Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
3D Ljubljana in okolica 11.2.2009 20:55:23
|
|
|
|
Belika
|
Pozdravljene, vem, da je bilo o 3D pregledih že veliko napisanega in sem zdajle kar orenk brskala, vseeno pa so eni odgovori že stari, pa se je morda kaj spremenilo. Zanima me pa razlika med 3 in 4D , ter kje v ljubljani in njeni okolici se mi splača na ta pregled (Domžale, Kamnik in Zasavje pridejo v poštev še poleg LJ), pomembno mi je predvsem, da pregled traja dolgo časa, se pravi da je temeljit (brala sem, da je bil pri nekaterih samo 10 min), da se res ginekolog posveti in ti vse pokaže ter da v kolikor se dete skriva obstaja možnost ponovnega (brezplačnega) obiska. Pa seveda bi imela čim več sllikic in filmčkov, če že gremo. Hvala...
|
|
|
|
RE: 3D Ljubljana in okolica 11.2.2009 21:32:50
|
|
|
|
Belika
|
Aja pa še kateri teden je najprimernejši, in koliko prej se je potrebno naročiti...če mi lahko katera pove.
|
|
|
|
RE: 3D Ljubljana in okolica 12.2.2009 11:03:59
|
|
|
|
girly
|
3d so slikice, 4d pa so filmčki. v bistvu ti naredijo oboje na istem pregledu jaz sem bila v ljubljani, v septumu. pregled je trajal dobro uro, ker se ni in ni hotel pokazat. zdravnica je full prijazna in strokovna, celo izmerila je našega , čeprav se to sicer dodatno plača. cena je 85€.dela se med 25 in 30 tednom
|
|
RE: 3D Ljubljana in okolica 12.2.2009 16:01:12
|
|
|
|
Belika
|
Hvala... sedaj me pa še zanima kake izkušnje se imele tiste ki ste šle v Šiško ali Domžale... nekako se sedaj med temi remi odločam, tako da mi prav pride vsako mnenje... lp
|
|
|
|
RE: 3D Ljubljana in okolica 12.2.2009 21:18:59
|
|
|
|
MušiM
|
Ojla, jaz sem bila pred kratkim na pregledu pri dr.Megličevi v Domžalah...in res pohvalno...vzela si je čas za nas. Posnela filmček in slikce in ker se pikica ni hotla premaknit sem mal vstala in smo dobili lepo fotko Stane pa 110€, uživajte!
|
|
|
|
RE: 3D Ljubljana in okolica 14.2.2009 20:08:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako je pa z dr. Strah in dr. Kežar. Ima morda katera izkušnje? Pa cena me zanima ;) Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?