|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3D Cene
17.6.2008 20:05:33   
PikicaStonoga
Dekleta, vem, da se je o tem že veliko pisalo, pa vseeno ...
Pričakujeva prvega dojenčka in blazno si želiva iz na 3D UZ. Problem je v tem, da se nama zdi 100 (dr. Pušenjak) oz. 110 evorv (dr.Strah) abosutno preveč oz. jih nimava in si tega ne moreva privoščiti.
Klicala sem v Posotjno, kjer znese 60 evrov, pa imajo tako polno, da do jeseni ne naročujejo, jaz bi pa šla nekje sredi julija.
Mogoče kakšnen nasvet, kje še delajo 3D in bi bilo občutno ceneje (lahko tudi kakšen drug konec SLO?)

Lp, PikicaStonoga
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3D Cene
17.6.2008 20:15:43   
kajajaka
kallisto v domžalah, pri dr. Šelih je 60 € +8 € za CD user posted image

Trajalo je 55 minut, ful se je trudila lepe posnetke naredit in še kompletno morfologijo še enkrat (pregled ali je otroček ok), odgovorila nam je na vsa možna vprašanja in bilo je nepozabno! 
Jo res priporočam, pa hitro si na vrsti. Če rabiš številko piši na ZS, ker bodo sicer skočili, da gre za reklamo...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2008 20:18:34   
kajajaka
sem ti že poslala kontakt na zs... lp

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2008 22:36:05   
AinB
Pa saj ti to tko al tko naredi tvoj G., ali pač? Meni ni bilo treba nič plačevati.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2008 22:46:11   
sandra85
mi smo si tudi to fulll želeli (moj G pa ima itak UZ iz pamtiveka, tako da sem si resnično želela videt user posted image malo bolje). šli pa smo v domžale k Dr. strahovi, ker mi je super, super G (sem bila pri njej tudi na NS), ja, drago je-sem pa bila ful zadovoljna, ker mi je naredila še morfologijo, pa CD sevedauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2008 8:21:51   
Julija08
user posted image Kallisto se je podražil, sem dala pred cca. 1 mesecem 93 €

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2008 8:34:55   
ključek
Kallisto se je podražil, sem dala pred cca. 1 mesecem 93 €

jaz pa prejšni teden 85 eurov.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2008 8:48:31   
ursalara
Dravlje-80 evrov!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2008 9:20:43   
Ryssa
Ptuj dr.Rosič 30€.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2008 9:22:56   
N.SI
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

da ni ta razlika 8 EUR v izdelavi CD-jke?? ej, pa še eno vpr. - od kdaj do kdaj se predvidoma lahko dela 3D?? jaz sem v 24t - je to ok ali še prezgodaj?

aja, pa še nekaj - moja G mi je sicer delala tudi morfologijo in NS... in tudi 3D mi lahko, jaz se sicer nagibam bolj k temu, da 3d naredi kdo drug - čisto zato, da dobim drugo mnenje (drugače mi je moja G super) a imam hkrati bed feeling zaradi moje Guser posted image ... kaj oz. kako ste se ve obnašale pri temu?? (pa ja, saj vem, denar je najin in lahko greva komur koli... sam...)

hvaaaaalaaaaauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.6.2008 13:29:45   
poli*
Medicinski center Terme Dobrna: 3D uz s posnetkom na CD = 51€.
Sicer nimam izkušenj s tem....ali je bila katera tam?

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.6.2008 14:29:10   
karmen83
Jaz sem bila na Ptuju pri dr. Rosiču in mi ni žal, vzel si je čas in mi vse lepo razložil, pa cd sem dobila, trajalo pa je ene pol ure vse skupaj - za njega imam same pohvale. Čeprav 3D pri njem stane samo 30 €, se ful potrudi pa si vzame čas...
Pikica, ne glede na to, h komu gresta, naj vama bo nepozabno! user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.6.2008 15:51:17   
Metuljček Cekinček

Tudi jaz sem pred dvema tednoma v Kalliste plačala 85 € za UZ + 8 € za CD.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?