Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 3-mesečnik in oblačenje 7.1.2006 19:14:01
|
|
|
|
zoya24
|
Mi smo stari skoraj pet mesecev, v stanovanju je oblečen v body (dolg rokav), majčko (dolg rokav), hlačke ter zokenčke. V stanovanju imamo cca 22-23 stopinj.
|
|
|
|
RE: 3-mesečnik in oblačenje 7.1.2006 20:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri treh mesecih sem ga nehala tako veliko oblačit. Sicer ga nikoli nisem, ker je rojen julija, ampak pri treh je pa že kar čas, da je oblečen toliko kot ti. Edino po kopanju sem ga jaz vedno obleka malo bolj. Pa še to ga ne več. Imamo pa vedno 21 stopinj in je v bodiju z doglimi rokavi, majčka bombaž tanka, žabice pa nogavičke. Spi pa v pižamici + bodi s kratkimi, pa imamo ponoči 19stopinj, ja, pa pokrit je s koutrčkom.
|
|
|
|
RE: 3-mesečnik in oblačenje 7.1.2006 20:48:10
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Mi imamo še vedno tetra majčko, bodi z dolgimi in kompletek na vrhu, spodaj pa nogavičke, hlačke z peto ali brez čez pa še copatke, v stanovanju imamo cca. 20°C. Vedno gledam po sebi + ena plast več, smo zmrznjene sorte .
|
|
|
|
RE: 3-mesečnik in oblačenje 7.1.2006 21:45:12
|
|
|
|
*maja
|
Tak mali naj bi bili oblečen eno plast več kot ti ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2006 22:03:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 3-mesečnik in oblačenje 7.1.2006 22:56:45
|
|
|
|
Dejča
|
Tara je oblečena v bodi (s kr. ali dolgimi rokavi), ena majčka z dolgimi rokavi, žabe + nogavičke, včasih še hlače povrhu. Imamo pa pbl. 22-23 stopinj.
|
|
|
|
RE: 3-mesečnik in oblačenje 8.1.2006 18:02:07
|
|
|
|
kati*
|
naš ni tolk oblečen ... čez dan imamo tud cca. 22 stopinj in ima le body ali majčko, hlačke in nogavičke (včasih tud kak brezrokavnik) ... ponoči pa imamo 20stopinj in ima body čez tetra majčko, bombažne žabice in spalno vrečo (brez rokavov) jaz se držim pravila - otrok je oblečen tolk kot jaz, zunaj pa malo bolje kot jaz
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?