Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 300ml čaja za 4 mecečnika, preveč? 27.2.2007 12:14:58
|
|
|
|
Lunc_a
|
Če mu paše naj kar pije,otrok že ve
|
|
|
|
RE: 300ml čaja za 4 mecečnika, preveč? 27.2.2007 12:16:09
|
|
|
|
eva1
|
če se kljub čaju dovolj redi je ok!
|
|
|
|
RE: 300ml čaja za 4 mecečnika, preveč? 27.2.2007 12:16:54
|
|
|
|
piščanc
|
če napreduje po teži, potem je res žejen. ampak jaz sem se pri dojenju raje držala pravila, če je popil več kot 30ml čaja, je bil lačen.
|
|
RE: 300ml čaja za 4 mecečnika, preveč? 27.2.2007 12:20:10
|
|
|
|
bipsy
|
Pozdravljena!!! Jaz menim, če otrok normalno in lepo napreduje na teži potem ni potrebno delat panike, menim da je zelo dobro,da otrok pije čimveč tekočine,saj s tem izloča vse nepotrebne snovi v telesu.V tvojem primeru pa se ti lahko zgodi, če je otrok polno dojen, in kljub temu popije 300ml čaja, to pomeni,da po vsej verjetnosti kakšen obrok izpusti,kar pa se s časom zgodi,da boš imela manj mleka, saj veš kako to poteka pri dojenju povpraševanje-ponudba.Skratka,saj kot sem že omenila,če je napredek na teži potem so skrbi odveč. Lp
|
|
|
|
RE: 300ml čaja za 4 mecečnika, preveč? 27.2.2007 13:22:10
|
|
|
|
Samoyedka
|
Kaj bi jaz dala, da bi naš pol-letnik popil 30ml čaja . Zdaj ga fintiram z razredčeno čežano, da bo vsaj malo več popil- je pa na adaptiranem mleku in gostih obrokih.
|
|
RE: 300ml čaja za 4 mecečnika, preveč? 28.2.2007 11:41:48
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka Kaj bi jaz dala, da bi naš pol-letnik popil 30ml čaja . Zdaj ga fintiram z razredčeno čežano, da bo vsaj malo več popil- je pa na adaptiranem mleku in gostih obrokih. Naš nekje do 7. meseca tudi ni hotel piti, potem se mu je pa kar naenkrat odprlo in sedaj pri 9,5 mesecih spije od 3-5dcl nesladkanega čaja ali vode na dan.
|
|
|
|
RE: 300ml čaja za 4 mecečnika, preveč? 2.3.2007 21:02:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš 4m tudi spije od 2 - 3 dcl čaja na dan. Komarčkovega, sedaj mu pa jabolčnega uvajam. Pa mislim, da je to čisto ok, saj smo mi tudi žejni po mleku, ker je masten. Pa potem še vseeno normalno je. Je pa dojen. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?