je trajalo več kot pol ure, potem je pa obupala CD dobiš tam. Lepe slikce in filmčke želim.
|
|
|
|
RE: 3D ultrazvok v Postojni 1.2.2010 10:32:45
|
|
|
|
živa
|
Maxica, hvala, sem gledala to povezavo in klicala tja, pa se ni nihče javil, zato sem vprašala še na RR. Sprašujem zato, ker sem nekje zasledila, da če prideš brez CD-ja, je dražje. No, sem ugotovila, da so bile to dezinformacije . Sem pa 27 tednov noseča. Pri meni se prvi ni in ni hotel obrniti tako, da bi ga videli v obrazek, pa je bil na srečo dr. tako prijazen, da me je še enkrat naročil na nedeljo, ko je bil dežuren , in potem smo ujeli kako grimaso . Drugi je bil bolj prijazen do mene ; kakšen bo tretji, pa izvem danes . Lp, živa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ime deklicekyraKatero ime za deklico vam je bolj všeč?Flora (
27%)
Kaja (
42%)
Taja (
31%)
Število vseh glasov: 404Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!