|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   35t
13.6.2005 19:46:25   
CIPRESA
No ker smo bili prej bolj leni glede slik, sedaj skos slikamo ker imamo digitalca. Tako da si lahko ogledate Cipreso v 35t in njen trebuh.

LP CIPRESA
:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   35t
13.6.2005 19:49:24   
bobek05
Madonca, si suha.... (jaz se bom pa kar razpočila :(( ) - si se sploh kaj zredila???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   35t
13.6.2005 19:49:42   
bobek05
Maš pa lep trebušček :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   35t
13.6.2005 19:51:23   
CIPRESA
Ja Bobek saj skos jamram da sem se in to za 15KG!! :((:((:((:((

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   35t
13.6.2005 19:52:46   
bobek05
Zdaj sem pa šla gledat v moj album in :((:((:(( našla v majskem albumu slikco mojga trebuščka, ko sem bila noseča 35t :((:((:(( (kakšna bomba!!! :((:((:(( )...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   35t
13.6.2005 19:53:06   
bobek05
Kam si pa dala teh 15KG???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   35t
13.6.2005 20:00:09   
CIPRESA
Nevem bobek imam pa ful problemov z zatekanjem nog mi takoj zatečejo če mal predolgo hodim in si mal piham na dušo da so ti KG itak sam voda.

Ti pa boš itak kmalu v dveh kosih pa bo pol tudi boljš. Tvoj :duda: je pač tolk velika. Kaj naj pa jaz rečem, ko mi je zadnjič rekla G da je naš :duda: pravi suhec.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   35t
13.6.2005 22:26:24   
bobek05
Boš ga pa lažje ven spravla ... Mene bi naš :angel: po vsej verjetnosti celo raztrgal (od znotraj in zunaj), pa mislim, da rezanje presredka ne bi nič pomagalo :zmeden: . Že zato vsi pravijo, da je boljše, da je CR..

Danes mi je blo tak čudno.. Mama pozna eno izmed glavnih sester v porodnišnici, pa sta se nekaj pogovarjali glede mojega CR in ji je ta rekla, da me postelja že čaka.. :zmeden: .. in da bo v 45 minutah vsega konec..

Saj ne morem verjet, da grem v sredo že notr.. Aja, pa da bo CR tam okrog 10.30.. Bit pa moram verjetno na tešče - kaj pol bom stradala??? :zmeden: ..

Uh, samo kompliciram..

Boš vidla, Cipresa, da bo teh 5t hitro mimo.. Pa lahko, da bo kaj prej.. Pri meni pa je itak vsem samo po sebi umevno, da je :duda: velik, ko pa je moj mož velik 2 metra..

Fajn pančkaj.. Pa jutri se še zadnjič javim na forumu pri julijkah..

LP

Bobek

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   35t
14.6.2005 9:13:42   
cmokec
Cipresa, res lep trebušček in suhe noge. Čestitke, res dobro zgledaš. Pa majčka na sliki mi je zelo všeč. Lepa nosečka si. :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?