Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: No, pa sem mislila, da imam jaz razlog, da jamram... :) Ja, res mi je ginekologinja rekla, da premalo pijem. In da naj spijem vsaj 2 litra tekočine na dan. Povedala sem ji, da mi trenutno pašeta jabolčni in jagodni sok, pa me je vprašala, kakšna sokova to pijem. In sem rekla, da kupujem navadna, v Mercatorju. Ona pa, da ne smem, ker je to presladko. :ups: Potem sem bila raje tiho in ji sploh nisem omenjala vseh Coca-Col, Sprite-ov in podobnega, kar zlivam vase. :) Svetovala mi je navadno vodo ali nesladkan časj. Mislim, da bom prej od tega zbolela... :)-:)-:)- Si ti že razmislila, da bi šla na samoplačniški ultrazvok, če te skrbi za tvojo :duda: oz. če te samo zanima, kako je? Zdi se mi, da sem ugotovila zanimivo zadevo... Ginekologi zasebniki računajo za ultrazvok nekje 10.-12.000 SIT, traja pa v povprečju 15 minut, tako, da je to kar draga zadeva. Tisti ginekologi pa, ki delajo v zdravstvenih domovih in so v bistvu "državni", imajo pa, po večini, ceno 5.000 SIT, pa je takorekoč enak ultrazvok in pregled traja enako dolgo. Zanimivo... :zmeden2: Edino za slikice je povosd drugače, izgleda pa, da so pri zasebnikih vključene v ceno pregleda, pri državnih pa plačaš 500 SIT/komad. Pa-pa! :bravo::bravo::bravo:
|