|
3. nosečnost, in negodovanje 19.8.2004 12:39:34
|
|
|
|
SIJA
|
Pozdravljene;), naša družinica je julija letos pridno načrtovala okrepitev in uspelo je.:bravo:9nebesa:duda: Vendar pa se tukaj pojavi ne problem ampak neprijetnost:ups::zmeden:, ki jo predvidevam , da sledi. Namreč, čeprav imam ljubeče starše in dejansko lahko vedno računam nanju, če je treba, pa po drugi strani poznam mamino prepričanje na temo(več kot 2 otroka). Kar se tiče preostalih žensk ni problema, zame pa misli, da si z nosečnostjo rabim zdravje, da me poslovno onemogoča ter, da trem otrokom ne morem ponuditi neodvisnosti, ko odrastejo, niti sprotnih visokih zahtev. Naj povem, da sem redno zaposlena z visoko izobrazbo, mož je tudi zaposlen,rešila sva stanovanjsko vprašanje, sicer plače niso za hvalit, furamo pa brez težav. Sama sem s svojim življenjem zadovoljna, me pa zamorijo takšna in podobna obtoževanja, posebej od lastnih staršev. Mogoče se motim, in bo mamina reakcija ne-negativna, vseeno, pa četudi se mislim postavit zase in ji pač postaviti meje v kolikor bi bilo to potrebno, me kr mal mori. Sploh nevem kdaj bi ji povedala, sem v 8. tednu, od navdušenja sem povedala že vsem bližnjim kolegicam, lastni "mamici" pa še ne, kar žalostno a ne. No pa saj ni panike, sm sem hotla z vami podelit, pa da vidmo kaj ma te za pokementirati. Vsem en lep dan, pa čim manj znojenja:metulj: lp rožca
|
|
|