Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 3,5 letnica v kolesarskem sedežu? 17.5.2010 10:54:02
|
|
|
|
mateyka
|
spredaj se vozi otroke samo do 15 kg afaik. ker sem gledala sedeže in sprednji so bili do 15 kg, uni za zadaj pa do 22kg.
|
|
|
|
RE: 3,5 letnica v kolesarskem sedežu? 17.5.2010 15:57:43
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Jaz našo komot vozim v Hamaxu- 106cm, 17 kg- naslednje leto bomo pa verjetno na "drog" presedlali...
|
|
RE: 3,5 letnica v kolesarskem sedežu? 17.5.2010 19:35:26
|
|
|
|
Adelina
|
O, super. Hvala Čebelica Maja.
|
|
|
|
RE: 3,5 letnica v kolesarskem sedežu? 17.5.2010 22:08:37
|
|
|
|
ajdaN
|
4-letnik s skoraj 22 kg in 118cm se še brez problema zbaše v Hamax-ov sedež . Je pa res, da sedež ni "v luftu" ampak je fiksiran na prtljažnik.
|
|
|
|
RE: 3,5 letnica v kolesarskem sedežu? 18.5.2010 10:05:42
|
|
|
|
Adelina
|
Hvala. Pa bi šlo tudi v luftu-imava namreč oba kolesa brez prtljažnika?
|
|
|
|
RE: 3,5 letnica v kolesarskem sedežu? 18.5.2010 10:55:18
|
|
|
|
Ana009
|
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina Hvala. Pa bi šlo tudi v luftu-imava namreč oba kolesa brez prtljažnika? Poskusi, preden se odpeljes... ce se ne bo prevec zibal gor in dol.. potem je OK. drugace pa sam prtljaznik stane nekaj eur.. se vedno bolje in ceneje kot nov sedez.. moje mnjenje..
|
|
|
|
RE: 3,5 letnica v kolesarskem sedežu? 18.5.2010 22:42:34
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
jaz imam sicer prtljažnik, ampak je sedež toliko višje montiran, da v bistvu visi v luftu- včasih se res že precej "gunca", ampak zgleda, da ji je všeč, ker mi dostikrat zaspi notri (še dobro, da imamo Siesto, ki se ga da poležat)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?