|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3D ultrazvok
28.11.2007 11:34:50   
bojbok
Lep pozdrav!
Zanima me, v katerem tednu poteka 3D ultrazvok? Ali je lahko pri tem ultrazvoku očka zraven? Ali ga delajo v vsakem zdravstvenem domu, ali je plačniški?
Hvala za odgovore,
LPuser posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 28.11.2007 11:36:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3D ultrazvok
28.11.2007 12:02:15   
monja79
3D ultrazvok je najbolje opraviti mislim da nekje med 24. do 28. tednom (sem malo že pozabila), ker se takrat najbolj lepo vidi, ker plod še ni prevelik. Seveda je očka lahko zraven in je samoplačniški. Opravljajo ga pa ne povsod, ampak samo tam, kjer imajo tako kvaliteten UZ. V Ljubljani ne vem kje točno ga imajo - bodo Ljubljančanke povedale. Vem pa da ga imajo na Dobrni (zdravilišče), pa v Slovenj Gradcu.

(odgovor članu bojbok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2007 12:03:37   
Taula
V vsakem ZD ga nimajo. Imajo ga v Dravljah, Postojni. Če imaš srečo ti ga naredijo/preklopijo med morfologijo. Drugače je pa samoplačniški-in oče je seveda lahko zraven. Dela se po 20 tednu..baje je ideala 25 teden.user posted image

Meni je že na NS v 12 tednu preklopila na 3D, ampak takrat je user posted image  še kot vesoljček.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu bojbok)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 12:27:27   
Naja30
Najlepše se vidi takrat, ko se dela tudi morfolofija, od 20-25t. Očka je lahko zraven, seveda.

Meni je že na NS malo pokazal še 3d, ampak je bil otroček še malo premajhen, čeprav videl se je.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   3D ultrazvok
28.11.2007 13:06:50   
bojbok
Hvala za odgovore?!? Zanima me še, če katera mogoče ve, koliko je za plačat?user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2007 13:14:51   
Taula
V Postojni je 50 evrov se mi zdi. V Dravljah pa 80.user posted image  Ali je 80 morfo plus 3d. Nisem ziher.user posted image

(odgovor članu bojbok)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 13:32:37   
kawasakica
jaz sem plačala 60 evričov, sem pa šla v 15 tednu in mi je blo bolj všeč, ker se je otrok celi na slikah videl, v 21 tednu mi je naredil slikico glave, ritke,...vse posebej, ker je bil Luka že prevelik - nisem rabla 2x plačatuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2007 14:09:05   
Dinki
3D UZ je najbolje delati med 25. in 30. tednom user posted image . V tem obdobju te tudi naročijo če izraziš, da želiš 3D UZ. Ne delajo pa ga v vsakem ZD, ker nimajo vsi G te naprave.
Cene po Slo so zlo različne. V Dravljah v Lj. stane 80€, medtem ko v Postojni pa 50€. Partner je lahko zraven.

Srečno!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 20:38:58   
Jo@n
V Dravljah je 100 EUR, zraven dobiš CD s slikicami in filmi.  Preverjeno danes po emailu.

A je v Po s CD jem?

Lp

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2008 14:26:54   
kiki21
Mogoče katera ve, če v Dravljah opravljajo 3D UZ tudi ob sobotah?!

Lpuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2008 14:48:16   
Taula
je v Po s CD jem?

Ena naša majčica je klicala v Postojno in so baje polni do marca. Tako da se čimprej naročite, da ne zamudite.

