Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone Verjetno, da moraš otroku stvari kupit, tudi midva mu kupima in naj ti povem, da ima naš tamal na tone igrač, oblačimo ga v same firme in ne vem kaj še vse...In kako si to privoščimo, glede na to, da smo povprečno 5 krat letno še na morju? Moj dragi dela še dodatno delo cele dneve poleg redne službe, jaz pa doma varčujem in ne kupujem nepotrenih malenkosti, ampak le nujne za naju!!!!!In če bi si nekateri lenuhi malo zmigali svoje riti, potem me danes ne bi brale teh stvari. Res čudno, ima na tone igrač, oblečen v same firme, 5x letno na morju, poleg tega pa ne nakupujete nepotrebnih malenkosti, ampak le nujne za vaju. Dej no mal ber kaj pišeš. Pa kar se službe tiče, sva midva tut vesela, da jo mava in to taki, precej zihr službi s precej dobrimi dohodki (pa ne rabva delat cele dneve HB), pa zarad tega ne žalim ljudi, ki jim ti praviš lenuhi, ker veš, nekateri preprosto nimajo možnosti zaslužiti toliko kot si želijo. In ne boš verjela, da poznam en kup ljudi, ki bi se zihr odločil za še kakega otroka, da jim finančni položaj to dopušča. V primeru nezaželene nosečnosti bi se pa pač odločili za prekinitev. Rekla sem samo, da svojih prostorov nisva imela popolnoma nič urejenih,razen ene sobe.Sedaj bo tamal dobil svojo sobico, midva dnevno in spalnico,kuhinjo,...ampak ne čez noč,ker nama je pomembno, da se razumeva in se imamo lepo, kot pa da stalno razmišljava kaj vse je še treba.Če bi tako razmišljala, verjetno še dolgo ne bi imela otrok, če bi jih sploh... Če pa stanovanjska stiska nima nič s številom željenih otrok, zakaj se pa pol sploh trudita in urejata? Sej če se imate radi in če se razumete vas pa lahko tut 15 spi v eni sobi, a ne . Lp
|