(odgovor članu kiki21)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2008 14:48:53   
Taula

Verjetno da ja, ker delajo NS tudi ob sobotah.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2008 20:31:10   
Noni
Meni je G rekla, da ga imajo po novem tudi v Dobrni, kjer stane okrog 60€, ker je v Domžalah cena nora - 110€, glede na to, da gre le za spominek, saj ti vse nepravilnosti ploda lahko ugotovijo z 2D UL. Jaz bom verjetno šla, ker se pa zelo lepo vse vidi... Prebrala sem pa, da se plod najlepše vidi prav v 25t in da se splača počakat...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.1.2008 20:32:33   
maxi133
Oj! jst sem se na 3d naročila v postojno ene 14 dni nazaj, pa je rekla, da so precej polni in edini možni datum je 6.2. Takrat pa bom že skoraj v 29 tednu. Sem jo vprašala, če ni mogoče prepozno, a je rekla, da ne. Kaj se zdi vam? A bi morala še kam drugam klicat?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2008 8:18:04   
marjanaR
Hoj!
Jaz sem bila na Dobrni v 23. tednu, pa mi je rekla, da se sicer lepo vidi, da pa je še boljše od 25. do 30. tedna, ko otroček pridobi majčken maščobe. Sicer pa sem plačala 52 evrov. Ja pa super dr. Ocvirkova, vse lepo pove, partner je lahko zraven, midva sva imela še najino prvo pikico s seboj (3 leta).

(odgovor članu Noni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2008 11:08:51   
Calena

Ja ga opravljajo tudi ob sobotah med 25. in 30. tednom nosečnosti. Sama sem naročena ravno naslednjo soboto. Cena je pa 100 EUR .

Lp,
Calena

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2008 11:40:01   
jana81
hej hej
sem klicala danes na Dobrno, naročit se moreš 2 tedna pred 27.tednom, je pa cena že 80 evr, tako mi je rekla. Jaz sem v 22 tednu trenutno in se morem naročiti nekje pred koncem januarja.Komaj čakam da vidim svojega lumpeka.
Aja danes sva bila na morfologiji in sva zvedela da bo 100% fantek.user posted image user posted image
Nisem pa dobila izvidov morfologije.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.1.2008 11:59:03   
J.L.
Kaj pa 3d UZ v Celju? Ga opravljajo? 

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.1.2008 15:57:29   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

hej hej
sem klicala danes na Dobrno, naročit se moreš 2 tedna pred 27.tednom, je pa cena že 80 evr, tako mi je rekla. Jaz sem v 22 tednu trenutno in se morem naročiti nekje pred koncem januarja.Komaj čakam da vidim svojega lumpeka.

A da je cena tok zrasla? Jaz sem najprej hotela v Postojno, pa je bilo že dva meseca nazaj za moje termine vse zasedeno, potem sem se pa odločila za Dobrno, ker so Ocvirkovo na forumih ful hvalili, pa tudi cena se mi je zdela normalna (ko sem zdaj klicala, nisem niti vprašala). Ker pa sem iz LJ, bi me po novem prišlo ceneje, če grem kar v Dravlje - zdaj sem pa mal v dilemi user posted image . Sej najbolj mi je vseeno važno, da bom zadovoljna... Kaj mislite?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.1.2008 16:09:40   
Taula
Jaz sem najprej hotela v Postojno, pa je bilo že dva meseca nazaj za moje termine vse zasedeno, potem sem se pa odločila za Dobrno, ker so Ocvirkovo na forumih ful hvalili, pa tudi cena se mi je zdela normalna (ko sem zdaj klicala, nisem niti vprašala). Ker pa sem iz LJ, bi me po novem prišlo ceneje, če grem kar v Dravlje - zdaj sem pa mal

Za Postojno so punce pisale da se da iti privat do dr. Merlota (se mi zdi da je on), porodnišnica je pa zasedena ja.
Čakaj ti poiščem link.user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.1.2008 16:12:50   
Taula
Evo...moje majčice imajo ta info:

dr. Merlo 05/ 720 23 70

Baje je cena 63 evrov. Če je res ne vem. Preverite.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.1.2008 16:22:53   
polly80
kaj a morfoligija je tudi za plačat? al samo 3 D?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.1.2008 16:27:29   
Taula
morfoligija je tudi za plačat

Ne. Samo 3D.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?